- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler bebeğim ablan starrrHarikasınn, tebrik ederimm![]()
Nekadar fark var elco
GünaydınnnFirstLady_ günaydın tatlımm
Bizim de yaylamiz yok belki ondan delirmişimdir.Ben hiç gitmedim apla bizim hiç yaylamış olmadı benide götüyüymüşün![]()
Hiç nolcekkiBizim de yaylamiz yok belki ondan delirmişimdir.Memleket yayla kaynıyor atlariz arabaya gideriz nolmuş yani
![]()
Aslında dün dayanamadım tartmıştım 74.7 idim sanırım regl sisliğim acayip siştim 1 kilo 3gram mi ne vermiş durumdayımNekadar fark var elco
Tatlım farkı yazsan ne güzel olurdu
E bu süper aşko ozaman tebrik ederimAslında dün dayanamadım tartmıştım 74.7 idim sanırım regl sisliğim acayip siştim 1 kilo 3gram mi ne vermiş durumdayım
Vallahaaa bukadar veremiyodum demekki 6dan sonra agzumizi kapatcazE bu süper aşko ozaman tebrik ederim![]()
Geçen cuma 76.8Aslında dün dayanamadım tartmıştım 74.7 idim sanırım regl sisliğim acayip siştim 1 kilo 3gram mi ne vermiş durumdayım
Tabisiii ben dün 15 te kapattım ama işte ayran içtim bitki çayı sabahtan kalma az peynir vardı sadece peynir yedimVallahaaa bukadar veremiyodum demekki 6dan sonra agzumizi kapatcaz![]()
Cumartesi başlıyoruz adımlara .
Gözyaşımm pıııtttt
Dun dayanamadım sabah 74.7 idim regl i olamadım hala gecikmem var acsyip şiştim bugün olmam lazımdı ama 1 kilo 300 gram vermiş dueumundayım
Eki Görüntüle 3249757
Mavikus_
Zipzip-
Bu mesaj benim bildirimim gibi olmuş