- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Böyle devam et elbet eksileceksin..Haklı olabilme ihtimalin yüksek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle devam et elbet eksileceksin..Haklı olabilme ihtimalin yüksek![]()
Çok teşekkür ederim canım
Umarım regl sonrasını beklicemBöyle devam et elbet eksileceksin..
Sagoll bebeğimm
Akşama mercimek çorba ve salatayla kapatYagda kızartılmış vallazaten bir tane yedim
Bakalım buğün çok dikkat edicez![]()
Göreceksin inşaallahh yarinBende 2 gün önce bakmıstım değişen bir şey yoktu bugün baktım bir miktar eksilmiş görünüyorum bilemedim
Şimdiki duruma göre hitap etmiştim
1 saat arayla 2 elma yersin çok normal.. Çünkü sadece elma yemeknkarın doyurmaz yanına kuruyemişte eklemelisin
Hayır sakın haa, çok iyi gidiyorsun belki de direnç kilondasındır.. O seni değil sen onu kır.. Lütfen motivasyonunu düşürme![]()
Şekersiz tadı güzel olmadığı için iyi şeyler düşünemiyorum tatlım.
İnşallah canımmGöreceksin inşaallahh yarin![]()
Ben şeker kullanmıyorum zaten benim içinnsorun değilŞekersiz tadı güzel olmadığı için iyi şeyler düşünemiyorum tatlım.![]()
Sağ ol bitanemBende 2 gün önce bakmıstım değişen bir şey yoktu bugün baktım bir miktar eksilmiş görünüyorum bilemedim
Şimdiki duruma göre hitap etmiştim
1 saat arayla 2 elma yersin çok normal.. Çünkü sadece elma yemeknkarın doyurmaz yanına kuruyemişte eklemelisin
Hayır sakın haa, çok iyi gidiyorsun belki de direnç kilondasındır.. O seni değil sen onu kır.. Lütfen motivasyonunu düşürme![]()
Ben de şeker kullanmıyorum canım. Soğuk kahve şekerli , karamelli lezzetli oluyor. Şekersiz seviyorsan çok güzel.Ben şeker kullanmıyorum zaten benim içinnsorun değil![]()
SeviyorumBen de şeker kullanmıyorum canım. Soğuk kahve şekerli , karamelli lezzetli oluyor. Şekersiz seviyorsan çok güzel.
Ayy maşallah sübhanallah bu ne hızz o robot sensin dimiGünaydın efenim.
Ev toparlandı, mutfak toplandı, Robot çalışıyor.
Kahvaltı hazirlamam gerek![]()