- 13 Ağustos 2022
- 7.289
- 32.863
- 478
inersin canım sen her şeyi başarırsınBende öyle oluyorumm bak hattaa bugün istediği birsey etcem ama yemeyecem 65 i görmej istiyorum 66.6 kalmam la gina geldi 1bucuk haftadır inip binmedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inersin canım sen her şeyi başarırsınBende öyle oluyorumm bak hattaa bugün istediği birsey etcem ama yemeyecem 65 i görmej istiyorum 66.6 kalmam la gina geldi 1bucuk haftadır inip binmedi
Ellerine sağlık bitanemm şifa olsun
Bugün dahada sıkacaz ağzumizi tarçınlı su içtim ama gene aciktım filtre kahvemi yapcam şimdiinersin canım sen her şeyi başarırsın![]()
Bende bugün sıkabildigim kadar sıkıcam inşallah yarın iyi sonuçlar gelirBugün dahada sıkacaz ağzumizi tarçınlı su içtim ama gene aciktım filtre kahvemi yapcam şimdi
Gelecek benceeBende bugün sıkabildigim kadar sıkıcam inşallah yarın iyi sonuçlar gelir![]()
HoşgeldinADINIZ: yazarhanim35
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:87.00
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ:muhasebe insan kaynakları yazar
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yemek yeme sevdam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci hashimato tiroidi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı olmak
HoşbuldumHoşgeldin
Olsun aldığımız gbi veririz hiç uzulmeHoşbuldum :) maalesef buradan ayrıldığımdan sonra üzerine +8 kg daha koyup geldim![]()
İnşallahOlsun aldığımız gbi veririz hiç uzulme![]()
Hoş geldinHoşbuldum![]()
HoşbuldumHoş geldin![]()
Merhaba hosgeldinHoşbuldum![]()
HoşbuldumMerhaba hosgeldin![]()
Daha yarısındayım bende3 litre su bitti bile kahve mi içsem ne![]()
Sağol canım. Yarını da atlatsak iki gün yapış yapış olacağız ogluslaYap cnm güzel oluyor ben çok seviyorum salatayı
Çok guzel ilerliyorsun cnm bnm
Geç gördüm bu aksam yiyelim yarına hazırlık olsun hem
Çok acıktım joouu ama yinede direndim kahve içip yattim
Aaa bu benim 7/24 ki halimkolay gelsin cnm günaydın
Afiyet olsun canım
Ohhhh gitsin kilolar.