- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Teşekkür ederim canım lizimOy kıyamam o pambık patiklere geçmiş olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım lizimOy kıyamam o pambık patiklere geçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsun hayırlı haberler al insallahKısaca yazıp çıkayım canlar.
Bugün yoğun bir gündü. Hem hastane hem okulun son karne günlerinden biriydi. Hastaneye sabah geçtim. Kardiyolojide randevum vardı. Ekgsi eforu çekildim. Efoor testinde sıkıntı çıktı. Tomografi istedi
Ama verilen ilaç tshlari düşürüyormuş. Endokrin uzmanından onay almam gerekliymis. Endokrinde gittik ama endokrinden randevumuz olmadığı için onay vermedi Dr. Yarına gün aldık. Bende durumlar böyle. Sıkıntı aldı beni iyice.
Persembe Cuma sayılmıyor canım. Listeyi hazırlıyorum şuan. 5 günlük yapıyorum. Cumayı sayabiliriz aslında bi bakayim ona.Kızlar bugün adımlar sayılıyor mu? Hatırlayamadım perşembe cuma hariç diğer günler mi adım yazıyoruz
Afiyet olsun canımbugünün menüsü
Sabah 9 civarı
Kk peynir
3Yk havuç yogurtlamasi7 yeşil zeytin
Yarım simit
Sucuklu yumurta 3 lokma
Yarım dilim b. ekmek
2 lokma t. pekmez
Öğlen sonra' 15 e yakın fıstık
Komsuma kahveye geldim
Bir dilim kek çok az maraş cips tarhana
Akşam yemeği yemedim sayılır çeyrek lahmacun
Bir saat yürüyüşümu yaptim
Elhan
Tamamdır tatlımPersembe Cuma sayılmıyor canım. Listeyi hazırlıyorum şuan. 5 günlük yapıyorum. Cumayı sayabiliriz aslında bi bakayim ona.![]()
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar dün tekrar kontrolünün vardı göz tansiyonumuz 28 di 17 ye düşmüş ilaçlar fayda etmiş çok şükürkorneasinin kalin olmasına sevindim dedi Dr çünkü kalıtsal hastalığına gözünü tetiklediği için hasarı engellemiş kalınlığı. Raporlu göz damlası çıkarttı doktorumuz , birde tablet eğitimi vermemiz söyledi bir uygulama üzerinden 3 ay sonrasına kontrole çağırdı.
Elhan
Hazırım ben kimin takimindayim abla
Teşekkür ederim kaptan az yedim aşırıya kacmadim' hem ödem yapıyor hemde ekmege bedelmisAfiyet olsun canımMaraş tarhanası ödem yapıyor. İnşallah yarın etki etmez canım.
![]()
İnanılmaz bir menüBugunku menum(orucluydum )
Aksam
Bol lor peynirli salata
Su
Ara (yatana kadar)
Sekersiz cay
3tane kuru kayısı
Su
Yesil.cay (tartı öncesi detoks yapayım dedim)
Elhan
ffestinalente
Öyle kuzum. Çok da besleyici naparsin .Teşekkür ederim kaptan az yedim aşırıya kacmadim' hem ödem yapıyor hemde ekmege bedelmis
Asla bırakmam.All beniii yanına geldim bomba gibi ama şaka değil tam bomba 104 kg ile merhabalar yeniden abla tut saçımdan başımdan bırakma beni gidecem desemde bağla ellerimi️
![]()
Tamam ablacım ben bugünü cuma sanıyorumÇok geçmiş olsun canımİnşallah her geçen zamanda daha da iyiye gider güzel haberler alırsınız.
Allah tüm annelerin yüzünü güldürsün.
Yarın seçmelerde seni etiketlerim inşallah![]()
Tam şifa bunlar iyi ki varlarEvettdiğer kedim de üstüme atlıyor onu kovalayayim diye. Beni kedi sanıyor sanki
![]()
Kudurak mi niloyaaaaAsla bırakmam.
Hep aklımdaydın . Bir sekilde güzel haber vereceğinden ümidimi kesmek istemedim. Oleeeeey tatlışım geldi![]()
Dün gece gökyüzünde dolunayı aradım durdum. Hava bulutluydu ama bir ara göründü o da ne ilk dördünmüşAy vallahi tek başıma savasiyorum surda yarin artı cikarsam tek suçlusu takimin digerleri degil mi kizlar? En guzel ve en trip atilabilecek bahane benim ki oldu![]()
Şunu bir erkek yapsa![]()
![]()
Dimi herkesin abisi gardasi var ayip yaptigim![]()
bence de cinsiyet ayrımı bu cık cık yer neresi demiştin@Leyl35
Yaaa unutmamış niloyammmmKudurak mi niloyaaaa![]()
OffAsla bırakmam.
Hep aklımdaydın . Bir sekilde güzel haber vereceğinden ümidimi kesmek istemedim. Oleeeeey tatlışım geldi![]()
Dekolteliler hala koşuyor mu dünden beriYa ben daha sık geleyim sahile yürüyüşe güzel bacakli beyler var koşu yapan
Eki Görüntüle 3371469 Eki Görüntüle 3371473