- 18 Mart 2018
- 31.123
- 124.316
- 598
- 35
Dizi baktım (yabani)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dizi baktım (yabani)
19 Ocak Menü
8.00 Kahve
11.00 Yulaf tost , yeşillik, domates, salatalik , yarım dilim börek( tadı nasıl oldu diye yedim)
13.00 Kahve
15.00 Hurma
17.00 Tavuklu, cevizli yoğurtlu , kereviz mezesi büyük bir tabaküç servis kaşığı
19.00 Bir hurma
20.00 7.8 fıstık , üç beş kuru üzüm, çay
İki litre su
Leyl35
Kaptanin emziriyo kendi zayiflicak ben takim uzerinden yurucem![]()
Kaptanım konumuza dönmeden önce krambil mi ne diyorlar elmalı turtanin uzerinde gevrek gevrek nefis bir şey....yok mu onun sağlıklı bir tarifiTam Cuma menüsü olmus pek hoş herşey dengeli bence
Kek ev keki sanırım afiyet olsun bayiliyorum ev kekinebi de tart turta tarzına şöyle seftalili ya da elmalı kırıntılı turta
neyse şey konumuza donelim gayet iyi afiyet olsun sifa olsun enerji olarak harcansin depolanmasin insallah
![]()
Ay inşallah ama 10 değil 20 değil 50 kg vermem lazım![]()
Evet girmek isterim mesajı kaçırmışım![]()
Kırıntılı dedigim krambil galibaKaptanım konumuza dönmeden önce krambil mi ne diyorlar elmalı turtanin uzerinde gevrek gevrek nefis bir şey....yok mu onun sağlıklı bir tarifi![]()
Çelinc yapıyoruzGeçen uyeligimi silince dudagimda uçuk çıktı inanirmisiniz. Aha şu serce parmagim kadar ilac 130 tl
Eki Görüntüle 3373005
3 gibi uyudum. Bizim mesai başladı. Oyun istiyor maymun
Doğru tabir seninkiKırıntılı dedigim krambil galibaarastiralim ama onun kirintisinin guzelligi tereyag
![]()
Aynn tereyagla yapiliyor oKırıntılı dedigim krambil galibaarastiralim ama onun kirintisinin guzelligi tereyag
![]()
Uyumaz ve uyutmaz artık3 gibi uyudum. Bizim mesai başladı. Oyun istiyor maymun![]()
Ben emzirirken 20 kilo vermistim simdi diyorum o donem ne kolaymis kilo vermek guzel degerlendir canim ki maasallah supersinZaten o tadı nasıl oldu diye bakmalar yok mu? Orda bir doyuyorum sonra bir daha doyuyorum. Onu bıraktım. Birde birşey yerde buraya yazmazsam üzerimde yük oluyo yalan söyledim diye o yüzden frenlıyorum artık kendimi hdjdjsk
Çok güzel bir menü olmuş, afiyetler olsun
Kaptanım emziriyorum ama bir o kadar da yiyorumama haftalık kg hedefi fikri muhteşem bize de çok güzel yol gösteriyorsun. İyiki seninle bu yola çıkmışım bu hafta
![]()
Günaydın tatlışım giyinip geleceğim arkandanGünaydın canlar güzel haberler alacağımız mutlu bir hafta sonu olsun hepimize uyuyamadım bugün 3.5 saatlik uyku var ılık limonlu suyumu içip yürüyüşe çıkayım