Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ara öğün olarak vermiş ama tansiyon problemin yoksa sabah aç karnına daha etkili olurHemen deneyim bugün peki aç karna mı
Sen de çok seviliyosunBen bunu okurken niye agladimicim sıcacık oldu ne güzel rüya insallah gerceklessin
buranın bağı olmadan gercekte karsilassak samimilesmek cok zor çünkü biseylere sabrimiz tahammulumuz yok artik ama burada birbirimizi dinleyip anlayip taniyip biraraya gelsek bıcır bıcır oluruz
Allahim nasip etsin insallah
cok seviyorum sizleri lezzetli şeyler sizi
![]()
Ablana bana ordan yarım kilo aile özlemi ödemi paket yapar mısın ? Yarın lazım olacaktaAile özlemi , endişesi , maskenin yaramazliklari, diyetisyen tartisinin psikolojik baskısı içinden bir tanesini seçelim tatlım.
Bunlar önemli şeyler.![]()
Eline sağlık canım afiyet olsun
Bana ara öğün olarak vermiş ama tansiyon problemin yoksa sabah aç karnına daha etkili olur
Sen de çok seviliyosun
Ablana bana ordan yarım kilo aile özlemi ödemi paket yapar mısın ? Yarın lazım olacakta![]()
Tadını çok merak ediyorum ya normal kısır gibi mi oluyor tadi
Cok.lezzetli oluyor canım.Tadını çok merak ediyorum ya normal kısır gibi mi oluyor tadi
Denicem kesinlikleCok.lezzetli oluyor canım.![]()
iyi kuzum çok şükür, evden işe, işten eveNaber bebeğimm nasıl gidiyor![]()
ellerine sağlık canımm
Çok şükür bebeğimm enson şubat ilkhaftasında 455 kiloydu benim tospik oğluşumm bakalım salı günü detayda nekadar olcak kiloiyi kuzum çok şükür, evden işe, işten eve
sende ne var ne yok, nasıl gidiyor hamilelik
ellerine sağlık canımm
ben de yarın kinoa kısırı yapacağım inşallah![]()
Turşusuz olmaaahhhh
maşallah kuzuma yaa sağlıkla gelsin inşallahÇok şükür bebeğimm enson şubat ilkhaftasında 455 kiloydu benim tospik oğluşumm bakalım salı günü detayda nekadar olcak kilo![]()
Amiiinnn bebeğimmmaşallah kuzuma yaa sağlıkla gelsin inşallah![]()
![]()
Afiyet olsun canım
Eksin için tebrik ederim kaptanımTatlım içine doğmuş ben bildirimimi kabul ederseniz bugün vermek istiyorum. Okuldan arkadaşlarla buluşacağız akşama. Programları yoğun olduğu için çok görüşemiyoruz.
Eki Görüntüle 3391711
Sabah yaziştik aç karnına hemen tartıldım .
Eki Görüntüle 3391712
Geçen Cumartesi: 67.85
Bugün ( cuma) : 67.20
Fark: 0.65
Ceeeeeeeeeeee
@Mthn83 hedefime az kaldı
Cordelia
Amin canım benimSaglikla gelsin inşallah
![]()
Sağol cordişAfiyet olsun canım![]()