- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Afiyet olsun Allah kabul etsin23.02.2024
Sahur 1 hurma 1 bardak süt
Akşam 1 kase kelle paça çorba
1 kase salata
Yarım kuzu şiş
Oruçluydum su az içtim 1 litre olmadı
Elhan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun Allah kabul etsin23.02.2024
Sahur 1 hurma 1 bardak süt
Akşam 1 kase kelle paça çorba
1 kase salata
Yarım kuzu şiş
Oruçluydum su az içtim 1 litre olmadı
Elhan
Aynen ya.Benim de çok ama çok ince bir arkadaşım var 39 kilo falan hep ama cidden çok az yiyor midesi de küçük yiyemiyor ama yese alır yani o kadar az yesek emin ol biz de zayıf olurduk o kadar. Yemek yemeyi unutuyor mesela hayatımda hiç yemek yemeyi unutmadım ben düğün gününde bile![]()
Ay pi atlama diye okuyup bir süre o neydi diye düşünmemKizlar fabrikadan cikip bir kantin isine girdim oglen yemegimi bedavaya yiyorum tatlisindan tut tuzlusuna cesit cesit seyler var genelde sebze vé yanina bir protein ekleyip tabagimi aliyorum Arti bir dilimde tatlisindan aliyorum iki gundur aslinda sinirsiz yeme sansim var.aksamlari dikkatli etmeye calisiyorum umarim ise yarar.su ritmimi oturtup IP atlama isine geri donmzm lazim
Evet tabi bunlar da var . Sağlık olsun bacımBir arkadaşım vardı ise gelirken 1 ekmek alırdı birde Nutella her sabah yerdi koca 1 ekmeği çok sinirim bozulurdu:) ablam 3 hamburger yerdi benden zayıftı![]()
Evet tabi bunlar da var . Sağlık olsun bacım
Allah başka dert vermesin sultanım![]()
Ay inşallah canımHeyecandan uyuyamadım inş 69.5 olmuşumdur amin
Heyecandan uyuyamadım inş 69.5 olmuşumdur amin
Afiyet olsun canım nasılsın?Menü
Sabah 10.00
Peynir zeytin
Omlet
1 dilim ekmek
Ara
1 filtre kahve
Akşam
Fırında tavuk patates
Bol salata
Ayran
Su 2 lt
Elhan @deli bir dombili
Afiyet olsun canımCuma menüm
12:45
3 haşlanmış yumurta
2 yeşil soğan
9 zeytin
Maraş peynir
1 çay bardağı kadar ceviz
1 kase yoğurt
19:00
1 porsiyon Balık
Bol salata
Turp
Yeşil biber
Elhan @deli bir dombili
İnşallah kuzumSelamlar. Eşim göreve gitti ben de uyuyamıyorum o olmayınca. Çocuklar uyudu ama bende tık yok. Yarın inşallah yeterince geç uyanırlar da ben de uykumu alırımişte bir ümit benimkisi
![]()