Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba kaslar su mu topluyor duraklama ya girmiştir ben de haftalardır böyleydim daha sonra gidiyorAma ben bişi yapmıyorum liste dışı çıkmıyorum 2 kg artı nedir
Nereden alıyorum bilmiyorum![]()
Ohhh ne güzel kaynatmissiniz sefanın olsun kankişimGece 01.30' da eve geldim.Ne çok dedikodular birikmiş konuş konuş bitiremedik .
Sabaha kadar oturabilirdik. Gececi kuşlar siz nasıl yapıyorsunuz şu an salak gibiyim.
![]()
Geçmiş olsun canım ilaclar da kabız yapmıştır seniGünaydın herkese bugün biraz iyiyim bildirimimi yapayım ama pek iyi değil kaç gündür ilaç serum şiştim lavaboya çıkamıyorum
Teşekkür ederim canım benim daha iyiyim rahatsızlığım devam ediyor hafiften bu hafta üniversitesi hastanesine gideceğim. Sen nasılsın, annen nasıl?Afiyet olsun canım nasılsın?![]()
İnşallah tamamen iyileşirsin canım.Teşekkür ederim canım benim daha iyiyim rahatsızlığım devam ediyor hafiften bu hafta üniversitesi hastanesine gideceğim. Sen nasılsın, annen nasıl?
Cok geçmiş olsun canım benim.Günaydın herkese bugün biraz iyiyim bildirimimi yapayım ama pek iyi değil kaç gündür ilaç serum şiştim lavaboya çıkamıyorum
Çok şükür halecik yaşıyor. Tebrikler canim.Günoooo. Bol misafirli bir hafta geçirdiğim için menülerimi yazmaya yüzüm yoktu pek.
17 Şubat Cumartesi 69.75
24 Şubat Cumartesi 69.35
Fark: -400 gram![]()
MisssGünaydın
Güzel eksileriniz olsun inşallah
Hayırlı Kandiller
Sahura kalkinca tartildim
Geçen hafta 59.0
Bu hafta 58.2
Fark -800
@deli bir dombiliElhan
Az da olsa verilen her eksi bizimdir
Geçmiş olsun kaptanımTam hatırlayamadım ama
Geçen hafta 61.4
Bugün 60.9
Fark 500
Elhan
Bu hafta izin istiyorum bugün ankaraya gideceğim hem düğün var hem oğlanın sağlık kontrolü inşallah haftaya döneceğim inşallah olanı korusam yeter diye sizleri seviyorum Allah’a emanet olun hayırlı kandiller diliyorum hepinize
Yapamadığım kaptanlığım içinde ayrıca özür diliyorum![]()
-5 +5 ten her daim daha makbuldürGünaydın
Başlangıç: 89,60
Bugün: 89,55
Fark: -5 gram
Günlük 7000-8000 adım atıyorum ama tempolu değil, okula ofise geçerken attığım adımlar.
Bugün kahvaltı olarak:
Bir haşlanmış yumurta
Biraz zeytin
Tam buğday ekmeğiyle tost yiyeceğim.
Eki Görüntüle 3392175
Tebrik ederim
Tebrik ederimGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 64.9
Eksi 900 grm
Ben şok bu kadar beklemiyordum
Elhan
Ceeeeeeeeeeee
Cordelia
Tebrik ederimBol eksili kilolar görelim inşallah
Bu sabah tartı yüzümü güldürdü kızlar
Geçen hafta: 75.6 kg
Bu hafta: 74.7 kg
Fark : 0.9 kg
Elhan
@deli bir dombili
Misafirler tehlikeli öğelerGünoooo. Bol misafirli bir hafta geçirdiğim için menülerimi yazmaya yüzüm yoktu pek.
17 Şubat Cumartesi 69.75
24 Şubat Cumartesi 69.35
Geçmiş olsunKızlar hastaneden geldim
Çook yoğun haftaydı gelemedim affola
Tartıyı atayım
Geçen hafta 59.9
-200 grElhan
Esnek günler olabilirse güzel olur. Konuşursun bence hallolacak bir mesele. Ben de gidecektim ama erteledim biraz daha. Ramazanda iftar sonrası hergün yürüyüş planlıyorum bakalım inşallahTartıyı cekemedım cocuk ağlayınca tarih saat hepsi yazıyor yukarıda ama
Cumartesi 66.10
Bugün 65.95
Fark -150 gram
Ya dün sabah aslında 65.40 çıktımama bugün regl ağrılarım geldi bi anda ondan mı oldu acep diyorum
Neyse her eksi bizimdir napalım
Elhan
Ceeeeeeeeeeee
Pilatese kocam ok dedi ama Ramazan geliyor ya sizce nasıl olur akşamları ıkı gun gideceğim ama işte misafirlik falan denk gelirse naparım bi yandanda cok ıstıyorum
Tebrik ederimGeçen cumartesi 70.00
Bugün 69.600
Ben şok - 400
O kadar dikkat ettim ve kabızım wcde yok
Elhan
Ceeeeeeeeeeee
Çok güzelGeçen cumartesi günü : 101.6 kg
Bugün : 100.25 kg
Fark : -1.350 kg
Elhan
Cordelia
Ceeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 3392206
Tebrik ederim
İnşallah Rabbim sağlık sıhhat versin Allah kabul etsin ibadetleriniİnşallah tamamen iyileşirsin canım.
Çok teşekkür ederim canım. Annem babam umredeler. İyiler Allaha şükür. Gelince hastane randevular var. İnşallah güzel olacak.
Tebrikler canım - çok güzelGünaydın
Güzel eksileriniz olsun inşallah
Hayırlı Kandiller
Sahura kalkinca tartildim
Geçen hafta 59.0
Bu hafta 58.2
Fark -800
@deli bir dombiliElhan
Tebrikler kuşummm
Tebrikler kaptanımTam hatırlayamadım ama
Geçen hafta 61.4
Bugün 60.9
Fark 500
Elhan
Bu hafta izin istiyorum bugün ankaraya gideceğim hem düğün var hem oğlanın sağlık kontrolü inşallah haftaya döneceğim inşallah olanı korusam yeter diye sizleri seviyorum Allah’a emanet olun hayırlı kandiller diliyorum hepinize
Yapamadığım kaptanlığım içinde ayrıca özür diliyorum![]()
NereyeGecen cumartesi 63.8
Bu cumartesi 64.3
Fark +500 gram
Kilo veremiyorum acaba ciksam mi gruptanElhan
Ceeeeeeeeeeee
Aaa oldu mu gitmekElhan
Ceeeeeeeeeeee
69.9 du yine 69.9
Abla ben bu hafta izinli olmak istiyorum
Eki Görüntüle 3392177
Tebrikler canım
Günaydın hayırlı kandiller canımGünaydın hayırlı sabahlarhayırlı kandiller olsun
![]()
HoşgeldinizMerhaba ben grubun çok eski üyelerindenim eğer kabul ederseniz tekrar aranıza katılmak istiyorum.3.çocuktan sonra vücudum inanılmaz şekilde değişti sadece kilo değil gevşek aynı zamanda.Belki sizlerle tekrar gaza gelir yaza fit bir hatun olabilirim
Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 64.9
Eksi 900 grm
Ben şok bu kadar beklemiyordum
Elhan
Ceeeeeeeeeeee
Cordelia
Amin hayırlı kandiller canımGünaydın
Kandilimiz mübarek ,dualarımız kabul olsun inşallahhayırlı kandiller diliyorum herkese
![]()
Maşallah canım tebrik ederimBol eksili kilolar görelim inşallah
Bu sabah tartı yüzümü güldürdü kızlar
Geçen hafta: 75.6 kg
Bu hafta: 74.7 kg
Fark : 0.9 kg
Elhan
@deli bir dombili
Haftaya çatır çatır verirsin sen bu artıları kuşum
Tebrik ederim canım misafire rağmen kilo vermek kolay değildirGünoooo. Bol misafirli bir hafta geçirdiğim için menülerimi yazmaya yüzüm yoktu pek.
17 Şubat Cumartesi 69.75
24 Şubat Cumartesi 69.35
Tebrikler canımKızlar hastaneden geldim
Çook yoğun haftaydı gelemedim affola
Tartıyı atayım
Geçen hafta 59.9
-200 grElhan
Günaydın
Haftaya gider bu artılar ben eminim
Tebrikler tatlımTartıyı cekemedım cocuk ağlayınca tarih saat hepsi yazıyor yukarıda ama
Cumartesi 66.10
Bugün 65.95
Fark -150 gram
Ya dün sabah aslında 65.40 çıktımama bugün regl ağrılarım geldi bi anda ondan mı oldu acep diyorum
Neyse her eksi bizimdir napalım
Elhan
Ceeeeeeeeeeee
Pilatese kocam ok dedi ama Ramazan geliyor ya sizce nasıl olur akşamları ıkı gun gideceğim ama işte misafirlik falan denk gelirse naparım bi yandanda cok ıstıyorum
Tebrikler kuşumGeçen cumartesi 70.00
Bugün 69.600
Ben şok - 400
O kadar dikkat ettim ve kabızım wcde yok
Elhan
Ceeeeeeeeeeee
Olsun haftaya veririz ki
Günaydın tatlımGünaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı huzurlu ve bol eksili bir gün diliyorum
Oooooo kraliçeGeçen cumartesi günü : 101.6 kg
Bugün : 100.25 kg
Fark : -1.350 kg
Elhan
Cordelia
Ceeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 3392206
Tebrikler canım
Sabah 5 te uyudum. Şimdi uyandım. Gececi olmak güzel değilGece 01.30' da eve geldim.Ne çok dedikodular birikmiş konuş konuş bitiremedik .
Sabaha kadar oturabilirdik. Gececi kuşlar siz nasıl yapıyorsunuz şu an salak gibiyim.
![]()
Tebrikler tatlım
O kadar havai fişek patlattık ziyanElhan
Ceeeeeeeeeeee
69.9 du yine 69.9
Abla ben bu hafta izinli olmak istiyorum
Eki Görüntüle 3392177
Evet inşallah amaa sanki bu hafta az beslendim gibi bu hafta da 68 görsem çok iyi olck sonrası ramazanda vrrilck inşallahTebrikler canım - çok güzel
Tebrikler kuşummm
Tebrikler kaptanımHayırlı kandiller
NereyeGitme sakın bırakmak olur mu hiç
Bu hafta olmaz diğer hafta mis gibi olur
Artı fazla değil ki kuşum buradan gidersen daha fazlalıkla dönebilirsin öyle pes etmek yok
Aaa oldu mu gitmekÖzel bir durumun varsa gitme tatlım daha fazlalıkla dönebilirsin
Artın yok sonuçta kırarız bu direnci beraber bırakma beni
Tebrikler canım
Günaydın hayırlı kandiller canım
Hoşgeldiniz
menülerin adımların çok iyiydi canım gönülden tebrik ediyorum harikasın
Amin hayırlı kandiller canım
Maşallah canım tebrik ederim
Haftaya çatır çatır verirsin sen bu artıları kuşum
Tebrik ederim canım misafire rağmen kilo vermek kolay değildirbu konuda ayrıca tebrik ederim
Tebrikler canım
Günaydın
Haftaya gider bu artılar ben eminim
Tebrikler tatlım
Tebrikler kuşumHaftaya WC olayları düzelir inşallah çatır çatır gider fazlalıklar
Olsun haftaya veririz ki
Günaydın tatlım
Oooooo kraliçeMaşallah tatlım tebrik ediyorum canı gönülden
Bu hafta menüler yıkılıyordu azmin için ayrıca teşekkürler
Haftaya çift hanelerdeyiz
Tebrikler canım![]()