Bu gece Ara Öğün Yok.Yeşil çay kiraz sapı çayı var.Sağol canımBirilerinin canı tatlı istemiş
Afiyet olsungece ara öğün varmı
Senden kaçar mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gece Ara Öğün Yok.Yeşil çay kiraz sapı çayı var.Sağol canımBirilerinin canı tatlı istemiş
Afiyet olsungece ara öğün varmı
Senden kaçar mı![]()
O zaman ben de niyet ettim seninle yarışmayaNiyet ettim bu hafta spor kraliçesi olmaya
Ben o bulgur işini bugün hallettimBu hafta bulgur pilavi verdi diyetisyenim yarın yapayım.![]()
Ay bu emoji cok komik
Afiyetle ye canımBen o bulgur işini bugün hallettim
Pazara gittim kabak ve çilek aldım maydanoz ve roka da dahil
Kapuska için beyaz lahana alıcaktım fakat yüreğim o kadarına dayanamaz belki dedim
Gecebilirsen tabi .Haftaya kaptanlığa hazır olO zaman ben de niyet ettim seninle yarışmaya![]()
Afiyet olsun canım2 Mart cumartesi
Elhan
Cordelia M Minicikfzt
Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta 1,5 dilim uno kızarmış ekmek biraz peynir iki çatal kırmızı biber ( klasik kahvaltımdan az çünkü iş yüzünden kahvaltı sofrasından fırladım)
Akşam&ara: saat 16:00 yumurtalı çiğ köfte, 2 dilim haşhaşlı ve peynirli gözleme
2 gözlemeyi 4 kişi paylaştık fakat ben ikisindende çok ince iki dilim aldım
Ara: 19:30 4 adet çilek şimdide yeşil çay ile avuç içi kadar fıstık yiyorum
Yok Urfalı değilim Mardinliyim. aslında normal çiğköfteyi tabağa yayıyoruz üzerine 2 yumurta ile az pişmiş omlet yapıp koyuyorum öyle yiyorum.Afiyet olsun canımUrfalilik var mı
Yumurtalı çiğköfte gördüm
![]()
Ayy Mardin'de bir peunir var yurt arkadaşım getirirdi tuzlu suyun içinde sert bir peynir bayilirdimYok Urfalı değilim Mardinliyim. aslında normal çiğköfteyi tabağa yayıyoruz üzerine 2 yumurta ile az pişmiş omlet yapıp koyuyorum öyle yiyorum.
Bizim kebap ustası Urfalı geçen yumurtalı yapmıştı
Tam yazacaktımAşkolar ben niye listede yokum ? Dört gözle takımlara girmeyi bekliyodm![]()

Dört gözle bekleyen yarışmacı sabah ilk iş tartılır iyi yakaladım seni . Mızrak bayağı işe yarıyor kordişimAy bu emoji cok komik![]()
Yeni kullanım alanları olması çok güzel
Ayyyy geçen sene yaş günümde 8 yaşında ku torunum kendi el emeğiyle confeti patlatmisti çok duygulanmistim canımserap911 ve kırmızı takım 106. Etap kazanan
M Minicikfzt Kırmızı kaptan
Nergis 35 spor kraliçesi
Tebrikler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hadı insalahhh canım ben seni tutuyorumNiyet ettim bu hafta spor kraliçesi olmaya
Ayyyy canimmmmm yumurtalı koftem ben urfaliyim iyi bilirimYok Urfalı değilim Mardinliyim. aslında normal çiğköfteyi tabağa yayıyoruz üzerine 2 yumurta ile az pişmiş omlet yapıp koyuyorum öyle yiyorum.
Bizim kebap ustası Urfalı geçen yumurtalı yapmıştı
Bildirim yapmadın amaAşkolar ben niye listede yokum ? Dört gözle takımlara girmeyi bekliyodm![]()
Afiyet olsun canımM MinicikfztElhan
Kahvaltı 10.00
3 yemek kaşığı mıhlama
2 yemek kaşığı sucuklu yumurta
4 adet ince dilim patates kızartması
1 kk peynir
4 çay kaşığı tahin pekmez
Ara 14.00
Filtre kahve
15.00
2 kuru kayısı, 2 ceviz
Akşam 19.00
Kabak çorbası
(Hasta olduğum için halsiz düşersem diye endişe ettim çorbadan 1 saat önce kızıma yedirirken 3 kaşık tavuk ve 3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim)
*10 dk Leslie yaptım
Cordelia
Yatana kadar acıkırsam bir elma yerim muhtemelen![]()
Afiyet olsun canım2 Mart cumartesi
Elhan
Cordelia M Minicikfzt
Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta 1,5 dilim uno kızarmış ekmek biraz peynir iki çatal kırmızı biber ( klasik kahvaltımdan az çünkü iş yüzünden kahvaltı sofrasından fırladım)
Akşam&ara: saat 16:00 yumurtalı çiğ köfte, 2 dilim haşhaşlı ve peynirli gözleme
2 gözlemeyi 4 kişi paylaştık fakat ben ikisindende çok ince iki dilim aldım
Ara: 19:30 4 adet çilek şimdide yeşil çay ile avuç içi kadar fıstık yiyorum