• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

1000171765.jpg

Cumartesi 96.9 kg
Salı 97.0
Fark +100gr regl oldugumnicin sanırım LenaG LenaG Jou Jou M mthn

Ayy çok mutlu oldum en azından tartı yüzümü güldürdü. WC ve uykusuzluk var, adet olacağım ama demek ki bunlar olmasa çok çabuk gidecek kilolar 🫣 çözüm bulmam lazım🤔
12 Ekim Cumartesi : 69.10
15 Ekim Salı : 68.20
Fark - 900 gr 🫣 💪🤭 😘
LenaG LenaG Cakinin Gelini Cakinin Gelini
Maşallah sana canım maşallah çok tebrik ederim ❤

Kızlar telefonumun ekranı kırıldı hersey silindi tekrar yüklüyorum. Arada telefon gidip geliyor. Bu ay ekstra masrafimız olmadan ayı bitiriyoruz derken başıma gelenler . 14bjnden aşağı telefon yok bunun ekranı tamir olurmu acaba 😔
Canım tüh geçmiş olsun ekranı bir telefoncuya göster inşallah çok sorun olmamıştır tartı bildirimi yapabilecekmisin canım

Tebrik ederim 🌸 💞
Gunaydin kizlar :KK24:

Cumartrsi 81.6
Bugun 81.3
Fark :- 300

LenaG LenaG

Universite hastanesinde kontrol günüm. Kan vericem ogleye kadar aç kalicam muhtemelen. Kantinde cok guzel börekler var:KK1:canim cektiginden değil de seçenek oyle ve guzel görünüyor. N'apicam ? Beslenmemi götürürücem tabi ki☺ oradn cay alip burseyler yemek hastanenin en guzel yanı🤧 belki endokrine de giderim
Tebrik ederim 🌸 💞
Kontrol tartım:
12.10. Cuma 66.5
15.10. Salı 65.5
Fark: - 1.0 kg
Eki Görüntüle 3490606
Tebrik ederim 🌸 💞
LenaG LenaG
Cumartesi 66.05
Salı 65.55
Fark -500
Tebrik ederim 🌸 💞
başlangıç : 84,5
cumartesi : 81,4
bugün : 80,6
fark: -0,800

Cakinin Gelini Cakinin Gelini LenaG LenaG
Tebrik ederim 🌸 💞
Tebrik ederim 🌸 💞
LenaG LenaG dolar milyoneri dolar milyoneri
cumartesi 76.90
bu gün 76.60
fark-0.300
ben cok daha fazla eksi bekliyordum. hem menülerim hem sporum olmak üzere baya bir umutluydum ama regl ödemine bağlıyorum🤗 buna da şükür
Tebrik ederim 🌸 💞
Bende şok içindeyim durdu durdu bir kerden gitti yine 😁
65.90
Bugün 64.90
-1 kilo
LenaG LenaG kaptanım
Tebrik ederim 🌸 💞
Ayy çok mutlu oldum en azından tartı yüzümü güldürdü. WC ve uykusuzluk var, adet olacağım ama demek ki bunlar olmasa çok çabuk gidecek kilolar 🫣 çözüm bulmam lazım🤔
12 Ekim Cumartesi : 69.10
15 Ekim Salı : 68.20
Fark - 900 gr 🫣 💪🤭 😘
Tebrik ederim 🌸 💞

C.tesi test etmek için zor da olsa icmicem su beklicem tartilip 2 saat kadar. Bakalım ben de de fark olacak mı 600 Gr çok büyük fark çünkü senin valla.
evett bende sen kadar şaşırdım inan kaçsefer farklı tarttım hatta aynı çıktı uyanır uyanmazkende aynı ettim

Kendime spor badisi(arkadaşı yani:) arıyorum var mıdır?
Her gün o kişi ile birbirşmizi etiketkeyecez
ilk sayfadan puanlara bakıp sporumuzu yazacaz
İçtiğimiz su miktarını da söyleyecez
Ve haftada en az 5 gün spor yapmış olacz
Yapmadığımız gün de bugün of günü deyip yine etiketkeyecez

Var mıdır var mıdır badi arıyorum :rapci:
Bebem fırsat verdikçe yaparım ama senin hızına yetisemeyebilirim canm 🌼 💚 yaptıkça etiketlerim ama 🥰

Canım menülerin de güzel di neden böyle oldu ki :KK64: biraz hareketi arttırmayı deneyelim
Bebeğim hiç durmuyor uyku düzeni yok bi yarım saat uyuduğundada anca ev işi yemek yapıyorum spor yaparsam daha çok yorulurum gerçi vakitde bulamıyorum ki😞

Back
X