Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Estağfurullah hiç öyle bir şey düşünme sen elinden gelenin fazlasını Yapıyorsun kuzumm maşallah 🧿 🥰 hoşgeldin 😍

Afiyet olsun canım güzel menü 🥰

Anneler söz konusu olunca boynum kıldan ince 😍

Ama biliyorum hafta sonuna kadar sen bugünü dengelersin 💙💪🏼🥰

Estağfurullah canımm, iyi misin peki sen?

Güzel menü canım afiyet olsun 🥰

Canım menün yetersiz göründü gözüme, hastalıktan sanırım 🥹 afiyet olsun canım

Ellerine sağlık kaptanım 🥰

Yaptığınız iş zor vallahi böyle şeyler normal kaptanım 💙❤️💪🏼🥰

Hey yavruuummm vaayyyyt 🤩🥳 süpersin canımm 🥰

Oyyyy oyyyyyy 😅😅

Porsiyonlar az az olduğu için sıkıntılı birşey yok afiyet olsun amaaaaa suuuuuuu 🙈🥹🥰🥰

Menü güzel canım afiyet olsun 🥰

Gönüller bir olsun kuzummm ama bu hafta @Sem2024 ü kaptıımmm 💃🏼

Afiyet olsun canım gayet iyi bir menü 🥰

Afiyet olsun kaptanım neyin var

Şikayet etmek yok arkadaşını çok ayıp 😅😂😂😂

Şifa olsun canımmm 💙🥰

Menü çok iyi de adımlarrr şahaneeeee 🥰💙

Afiyet olsun canımm 🦋💙
Dengeliyeceeemmmm

Zencefilli nane limon iç canım iyi gelir çok geçmiş olsunn

Zencefil yeşil çay falan içtim. Sökülsün diye yok olmadı gün boyu ağrıdı durdu. Sökülene kadar ağrı şiddetlenecek. Hibiskus yakındaki markette yoktu. Yarın başka yere bakıcam. Hem alayım iş yerinde dursun. Arada demleyip içerim severim zaten 😇😘

Süle süle 😂

Teşekkür ederimm canım ❤️🥰

Yok kız kendim yapıyorum. Sabahları kahvaltı yapmıyorum çok acıkmadığım sürece. Türk kahvesinin yanına ya ceviz fındık ya kuru kayısı falan yiyorum. Tek içmeyeyim diye
Ay ne yalan diyeyim bende günlerdir bulamıyorum yaaa

İyi akşamlar
Bugün menüsü
LenaG LenaG @Boncuk2307 arke arke
Kahvalti 8.30
1 kase Mercimek çorbası

Öğle yemeği 12.30
Mantarlı sebzeli bulgur pilavı
Yoğurt 3 YK
2_3 lahana turşusu

Akşam 17.30
2 YK yeşil mercimek pilavı
1 kase cacık

2.5 lt su
6100 adım
Afiyet olsun kuşum, ama sabahtan itibaren her öğün karbonhidratlı olmuş, protein eklemen lazım. Su ve adımlar güzel.
Selam hanımlar

10.00
2 küçük nohut ekmeği
2 yumurta
40 gr peynir
7-8 adet zeytin

18.00
200 gr et
1 yk fırın patates
Bol salata

2 litre su, 2 maden suyu

3 dk plank
arke arke Ellssa Ellssa @Boncuk2307

Eki Görüntüle 3522371
Afiyet olsun canım güzel menü, güzel adımlar.
Gönüller bir olsun kuzummm ama bu hafta @Sem2024 ü kaptıımmm 💃🏼
Hak ettin canım, helal olsun :KK200:

Afiyet olsun kaptanım neyin var
Arada sırada gelir bana öyle canım, akşam listenin dışına çıkmak da biraz canımı sıktı. Önemli bir şey yok teşekkür ederim :KK60:
17.12.2024 Salı

13.30
6 yk zeytinyağlı barbunya
3 yk makarna
2 haşlanmış yumurta
5 tane badem şekeri
3 hurma
2 tk fıstık ezmesi

20.00
1 bardak kefir

Az önce de 2 tk zencefilli zerdeçallı karabiberli bal yedim, boğazım çok acıyor da azıcık toparlasın dedim

Su: 2 lt
Spor: 45 dk yoga ve 9.618 adım

arke arke @Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eki Görüntüle 3522382
Afiyet olsun canım, her şey gayet güzel. Spor şahane.

Canm ben gün içinde hiç oturmuyorum desem yeridir bileklik takınca fark ettim ben de adım sayımı sabah 6-7 gibi başliyor maraton çocuklar iş ev derken zaman kalmıyor sâdece emzirirken dinleniyorum
Maşallah canım ben tek bebekle pert oluyorum temizlik yemek çamaşır bulaşık bebek derken bu saatlerde bebek uyuyunca oturabiliyorum :( Allah yardımcın olsun inşallah 🙏🏻 kaç aylık bebeğin

aslinda tam tersi olmazmi artı görürsem ben mesela demekki birseyleri yanlış yapıyorum diyorum cumartesiye kadar daha çok dikkat ediyorum. Gerçi ben her gün tartiliyorum farketmiyo ama olsun dksjsjs
Üzerimde diyet bezginligi var herseyi dogru yaptigim halde (dogru olmasa bile nefsimle mucadele ettigim halde) arti gördüğümde ya da az eksi gördüğümde tasi taragi toplayip terki diyar edesim geliyor 😅aslinda dediginiz gibi adi ustunde kontrol tartisi kendine çeki duzen ver uyarisi bir nevi ama senenin cogunu diyette geciren al ver al ver bikmis bi insan olarsk tartiyi sadece haftada bir görmek istiyorum cok iyi versem ve hersey yolunda gitse bile .

Ellssa Ellssa arke arke kızlar liste konusunda takıldığınız yer hangi kısım canım çözelim 🥰
Benim kolayıma geldiği için her hangi bir listeyi alıp üzerinden düzeltiyordum ama öyle yapmak zorunda değilsiniz. Sıfırdan tablo da yapıp içini doldurabilirsiniz.
3 noktaya basınca açılan kısımda bir pencere işareti var ordan kaç satırlı ve kaç sütunlu yapmak isterseniz yapabilirsiniz

Bugünkü menüm
Sabah 10.30
İki yumurta iki dilim ekmek peynir üç zeytin
Öğlen 16.00
Yarım tavuk dürüm yoğurt lavasin yarısını ayirdim ama
Akşam misafirlikteydim baya birşeyler vardi da bir elmalı kurabiye iki tane sarma yedim sadece çaktırmadan yiyebilirdim ama yemedim
Elmalı kurabiye
Şehriye salatası
Poğaça
Haşhaşlı çörek
Çiğ köfte
Ağlayan kek
Çikolata topları
Sarma ve yemedim
Vardı😭😭😭 ağlamam geliyo resmen
Şu 2.5 yatana kadar 3 olur
Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa

Ellssa Ellssa arke arke kızlar liste konusunda takıldığınız yer hangi kısım canım çözelim 🥰
Ay kaptanım ağlamak üzereyim.
Listeyi tam tamına doğru düzenledim. Cevapla butonuna bastıktan sonra tamamı yanlış oluyor.
İlk etapta parantezlerin içini boşalttım isimleri yazdım yanlış yaptığımı anladım parantez numaraları sildim.
Yine yanlış doğruları da var ama neden böyle oluyor. Doğru anlatmışımdır umarım :KK16:

Üzerimde diyet bezginligi var herseyi dogru yaptigim halde (dogru olmasa bile nefsimle mucadele ettigim halde) arti gördüğümde ya da az eksi gördüğümde tasi taragi toplayip terki diyar edesim geliyor 😅aslinda dediginiz gibi adi ustunde kontrol tartisi kendine çeki duzen ver uyarisi bir nevi ama senenin cogunu diyette geciren al ver al ver bikmis bi insan olarsk tartiyi sadece haftada bir görmek istiyorum cok iyi versem ve hersey yolunda gitse bile .
Tam da beni anlatmışsın ben de öyleyim.

Back
X