- 18 Mart 2018
- 31.096
- 124.202
- 598
- 35
Şu an kararsızım belki tahinli yerim belki yoğurtlu, henüz karar veremedimHarika senin hurma diyetin hangisi ben yoğurtlu olanı yapcm üç öğün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an kararsızım belki tahinli yerim belki yoğurtlu, henüz karar veremedimHarika senin hurma diyetin hangisi ben yoğurtlu olanı yapcm üç öğün
Aman birde ramazan var sahura kalkışta bişeyler yemek lazım kafam karıştıŞu an kararsızım belki tahinli yerim belki yoğurtlu, henüz karar veremedim
Aynı sorunu yaşıyorum hemde her ay şiddetli sancı bazen acile gitmek zorunda kalıyorumGünaydın kızlar hayırlı cumalar . Regli oldum dün gece karın ağrısından kıvrandım. Arkadaşlarımın hiç regli olunca karınları ağrımiyor, benim heray ağrıyor bende mi terslik var anlamıyorum. İlk 2 gün çok karnım belim ağrıyor. Resmen 2 3 gün hiç bir iş yapamayacak hale geliyorum. İçmediğim ot çöp kalmadı.
Aynı sorunu yaşıyorum hemde her ay şiddetli sancı bazen acile gitmek zorunda kalıyorum
Sonlara yaklaşınca insan yoruluyor zaten ama sabrın sonu selametValla sadık bir şekilde gidiyorum şimdi ama beyin olarak bitik durumdayım altı üstü 3 kilo daha verirsem bitecek kilo derdim
Çok kötü degil. 15 .30 dan sonra durmak da zor.27 şubat
Sabah klasik kahvaltı saat 10 gibi. Peynirli yumurta, peynir, bir dilim tahıllı ekmek, bir parça sosis, yarım domates
Ara:12.30 bir avuç fındık, iki hurma bir fincan kremalı kahve, 5-6 yer fıstığı
Akşam 15:30
Bir küçük dilim ekmek ve Ezine peyniri, biraz çiğköfte, 5 tane antep fıstığı, çay fincanı tabağı büyüklüğünde kapıska yemeği, yulaflı kakaolu bar, portakallı bitki çayı
Spor olarak da yürüyüş
@arkeEllssa
Boncuk2307
2 senedir hissetmiyordum, son sefer bende çok ağrı hissettim, galiba mutlu bile oldum, diğer ağrıdan iyi ve geçiciGünaydın kızlar hayırlı cumalar . Regli oldum dün gece karın ağrısından kıvrandım. Arkadaşlarımın hiç regli olunca karınları ağrımiyor, benim heray ağrıyor bende mi terslik var anlamıyorum. İlk 2 gün çok karnım belim ağrıyor. Resmen 2 3 gün hiç bir iş yapamayacak hale geliyorum. İçmediğim ot çöp kalmadı.
Ben bu sefer doktora sormadım, sormak istemiyorum, oruçlarımı tutmak istiyorum.Aman birde ramazan var sahura kalkışta bişeyler yemek lazım kafam karıştı![]()
O kadar diyorsunAynen canım bende kaç kere acile gittim . Mide bulantısı da oluyor .. 1 sefer otobüste, 1 sefer işyerinde, 1 kerede okulda bayıldım. Canım çekiliyor resmen .
Evett zor ve zaman geçmiyorr o sıra bide çocuklar uyudumu kendine vakit ayırmak istiyosun yapamamakta kötü bi hissÇok kötü degil. 15 .30 dan sonra durmak da zor.
Oyyy o ağrıı canım benimm acaba belli bir sey mi var birşey varsa şiddetli oluyorr yada çokmu üşütüyosun hep sıcak şeyler iç beline güzelce kalın birşey ser sıcak tutGünaydın kızlar hayırlı cumalar . Regli oldum dün gece karın ağrısından kıvrandım. Arkadaşlarımın hiç regli olunca karınları ağrımiyor, benim heray ağrıyor bende mi terslik var anlamıyorum. İlk 2 gün çok karnım belim ağrıyor. Resmen 2 3 gün hiç bir iş yapamayacak hale geliyorum. İçmediğim ot çöp kalmadı.
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar hayırlı ramazanlarbiz aynı devam biri bitmeden diğeri hasta oldu hastane hastane geziyoruz hayr olsun bakalım
Günaydın kızlar hayırlı cumalar . Regli oldum dün gece karın ağrısından kıvrandım. Arkadaşlarımın hiç regli olunca karınları ağrımiyor, benim heray ağrıyor bende mi terslik var anlamıyorum. İlk 2 gün çok karnım belim ağrıyor. Resmen 2 3 gün hiç bir iş yapamayacak hale geliyorum. İçmediğim ot çöp kalmadı.
Benim de öyleydi kızlar. Simdilerde her ay değil ama arada bir oluyor. Bayılmışlığım var benim de bu yüzden. Zamanında bir İngilizce öğretmenim vardı. Cataflam hap tavsiye etmişti. O hap bana çok iyi geldi, ağrı kesici. Önce araştırın, doktora filan sorun (ben tavsiye etmiyorum hiç ilaç çünkü herkese etkisi farklı) ama bana tek iyi gelen şeydiAynı sorunu yaşıyorum hemde her ay şiddetli sancı bazen acile gitmek zorunda kalıyorum
Ben dün o saatte yiyip 19.30da acıktım. Allah'tan köfte salata vardı.Evett zor ve zaman geçmiyorr o sıra bide çocuklar uyudumu kendine vakit ayırmak istiyosun yapamamakta kötü bi hiss![]()
Ben de bakmadım. Yürüyüşe götürursen civardaki kedi köpeklere dikkat etmen gerekiyorBugün arkadaşın köpeği bize geldi akşama kadar bakmamız lazım. Ama çok zorlanıyorum kızlar. Yürüyüşe filan mı götürsem. Daha önce hiç kedinkopek bakmisligim da yok. Üzüldü annesi gidince