Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar hayırlı cumalar . Regli oldum dün gece karın ağrısından kıvrandım. Arkadaşlarımın hiç regli olunca karınları ağrımiyor, benim heray ağrıyor bende mi terslik var anlamıyorum. İlk 2 gün çok karnım belim ağrıyor. Resmen 2 3 gün hiç bir iş yapamayacak hale geliyorum. İçmediğim ot çöp kalmadı.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar . Regli oldum dün gece karın ağrısından kıvrandım. Arkadaşlarımın hiç regli olunca karınları ağrımiyor, benim heray ağrıyor bende mi terslik var anlamıyorum. İlk 2 gün çok karnım belim ağrıyor. Resmen 2 3 gün hiç bir iş yapamayacak hale geliyorum. İçmediğim ot çöp kalmadı.
Aynı sorunu yaşıyorum hemde her ay şiddetli sancı bazen acile gitmek zorunda kalıyorum

Aynı sorunu yaşıyorum hemde her ay şiddetli sancı bazen acile gitmek zorunda kalıyorum

Aynen canım bende kaç kere acile gittim . Mide bulantısı da oluyor .. 1 sefer otobüste, 1 sefer işyerinde, 1 kerede okulda bayıldım 😔. Canım çekiliyor resmen .

27 şubat menü
09.30 2 yumurta ile mantarlı omlet, 1 dilim peynir, çeyrek avakado, 5 zeytin, 2 wasa yeşillik turp
13.30 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt
18.30 4-5 kaşık et kavurma, 1 tabak fırında brokoli biber havuç
20.30 1 fincan kahve 2 tane kremalı büsküvi
3 litre su 7.700 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou 1000016344.webp

27 şubat

Sabah klasik kahvaltı saat 10 gibi. Peynirli yumurta, peynir, bir dilim tahıllı ekmek, bir parça sosis, yarım domates

Ara:12.30 bir avuç fındık, iki hurma bir fincan kremalı kahve, 5-6 yer fıstığı

Akşam 15:30
Bir küçük dilim ekmek ve Ezine peyniri, biraz çiğköfte, 5 tane antep fıstığı, çay fincanı tabağı büyüklüğünde kapıska yemeği, yulaflı kakaolu bar, portakallı bitki çayı
Spor olarak da yürüyüş
@arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Çok kötü degil. 15 .30 dan sonra durmak da zor.

2 senedir hissetmiyordum, son sefer bende çok ağrı hissettim, galiba mutlu bile oldum, diğer ağrıdan iyi ve geçici

Oyyy o ağrıı canım benimm acaba belli bir sey mi var birşey varsa şiddetli oluyorr yada çokmu üşütüyosun hep sıcak şeyler iç beline güzelce kalın birşey ser sıcak tut

Benim de öyleydi kızlar. Simdilerde her ay değil ama arada bir oluyor. Bayılmışlığım var benim de bu yüzden. Zamanında bir İngilizce öğretmenim vardı. Cataflam hap tavsiye etmişti. O hap bana çok iyi geldi, ağrı kesici. Önce araştırın, doktora filan sorun (ben tavsiye etmiyorum hiç ilaç çünkü herkese etkisi farklı) ama bana tek iyi gelen şeydi

Evett zor ve zaman geçmiyorr o sıra bide çocuklar uyudumu kendine vakit ayırmak istiyosun yapamamakta kötü bi hiss 🤣🤣
Ben dün o saatte yiyip 19.30da acıktım. Allah'tan köfte salata vardı.

2. Öğünü 16.30 -17 gibi yererm sonra da çayın yaninda fıstık yersem geciyor zaman . Yoğsam gecmiyooor zamaaaaaan geecmiiyoor:KK75:

Bugün arkadaşın köpeği bize geldi akşama kadar bakmamız lazım. Ama çok zorlanıyorum kızlar. Yürüyüşe filan mı götürsem. Daha önce hiç kedinkopek bakmisligim da yok. Üzüldü annesi gidince
Ben de bakmadım. Yürüyüşe götürursen civardaki kedi köpeklere dikkat etmen gerekiyor 😅 heyecanlanıp kostuklarini, boyuna posuna bakmadan büyük köpeklere satastiklari oluyor diyorlar :KK48:sen yine sahibine bir danış nelere dikkat etmen gerekiyor diye

Back
X