Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

16 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine muz yulaf chia keten tohumu tahin bal, 2 dilim peynir 5 zeytin roka domates salatalık
İftar
1 kase çorba, 6 kaşık kuru fasulye, 1 dilim börek, 4-5 nohutlu sarma, salata
Ara 4 tane lokma tatlısı
2.5 litre su 11.000adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke 1000019561.webp

Sahura kalktım. Gece yatmadan çocukların yiyeceklerini pişirip kenara koymuştum.
Çok uykum vardı. Çocuklari çağırıp yatayım dedim. Sonra uykum açıldı.
Çay demlemek istemedim filtre kahve ile vazgeçilmezim yer fıstığı yedim 🥴
Ya oruçta şu gün içindeki uykulu sersem halimi atlatmak için çare arıyorum . Hadi Ramazan neyse de kaza oruçlarından bu sebeple kaçıyorum :(
Sahura kadar uyumamayi sahuru de erken yapıp yatmayı denedim, o zaman da sabah namazına kalkılmıyor. Ramazan'da saat 24u geçmeden yatıp sahura kalkmak daha iyi oldu. Ama gün içinde en çok da sabah bomboş geçiyor. Çarşıya çıkıp yürüdügumde falan da ikindin de uyuyorum.

Şimdi bugün sahurdan sonra işlerimi yapıp çocukları okula gönderip yatmayı deneyeceğim 😊 öğleden sonra artık çarşı matket yemek işleri için mecbur ayaklanicam😅
Siz nasıl düzen kurdunuz 🤔
Ben de aynıyım canım, düzen kuramıyorum. Gündüz çalışıyorum ama eve gidince iftar öncesi uyuya kalacağım büyük ihtimalle. Bu ayı da böyle çıkaracağız yapacak bir şey yok..

Ben de diyorum bu yer kirazı ne altın çilekmis ya 😮 bir zamanlarin popüler zayıflama şeysi :KK52:tüm tuşlara basıyorsun bakalim:rolleyes:
Bayram için bana da fikir veriyon :KK8:
Yokk beee o değil bence. Yani ben zayıflama şeyi olduğunu bilmiyorum eğer oysa da. Kalorisi yüksektir diye de az yemeye çalışıyorum 🤣🤣
Bak benim yediğim bu, hafif mayhoş bir şey.
1742211969561.webp

Yokk beee o değil bence. Yani ben zayıflama şeyi olduğunu bilmiyorum eğer oysa da. Kalorisi yüksektir diye de az yemeye çalışıyorum 🤣🤣
Bak benim yediğim bu, hafif mayhoş bir şey.
Eki Görüntüle 3561297
Bu cranberry, ayı üzümü vs hepsi birbirine benziyor. Altın çilekin de kurusu biraz turuncumsu birşey. İnternetten baktım da kilosu epey pahalı. Kuru meyve olduğu için şeker içeriğine güvenemedim.
Bayramda inşallah diyeti biraz hafifleticem ama hiç un ve şekere başlayalım yok. Alternatif tarifler bakıyorum

Merhaba, 2 gündür yoğun mide ağrısı ve ishal ile uğraşıyorum. Pek birsey yiyemedim ağrıdan.

Sabah kahvaltilarinda; enerji vermesi için tahin pekmez 1 dilim ekmek

Akşam: Kuru fasulye, bulgur pilavı ( 1 porsiyon şeklinde)

Bugünde diş doktorundan çıktım yeni. Yine pek bisey yiyemicem zannedersem 😁

2 bebek peşinde koşmakta zaten beni yeteri kadar yoruyor. Bazen ekstra spor yapmaya halim kalmıyor 🙄

Ama bugün 30 dakika leslie yapmak istiyorum.

Okuduğum kitapta; Kardeşini doğurmak.

Merhaba, 2 gündür yoğun mide ağrısı ve ishal ile uğraşıyorum. Pek birsey yiyemedim ağrıdan.

Sabah kahvaltilarinda; enerji vermesi için tahin pekmez 1 dilim ekmek

Akşam: Kuru fasulye, bulgur pilavı ( 1 porsiyon şeklinde)

Bugünde diş doktorundan çıktım yeni. Yine pek bisey yiyemicem zannedersem 😁

2 bebek peşinde koşmakta zaten beni yeteri kadar yoruyor. Bazen ekstra spor yapmaya halim kalmıyor 🙄

Ama bugün 30 dakika leslie yapmak istiyorum.

Okuduğum kitapta; Kardeşini doğurmak.
Geçmiş olsun💜

İyi akşamlar 🌸
Bugünkü menü

Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim.peynir
1 dilim.ekmek
Çeri domates 4 tane

Öğle
Tost
2 kuru incir

Akşam
1 kase mercimek çorbasi
3_4 köfte
1 dilim börek

Ara öğün
Elma, mandalina
Bitki çayı
2.5 lt su
8280 adım

Bugünde bogazlarim ağrımaya başladı ağrı kesici aldım ama başımda ağrı var şimdide halim yok yatıyorum
😮‍💨Ramazan girdi beri hastalık ya 😓😓😓

Back
X