• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ayy ipin ucu kaçıyor ama burda olmak insanı dizginliyor çiçeğimmm kızma yaa hemen :KK23:
Acaba diyorum pilates yapsan , kas liflerin uzasa yani incelsen ama kilo vermesen mi 🤔
Bölgesel kilon varsa o bölgeye yönelik egzersiz de yaparsın.
Yani kilonu korumak istemekte haklısın .
Kilo alıp takıma girme ihtiyacin olduysa muhtemelen o aldığın yağdır, takıma girer yağ kaybedersin sonra korumaya geçersin. Yoooh kilo vermek istemiyorum ama takım dışında da koruyamiyorum diyorsan ona birlikte bir çözüm düşünelim. Süt eleman ol sen 😄

94bassuk 94bassuk mesajları bulamadım. Mizaclardan anlıyor musunuz? Anlayan var mı ? Yani çift mizaç da olabilir mi ? Mizaclari uzun zamandır biliyorum ama kabul etmekte zorlandım çünkü kendiminkini o testlerle bulmakta daha doğrusu netlestirmekte zorlandim.
Bugün chatgpt ile tekrar yaptık ve çift mizaç çıktım. Belki de o yüzden yıllardır bulamıyorum.
Şöyle soyliyim kışın üşümekten hiç hoşlanmam , yazın çok terlerim.( Konusu geçmiştir ilki sonu fark etmez bahar severim diye.)
Dışarıdan soğuk, çekingen dururum. İlk girdigim ortamda pek birşeye karışmam.
Ama sevdiğim ortamda bir acılirim pir acılirim.bunun gibi şeyler var.
Araştırdıkça soğuk - kuru olduğumu ama dönem donem sıcak-nemli de olduğumu düşünüyorum 🙃

Bu mizaç kayması mi ? Var mı böyle kişilikler? Bilgisi olan varsa yazabilir mi
mizaç kayması olayı var pek çok kişide. mesela ben balgamiyim ama demeviye kayma var. abim safravi ama onda da demeviye kayma var.

mizaç kayması olayı var pek çok kişide. mesela ben balgamiyim ama demeviye kayma var. abim safravi ama onda da demeviye kayma var.
Peki beslenmeleri o dönemki veya o anki ruh haline göre mi olmalı bu konuda bilgin var mı ?
Aslında beni rahatsız eden çoğunlukla içe kapanma , insan görmek istememe gibi haller. Mesela birşeyden mutsuz oldum mizacim gereği hiç birşey yapasim gelmez .uyuşuk tembrl oluyorum . Aslında bu kısmı çözmek bile güzel oldu yani Bu dönemlerde sıcak mizaçlı şeyler yemem bana iyi gelecek müjdesini almış oldum.
Peki enerjik oldum , çok terliyorum her göreve atlıyorum ( sonra pişman oluyorum :işsiz:) bu dönemlerde soğuk mizaçlı şeyler mi yemek lazım 🤔
Yazın içime kapanırsam 🤨 eneeeeee o zaman yürüyüş yapıp ter atmak bana iyi gelir mi demek bu :skandal:bir aydınlanma daha geldi🤭

Peki beslenmeleri o dönemki veya o anki ruh haline göre mi olmalı bu konuda bilgin var mı ?
Aslında beni rahatsız eden çoğunlukla içe kapanma , insan görmek istememe gibi haller. Mesela birşeyden mutsuz oldum mizacim gereği hiç birşey yapasim gelmez .uyuşuk tembrl oluyorum . Aslında bu kısmı çözmek bile güzel oldu yani Bu dönemlerde sıcak mizaçlı şeyler yemem bana iyi gelecek müjdesini almış oldum.
Peki enerjik oldum , çok terliyorum her göreve atlıyorum ( sonra pişman oluyorum :işsiz:) bu dönemlerde soğuk mizaçlı şeyler mi yemek lazım 🤔
Yazın içime kapanırsam 🤨 eneeeeee o zaman yürüyüş yapıp ter atmak bana iyi gelir mi demek bu :skandal:bir aydınlanma daha geldi🤭
nedir bu mizaç dediğiniz şey bana da ucundan anlatsanız :KK68: yakalayamadım bi konuşulanları :)

sen hangi mizaçtın? burcun neydi?

nedir bu mizaç dediğiniz şey bana da ucundan anlatsanız :KK68: yakalayamadım bi konuşulanları :)
İbni Sina tıbbinda 4 tane mizaç var. Her mizaç kendine uygun besinlerle beslenmeli deniyor. Testi var. Ben chatgpt ile istişare ettim 😄 belki aynı şeydir ama önce benzer olsa da daha batılı isimler ile mizaç analizi yaptı sonra dedim ki Osmanlı tarzı mizaç 😅öyle işte . Kilo boy pos uyku , enerji durumu gibi şeylere bakıyor

ahh ahh 49,5 gösteriyor tartı yarun neyducum bilmiyorum hahahah gerçi aksam üstü ama çok da yedim bugünlerde yaa bilemedim şimcikk

kız zaten vücudum da 5 6 kilo yağ kalmış onu da yakarsam yağsız derili tavuk gibi olurum ellaamm :KK70: :KK70: :KK70:

@Sitare55 vardı ahh ahh gelmiyor yoğunum deyinn ez 1000 2000 atlardı hahah
Yaaa termal tayt giyiyormusunn ben giyince aklıma geldi ondan su gibi oluyorumm

Niye dedin bana bunu şindi bosunamı 2 bin atladım😀😀😀 başum döndü
Peeeeh seninki de ip atlamak mi beaaaa😁gor 3 bin atlayanlar var anlaminda:KK53::KK70:
Yani atlananiliyor diye şetmistim:KK23:aslinda bizim takımdan atlayabilecek varsa çok puan getiriyor yüzden 😆

İbni Sina tıbbinda 4 tane mizaç var. Her mizaç kendine uygun besinlerle beslenmeli deniyor. Testi var. Ben chatgpt ile istişare ettim 😄 belki aynı şeydir ama önce benzer olsa da daha batılı isimler ile mizaç analizi yaptı sonra dedim ki Osmanlı tarzı mizaç 😅öyle işte . Kilo boy pos uyku , enerji durumu gibi şeylere bakıyor
hmmm ben de bakayım canımm mersii :KK68:

Back
X