- 25 Ağustos 2019
- 61.917
- 117.904
- 698
- 31
Ozaman akmaz bacaklarındanYokk kıazz sort esofman falan iştee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman akmaz bacaklarındanYokk kıazz sort esofman falan iştee
Yapamıyom eskisi gibiPeeeeh seninki de ip atlamak mi beaaaagor 3 bin atlayanlar var anlaminda
Yani atlananiliyor diye şetmistimaslinda bizim takımdan atlayabilecek varsa çok puan getiriyor yüzden
![]()
jgasfhaskhfsdklf bir an korktum spor puanına çok ihtiyacım var motivasyon içinŞimdi değel kızz kızım küçükken şimdie demiyorum başım dönüyo![]()
Peki beslenmeleri o dönemki veya o anki ruh haline göre mi olmalı bu konuda bilgin var mı ?
Aslında beni rahatsız eden çoğunlukla içe kapanma , insan görmek istememe gibi haller. Mesela birşeyden mutsuz oldum mizacim gereği hiç birşey yapasim gelmez .uyuşuk tembrl oluyorum . Aslında bu kısmı çözmek bile güzel oldu yani Bu dönemlerde sıcak mizaçlı şeyler yemem bana iyi gelecek müjdesini almış oldum.
Peki enerjik oldum , çok terliyorum her göreve atlıyorum ( sonra pişman oluyorum) bu dönemlerde soğuk mizaçlı şeyler mi yemek lazım
Yazın içime kapanırsameneeeeee o zaman yürüyüş yapıp ter atmak bana iyi gelir mi demek bu
bir aydınlanma daha geldi
![]()
Boğayim. Micacim sovdavi - demevi az
Yükselen kova
burcun ne?nedir bu mizaç dediğiniz şey bana da ucundan anlatsanızyakalayamadım bi konuşulanları :)
Boğa canımburcun ne?
Hahahahahah tühhh geçecen benijgasfhaskhfsdklf bir an korktum spor puanına çok ihtiyacım var motivasyon için![]()
demevisin sen yani toprak mizaçlı.Boğa canım
Teşekkürler bilgiler içinözetle şöyle yazayım: insanların, hayvanların, mevsimlerin, yiyeceklerin, davranışların, sözlerin vs mizacı vardır.
insanların mevcut mizaçları kötü, olumsuz söz ve davranışlarla, beslenmeyle vs ile değişir. yani kayar... özellikle beslenme çok etkili. çok bariz temel yiyecekler var. çok tüketilen.... özellikle bunların ayarlanması lazım.
mesela benim gibi balgami mizaçta olanlar için suyun aşırı içilmesi, süt ve süt ürünlerinin, buğdayın çok ve sıklıkla tüketilmesi vücudu iyice soğutuyor. çünkü bu besinler sopuk ve nemli mizaçlıdır. balgamiler soğuk ve nemli mizaçtalardır. denge için sıcak ve kuru yiyecekler daha fazla olmalı.
ama mizaç konusunda en önemli konu da; mutedil besinlerdir. bazı besinlerin kendisi mutedilken, çoğunlukla sıcak veya soğuk besinler eklemelerle mutedil yani ortada ılımlı bir hale getirilir. mesela; su soğuk mizaçlıdır. balgamiler fazla içmeyecek ve içtiği 1-1,5 lt yi de içine karanfil ya da kabuk tarçın ekleyerek mutedil hale getirerek içecek.
yoğurdun içine kekik, nane, kırmızı biber gibi baharatlar eklenecek. peynire çörek otu eklenecek ya da yanında ceviz yenecek gibi....
mizaçlarda mutedil gıdalar, denge için çok önemlidir. çünkü beslenmede tamamen sıfırlamak zordur.
İyi ki doğdun![]()
İyiki doğdun canım![]()
nice senelere canım![]()
Aaa ne guzel saglikla mutlulukla nice yaslar diliyorum canimaaaa bugün benim de doğum günüm![]()
doğum günün kutlu olsun canımm, güzelliklerle geçireceğin şahane bir yaş olsun inşallah![]()
Yaa doğum günün kutlu olsunnn mutlu seneler inşallah
Bende bir deneyim bakalım o zaman bu ay alım da inşallah faydası olur
Kiz bende bende 1 gün yaptım ertesi gün regl oldum
Enemmm bugün kimlerin doğum günüymüş doğum günün kutlu olsun kuzum nice nice senelere inşallah![]()
Cok tesekkur ederim kizlaryeni yaşında şans getirsin insaallahhh
Üffflleeeee
![]()
Amin canim cok tesekkur ederimzeyneppk
Jasminium84 Kızlar nice mutlu, saylıklı, fit yıllarınız olsun. Sevdiklerinizle, sevenlerinizle
![]()
![]()
Süpersin canım. Muhteşem bir irade örneğiMenum
Sabah 11.00
Beyaz peynir birkac cesit
3 zeytin
Domates salatalik marul
1 ceviz
Kahvaltilik sos gibi birsey
Ara 13.00
Sade kahve
Aksam 17.50
Menemen
Beyaz peynir
Su 1.5 lt
Spor yok
Evde yemek yoktu ev halkina yaptim bende catalla yedim biraz cok doymadim ama olsun napalim
Bugun arkadaslarimla kutlama yaptik ama pastamdan yemedim aferin bana
Artik cevrem zayiflamaya baslamissin belli oluyor diyorlar cok mutlu oluyorum![]()
Insallah yarinki tartiyada yansir iki gundur sporda yapamiyorum artik gram gidiyor spor yapmam lazim havalarda soguk haftaya havalar isinirda cikar cikar yururumSüpersin canım. Muhteşem bir irade örneği![]()