Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

10 mayıs cumartesi

9.30:
ekşi mayalı lavaş arasında 2 yemek kaşığı çökelek, çeyrek avokado, domates ve yanında salatalık&kayısı çayı

15.00:
2 hurma, 2 yemek kaşığı yulaf, 1 yemek kaşığı çökelek, 1 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığo fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığından az bitter damla çikolata ile fit protein topları

19.00:
çeyrek yufka ekmek, 1 şiş göğüs ızgara, 1 ızgara tavuk sarma, 2 bardak ayran, yağsız salata ve sossuz köz sebzeler tabağı

21.00: (haftanın ödül öğünü)
küçük boy kağıt helva arasında 2 top kadar dondurma

su: 2 lt ye tamamlayacağım bugün az içtim.
spor: 25 dk tüm vücut antrenman(fitness)
100 ip atlama
8200 adım

belmayne belmayne Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Güzel bir menü olmuş canım özellikle cumartesi için :) Spor efsooo
belmayne belmayne Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

Menum 1350 kal

Sabah

2 yumurta
1 d peynir
Domates,salatalık
5 zeytin
100 kalorilik proteinli kuruyemişli ekmek

Öğlen ( 600-700 kalori ? )
Gobit ekmek arası et döner
Ayran

Akşam 19
2 biber ,1 d peynir,1 hindi füme
100 kalorilik Keto ekmek
2 minik kare bitter çikolata ( 120 kal )

Spor 4375 adım 187 kal
47 dk jo ( 600 kal )
Afiyet olsun canım. Öğlen, cumartesi kaçamağı olsun :)
Ayy ben bugün menü yazmayacağım arkadaşlarla pikniğe gittik yok yoktu yedik
Yarından itibaren dikkat edeceğim inşAllah ♥️ belmayne belmayne
Hımm dostlarla yenen keyifli yemekler yağ olmasın, kan olsun, can olsun. Yarından itibaren sıkı tutalım canım :))

10 Mayıs Cumartesi

12.00:

2 adet çilek,
bir avuç çiğ badem,
yarım avuç Antep karası,
180 ml Cappuccino

16.00:
Ev yapımı pizza (tabanı organik undan incecik hamur, neredeyse lavaş inceliğinde. Üstünde yeşil ve kırmızı biber, kaşar, lor, sucuk)
2 bardak maden suyu erik suyu karışımı ( erik suyu ev yapımı, şekersiz)
2 kaşık mantı (oğluma yapmıştım, tadına baktım :)

Su: 2 lt
Spor: Sabah 30 dk + akşam 50 dk yürüyüş (akşamki yürüyüş koşuyla karışıktı.) (toplamda 10.898 adım)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze

10 Mayıs Cumartesi

12.00:

2 adet çilek,
bir avuç çiğ badem,
yarım avuç Antep karası,
180 ml Cappuccino

16.00:
Ev yapımı pizza (tabanı organik undan incecik hamur, neredeyse lavaş inceliğinde. Üstünde yeşil ve kırmızı biber, kaşar, lor, sucuk)
2 bardak maden suyu erik suyu karışımı ( erik suyu ev yapımı, şekersiz)
2 kaşık mantı (oğluma yapmıştım, tadına baktım :)

Su: 2 lt
Spor: Sabah 30 dk + akşam 50 dk yürüyüş (akşamki yürüyüş koşuyla karışıktı.) (toplamda 10.898 adım)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze
Ama yormuşsun kendini🙁 hemde az yemişsin🙄 yarın bi tencere makarna haşla ye emi bide 1 tepsi tatlı ohh mis gibi 💙🥰😘🤣🤣🤣

Canım kırmızı takım çiçek gibi olmuş maşallah. 🌺 Teşekkür ederim kaptanım Ellssa Ellssa

KK'daki bunca yılın ardından ilk kaptanlığım🤭 Hayırlı uğurlu olsun hepimize. ☺️
Şöyle boğazımızı temizleyip bir balkon konuşması yapalım bakalım 😍

Güzeller, bugün yendi içildi. Şimdi sakince cısslardan uzaklaşıyoruz. 🏃‍♀️Sadece haftaya odaklanıyoruz. Tek hedefimiz var. Bu hafta tartıda güzel bir eksi görmek. 💪 Haftayı haftaya düşüneceğiz. ♥️
Hey sen güzel bayan, 😘 bu hafta güzel bir eksi mi gördün. Haftaya daha güzelini göreceksin. 😍
Peki sen tatlı şey, bu hafta istediğin eksiyi göremedin mi? İşte sana yeni bir hafta yeni bir fırsat. 🤩🤩
Haydi bakalım, bu hafta bizim haftamız olsun.♥️♥️

Fırsatımız oldukça birbirimizin menülerine de yorumlar yapalım canlarım. İyi olan kırmızı takım kazansın 😂♥️♥️

@94bassuk ♥️
@Azmet5255♥️
@bluegreeneyes♥️
@Candysisters♥️
@dil-i bitab♥️
@Cicekbocekkaktus♥️
@Gurbettt42♥️
@Ilyusa♥️
@Jasminium84♥️
@sibel_84♥️
@Tutku44♥️
Senin bolkon konuşmana da bayıldımmm. İlk kaptanlığın hayırlı olsun ve güzel kaptanlık yapacaksin anladım :KK36:
Başarılar diliyorum :KK36:
Eee o zaman iyi olan mavi takım kazansın En Büyük KK:rolleyes:

Ama yormuşsun kendini🙁 hemde az yemişsin🙄 yarın bi tencere makarna haşla ye emi bide 1 tepsi tatlı ohh mis gibi 💙🥰😘🤣🤣🤣

Aa ne uyuması anacım. Cumartesi gecesi yaanii. Şimdi bir film aç, yanına da talişko atıştırmalıklar 😂😂 😋
:KK70::KK70::KK70:harika bir hafta olacak belli oldu :KK48: tam da acıktım ne yesem ne yemesem diye mutfağa gittim 1 bardak su içtim geldim bi bakınayım dedim. Açlığımı unutturdunuz :KK70::KK70:

Kıskanma çalış seninde olsun :KK70: yarın yaparsın sen inanıyom sana:KK70::rolleyes:
Kocam evde adam evde oldumu totom yer görmüyo pazartesi arrtıkkk 45 dk anca zamanım oluyo oğlum fazla rahat vermiyo 🤣🤣 ekşili hamur mayaladım şincuk yarına kadar şişsinn o çok iyi iştahımı kapatıyor kahvaltıda

Back
X