- 5 Ekim 2020
- 2.630
- 10.212
- 158
Yok Yoookk. Hiç yormayacağız. Hep cıslı yiyeceğiz. Rahat olun siz.Başarılarrr
Çokta yormayın kendinizi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok Yoookk. Hiç yormayacağız. Hep cıslı yiyeceğiz. Rahat olun siz.Başarılarrr
Çokta yormayın kendinizi![]()
Güzel bir menü olmuş canım özellikle cumartesi için :) Spor efsooo10 mayıs cumartesi
9.30:
ekşi mayalı lavaş arasında 2 yemek kaşığı çökelek, çeyrek avokado, domates ve yanında salatalık&kayısı çayı
15.00:
2 hurma, 2 yemek kaşığı yulaf, 1 yemek kaşığı çökelek, 1 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığo fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığından az bitter damla çikolata ile fit protein topları
19.00:
çeyrek yufka ekmek, 1 şiş göğüs ızgara, 1 ızgara tavuk sarma, 2 bardak ayran, yağsız salata ve sossuz köz sebzeler tabağı
21.00: (haftanın ödül öğünü)
küçük boy kağıt helva arasında 2 top kadar dondurma
su: 2 lt ye tamamlayacağım bugün az içtim.
spor: 25 dk tüm vücut antrenman(fitness)
100 ip atlama
8200 adım
belmayne
Ellssa
Boncuk2307
Afiyet olsun canım. Öğlen, cumartesi kaçamağı olsun :)belmayne
Boncuk2307
Ellssa
Menum 1350 kal
Sabah
2 yumurta
1 d peynir
Domates,salatalık
5 zeytin
100 kalorilik proteinli kuruyemişli ekmek
Öğlen ( 600-700 kalori ? )
Gobit ekmek arası et döner
Ayran
Akşam 19
2 biber ,1 d peynir,1 hindi füme
100 kalorilik Keto ekmek
2 minik kare bitter çikolata ( 120 kal )
Spor 4375 adım 187 kal
47 dk jo ( 600 kal )
Hımm dostlarla yenen keyifli yemekler yağ olmasın, kan olsun, can olsun. Yarından itibaren sıkı tutalım canım :))Ayy ben bugün menü yazmayacağım arkadaşlarla pikniğe gittik yok yoktu yedik
Yarından itibaren dikkat edeceğim inşAllah![]()
belmayne
oyyy rahatladım. Gidip güzel güzel uyuyayım şimdiYok Yoookk. Hiç yormayacağız. Hep cıslı yiyeceğiz. Rahat olun siz.![]()
Ama yormuşsun kendini10 Mayıs Cumartesi
12.00:
2 adet çilek,
bir avuç çiğ badem,
yarım avuç Antep karası,
180 ml Cappuccino
16.00:
Ev yapımı pizza (tabanı organik undan incecik hamur, neredeyse lavaş inceliğinde. Üstünde yeşil ve kırmızı biber, kaşar, lor, sucuk)
2 bardak maden suyu erik suyu karışımı ( erik suyu ev yapımı, şekersiz)
2 kaşık mantı (oğluma yapmıştım, tadına baktım :)
Su: 2 lt
Spor: Sabah 30 dk + akşam 50 dk yürüyüş (akşamki yürüyüş koşuyla karışıktı.) (toplamda 10.898 adım)
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Aa ne uyuması anacım. Cumartesi gecesi yaanii. Şimdi bir film aç, yanına da talişko atıştırmalıklaroyyy rahatladım. Gidip güzel güzel uyuyayım şimdi![]()
Senin bolkon konuşmana da bayıldımmm. İlk kaptanlığın hayırlı olsun ve güzel kaptanlık yapacaksin anladımCanım kırmızı takım çiçek gibi olmuş maşallah.Teşekkür ederim kaptanım
Ellssa
KK'daki bunca yılın ardından ilk kaptanlığımHayırlı uğurlu olsun hepimize.
Şöyle boğazımızı temizleyip bir balkon konuşması yapalım bakalım
Güzeller, bugün yendi içildi. Şimdi sakince cısslardan uzaklaşıyoruz.Sadece haftaya odaklanıyoruz. Tek hedefimiz var. Bu hafta tartıda güzel bir eksi görmek.
Haftayı haftaya düşüneceğiz.
Hey sen güzel bayan,bu hafta güzel bir eksi mi gördün. Haftaya daha güzelini göreceksin.
Peki sen tatlı şey, bu hafta istediğin eksiyi göremedin mi? İşte sana yeni bir hafta yeni bir fırsat.
Haydi bakalım, bu hafta bizim haftamız olsun.
Fırsatımız oldukça birbirimizin menülerine de yorumlar yapalım canlarım. İyi olan kırmızı takım kazansın
@94bassuk
@Azmet5255
@bluegreeneyes
@Candysisters
@dil-i bitab
@Cicekbocekkaktus
@Gurbettt42
@Ilyusa
@Jasminium84
@sibel_84
@Tutku44![]()
Ooo 1 saat büyük başarı kııaaazzzHarikasın canım bende 1 saat yaptım şimdi pertim çıktı
Gel gel hergün bedava gaz dağıtıcam size
Hergün motivasyonumuz fullensin
Afiyet olsun canım
Sporun
Üçümüzüde etiketliceksin canım
Ama yormuşsun kendinihemde az yemişsin
yarın bi tencere makarna haşla ye emi bide 1 tepsi tatlı ohh mis gibi
![]()
Yok yok şimdi sporumu bitirdim midemi rahatsız eder en iyisi gidip uyumak ama sen yiye bilirsin canım sana dokunmazAa ne uyuması anacım. Cumartesi gecesi yaanii. Şimdi bir film aç, yanına da talişko atıştırmalıklar![]()
![]()
Ama yormuşsun kendinihemde az yemişsin
yarın bi tencere makarna haşla ye emi bide 1 tepsi tatlı ohh mis gibi
![]()
Aa ne uyuması anacım. Cumartesi gecesi yaanii. Şimdi bir film aç, yanına da talişko atıştırmalıklar![]()
![]()
Kıskanma çalış seninde olsunVayyyyyy kıskandım şindiiiii
Teşekkür ederim kaptancığım. Bak heyecan yaptım şimdiSenin bolkon konuşmana da bayıldımmm. İlk kaptanlığın hayırlı olsun ve güzel kaptanlık yapacaksin anladım
Başarılar diliyorum
Eee o zaman iyi olan mavi takım kazansın![]()
Kocam evde adam evde oldumu totom yer görmüyo pazartesi arrtıkkk 45 dk anca zamanım oluyo oğlum fazla rahat vermiyoKıskanma çalış seninde olsunyarın yaparsın sen inanıyom sana
![]()
Aman diyim mutfağı yak kır dök parçala içeri girmeharika bir hafta olacak belli oldu
tam da acıktım ne yesem ne yemesem diye mutfağa gittim 1 bardak su içtim geldim bi bakınayım dedim. Açlığımı unutturdunuz
![]()
Valla dondurma almıştık.Yok yok şimdi sporumu bitirdim midemi rahatsız eder en iyisi gidip uyumak ama sen yiye bilirsin canım sana dokunmaz![]()
İlkler güzeldir hepTeşekkür ederim kaptancığım. Bak heyecan yaptım şimdi![]()
benimki uyumuştu yaptım yoksa benim kızda rahat vermiyor gelip bacağıma falan sarılıyor. Ne zaman müsait olursan ya p 3 e 5 e bakmaKocam evde adam evde oldumu totom yer görmüyo pazartesi arrtıkkk 45 dk anca zamanım oluyo oğlum fazla rahat vermiyo![]()