- 25 Haziran 2016
- 7.473
- 13.276
- 248
HosbuldukHoşgeldin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosbuldukHoşgeldin canım
Kızım hasta canım dün akşam çıktık hastahaneden öksürük vardı ciğerlere inmiş biraz daha iyi şimdi şükür. Maalesef regl ilk gün artı çıktım
Geçmiş olsun canmKızım hasta canım dün akşam çıktık hastahaneden öksürük vardı ciğerlere inmiş biraz daha iyi şimdi şükür. Maalesef regl ilk gün artı çıktım![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Dün bir arkadaş bahsetti ayran aşı detoksundan. O faydasını görüyormuş. Bakalım ben de üç gün yapamazsam araya bir ayran aşı sokarım :)ben de yarın kabak, cuma günü de ayran aşı detoksu yapacağım kaptanımm
3 gün üst üste yapamıyorum ben detoks![]()
Afiyet olsun canım. Çok güzel eksin ama yine de cumartesiye kadar cıssız gitmeye çalış. Bazen yediklerimiz hem olumlu hem olumsuz anlamda tartıya geç yansıyabiliyor. :)) Geçmiş olsun.Günaydın Hanımla dunki menümü yazayim biraz cissli bi gundu.
Sabah 11.00
Salatalik cay
Zeytin
Çökelek
Öğlen 12.20
Yemek degilde kizimin gosterisi vardi velilerde pasta aldilar
1 dilim pasta yanina çay
Akşam 18.00
Kabak kavurdum yagsiz bol baharatli ve yogurtlu sadece onu yedim
Çay saatinde de 1 dilim pasta yedim esim kotu olacak die die zorla yedirdi
Unutmadan biradanda 3 bardak ictim detoks bira varya ondan
Neyse ama sabah ben sasirdim birgun oncesine gore 400 gr eksiye inmistim
Dun saglik ocaginda kan vermistim tiroidim yukselmis bugun ilac yazdiracagim galiba ben artik troid hastasi oldugumu kabul etmem lazim.
Önceden sadece hamileliklerimde yukselirdi artik ilaci birakinca yukselio
Spor yapamadim
Adim sayisida 7.073 yurudum biraz carsida falan islerim vardi
Boncuk2307
Ellssa
belmayne
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuyaKızım hasta canım dün akşam çıktık hastahaneden öksürük vardı ciğerlere inmiş biraz daha iyi şimdi şükür. Maalesef regl ilk gün artı çıktım![]()
inşallah kaptanımmİnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Dün bir arkadaş bahsetti ayran aşı detoksundan. O faydasını görüyormuş. Bakalım ben de üç gün yapamazsam araya bir ayran aşı sokarım :)
Sağol canımGeçmiş olsun canm![]()
Çok sağol canım benimİnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Dün bir arkadaş bahsetti ayran aşı detoksundan. O faydasını görüyormuş. Bakalım ben de üç gün yapamazsam araya bir ayran aşı sokarım :)
Afiyet olsun canım. Çok güzel eksin ama yine de cumartesiye kadar cıssız gitmeye çalış. Bazen yediklerimiz hem olumlu hem olumsuz anlamda tartıya geç yansıyabiliyor. :)) Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuya![]()
Geçmiş olsun canım yaKızım hasta canım dün akşam çıktık hastahaneden öksürük vardı ciğerlere inmiş biraz daha iyi şimdi şükür. Maalesef regl ilk gün artı çıktım![]()
Afiyet olsun canımSalı menüm
saat 12:30
2 haşlanmış yumurta
peynir zeytin 3 ceviz
domates salatalk bber
16.:30
5-6 tane kayısı
18:30
Dolma sarma
yoğurt
30 dk esneme hareketleri
_Zeze
Boncuk2307
Nereye bayılıyoruzzzzAhh keşke kaptanım nerdeee.. ben takıla bile gelemedim. Ne yedin desen onu bile hatırlamıyorum hiç diyete uygun şeyler yemedim ama hazırlayamadım
İş yeri çok yoğundu elime iki gündür telefon alamadım.. yarın da yoğun geçebilir inşallah hafiflerse buralara dönerim. Uzaklaşmak iyi gelmedi eksi değil artı gelecek sanki![]()
_Zeze menü yazmasam olur mu hep cıssss
Afiyet olsun canımAç Karna ; kiraz sapı cayı
Kahvaltı 11.00
Eki Görüntüle 3591056
15.30
Tarçınlı türk kahve
18.00
1 Antrikot izgara et
Kefir
Gavurdağı salata
2 dilim siyez
1 litre su
Yatmadan sumaklı yoğurt
Soda falan
45 dk leslie
_Zeze
Ellssa
Boncuk2307
Çok mutluyum kocamıda gaza getirdimmbaya bi desteği oldu bana
Hele hele öyle kaçamakmı olurmuş nerde şerbetlii tatlılarrrr11.00:
Sade Kahve, yarım avuç Antep karası, 1 avuç çiğ badem
12.00:
2 yumurtadan patlıcanlı omlet, 30 gr lor, 6 zeytin, 1 ince dilim organik ekmek, 1 yk ev yapımı domates sos, domates, salatalık
17.00-18.00: Tavuklu Sandal sefası (3 çeyrek), 1 kase yoğurtlu salata(içinde salatalık, yeşil mercimek, buğday, nohut), 2 kepçe kremalı köz domates çorbası, 1 avuç fındık.
19.00:
2 avuç çiğ kabak çekirdeği, 4 badem, 5-6 Antep karası, 3 yeni dünya, 4 yeşil erik, bir parça kaşar, 2 top dondurma
(çok uzun zamandır ilk defa kocayla yemek sonrası atıştırma yaptık, kırk yılın bir başı diye diye kanıma girdi.Artık yarın telafi yapacağım)
Su: 1,5 lt
Spor: 10.119 adım.
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Afiuet olsun canımMerhabalar 13 mayıs menü
Çok gezmeli bir gün oldu ,iki komşu gezdim sonuç mu bakalım ne oldu
Sabah sabah maydonuz suyu bir bardak beni tok tuttu sanırım
Öğleden sonra kahvaltı düşünürken arkadşım çağırdı
2 de osmanlı kahve sade
Bir catal karpuz ve ikramlar cisliydi yemedim
Eve geldim komsum caya gel dedi
Acım gerçekten belli etmiyorum ama ac karna da çay icilmiyo menü de poğaça ve kek vardı ,midem yatışsın çay içebileyim diye bir çatal kek aldımçayı zor içtim diyebilirim
Akşam eve geldim ve kahvaltı hazırladım
6 Da
Yumurta salatası, 3 yumurtaya yakindr, yeşil soğan bolca, domates salatalık, iki dilime yakın ekmek, kk peynir , 5zeytin, iki ceviz bir badem
Dedim yedim yürüyüş yapayim
7 bin adım
Ellssa
_Zeze
Boncuk2307
Hele hele planlar yapılmış acil birşeyler planlamam lazımGünaydın Kızlar
Güzel bir olsun inşallah.
Yürüyüşümü yaptım, markete uğrayıp kabakları mı da aldımÖnümüzdeki üç gün akşam yemeklerinde kabak detoksu yapmayı planlıyorum. Bakalım, hayırlısı
Şimdi geçmişi okuyayım ve menüleri inceleyeyim![]()
YaaaAslında daha büyük hırs oluyor
Mesela ben, zeze kazanıp beni yollasaydı pişman edecektim, şimdi elimden geleni yapıp yinede ona layık olmak için çabalayacağım ama hırsım şimdi kendime
Geçmiş olsun canım inşaAllah iyidir oğlunnAaa salı tartıları ben kalktı hatırlıyordum tüh
Kaptanım dün akşam giremedim oğlum ateşlendi, şimdi dünkü menümü de yazıp spora gidecektim ki etiketlerinizi gördüm yarın sabah tartılsam oluyor mu tüh