Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabit iyidir canım. Cumartesi eksi garanti o zaman. ♥️

Ya canımcım 3 günde 550 gr vermiş biri hiçbir evrende kaybetmiş sayılmamalı 😍😍

Ay ben olamam 😂 çok zorladım kendimi, sürekli böyle yapsam motoru yakarım. 😂😂

Her zamnki gibi çok güzel bir menü canım. Afiyet olsun ♥️

Teşekkür ederiz canım :KK36:

Hoş geldin aramıza. Verilecek fazla da bir kilon yokmuş. Hemencicik verirsin inşallah :KK200:

Olur herhalde canım Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarımıza soralım

Afiyet olsun canım. Güzel görünüyor menün. ♥️

Afiyet olsun canım. Sporun harika ♥️

Afiyet olsun canım. Akşam menüsü sanki bir davete gidilmiş de ucuz atlatılmaya çalışılmış gibi duruyor. Ama bence atlatılmış ☺️

:KK36::KK49::sampiyon:

Sen bir irade efsanesi oldun ya. :nazar:😍

Çok güzel canım. Afiyet olsun. ♥️

Canım hafif hafif toparlamışsın gibi ama yine de karbonhidrat biraz fazla kaçmış. 3 biber dolması + 2 galeta + 1,5 kıymalı pide aynı gün için biraz fazla olmuş. Hala 3 günümüz var. Toparlayabiliriz. Hareketi ve suyu arttıralım, karb'ı azaltalım :KK49::KK50:♥️
İyi taraflarıda var acaip gaza geldim. bi ilaca başladım bu hafta ve acıktırıyor beni ve cısslarda aklım kalıyor 🙈🤣 çok zorluyor normalde olsam yerdim ama kaptanım hemde takımdayım diye yemiyorum 🤩

13 mayıs

12:00

2 içli köfte
Bikaç lokma ekmek, fıstık ezmesiyle tatlı sürmelik
Cerry domates

17:00
Çekirdek

19:00
Et, salata

1,5 Lt su
3 kupa kahve
3 kupa çay

3.629 adım
1 saat Bina önündeki yabani otları temizleme, kapı, çerçeve silme (3 kişi 1 er saat çalıştık)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze
afiyet olsun💙
Çekirdek bitdimi abla . Bitdi de gözünü seveyim😅🤣

Hele hele öyle kaçamakmı olurmuş nerde şerbetlii tatlılarrrr 🤣🤣🤣
Sus kız sokma aklıma :) şerbetli tatlı yemeyeli ne kadar oldu acaba diyecektim ki bayramda yediklerim gözümün önünden geçiverdi :confused:
Hele hele planlar yapılmış acil birşeyler planlamam lazım 🤣🤣🤣🤣
Gel birlikte yapalım. Dosta güven düşmana korku salalım :KK70:
İyi taraflarıda var acaip gaza geldim. bi ilaca başladım bu hafta ve acıktırıyor beni ve cısslarda aklım kalıyor 🙈🤣 çok zorluyor normalde olsam yerdim ama kaptanım hemde takımdayım diye yemiyorum 🤩
Yaa orası öyle. Aşşırı bir sorumluluk duygusu oluştu :)) Açlık hissetmiyorum o kadar yani :KK70:Sen ne ilacına başladın. Geçmiş olsun.

Afiyet olsun canım 💙
Dolma sarma say belirtilmemiş 🙈🤣

Nereye bayılıyoruzzzz 🤣🤣🤣

🙈🙈🙈 ağlarım bak bugünden itibaren yaz hiçyoktan iyidir dikkat edersen ucundan azda olsa eksi görürsün ben sana inanıyorummm 🤩

Afiyet olsun canım💙 benim çalışkan öğrencim 🤩🤣

Hele hele öyle kaçamakmı olurmuş nerde şerbetlii tatlılarrrr 🤣🤣🤣

🤩🤩🤩 süpersin canım 😘 ayaklarına sağlık 🥰

Afiuet olsun canım 💙 iradenede büyük bir 🏆🤩
Sevdimmm bu işi😀😀

💙💙 Herkese merhaba💙💙
💙Bugün kendimi öyle enerjik, öyle kararlı hissediyorum ki… Bu sadece bana ait bir his olsun istemiyorum. Bu motivasyonu, bu yüksek enerjiyi hep birlikte çoğaltalım istiyorum.💙

💙Bazen zorluklar, yorgunluklar, motivasyon düşüklükleri yaşıyoruz—hepimiz insanız. Ama bugün farklı. Bugün içimde tarifsiz bir güç hissediyorum. Ve diyorum ki: Neden bu gücü paylaşmayalım? Neden hep birlikte yükselmeyelim?💙

💙Her birimiz bu yolculukta farklı adımlar atıyoruz, ama aynı hedefe yürüyoruz: Daha sağlıklı, daha mutlu, daha güçlü bir biz olmak için. Ve unutmayın; bazen bir kişinin enerjisi, bütün bir takımın kaderini değiştirir!💙

💙Bugün lütfen kendinize inanın. Bugün, o aynaya tekrar bakın ve deyin ki: “Ben yapabilirim. Çünkü ben bu yola yürek koydum.”
Ve ne olursa olsun şunu unutmayın:
💙"Tatlıdan vazgeçtik ama zaferden asla!"💙

Haydi takım! Bugün daha güçlü, daha inançlı ve daha birlikteyiz! 💙💙💙

@Beth18
Ellssa Ellssa
@gezegenfeza
@tomrs
Purple58 Purple58
Jou Jou
@Mor Vampirella
@Gurbettt42
@ummhnisa
@Beklenen2
@gibibiseydi
Ya yerimm seni ne güzelde yazılar bunlarr 🥰🥲

Sus kız sokma aklıma :) şerbetli tatlı yemeyeli ne kadar oldu acaba diyecektim ki bayramda yediklerim gözümün önünden geçiverdi :confused:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Gel birlikte yapalım. Dosta güven düşmana korku salalım :KK70:
🤣🤣🤣🤣 kabağım yok yarına anca bulurum 🤣 sen başla ben sana yetişirim 😅🤣🤣
Yaa orası öyle. Aşşırı bir sorumluluk duygusu oluştu :)) Açlık hissetmiyorum o kadar yani :KK70:Sen ne ilacına başladın. Geçmiş olsun.
Adet düzensizliğim var onun için duphaston a başladım. Bir defada içmiştim o zamanda kötü olmuştum ilk bi kaç güm baş dönmesi falan yaşadım şuan 4 günümdeyim toparladım şükür alıştı vücudum galiba 😅 Teşekkür ederim 💙

Hoş geldin aramıza. Verilecek fazla da bir kilon yokmuş. Hemencicik verirsin inşallah :KK200:

Olur herhalde canım Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarımıza soralım

Afiyet olsun canım. Akşam menüsü sanki bir davete gidilmiş de ucuz atlatılmaya çalışılmış gibi duruyor. Ama bence atlatılmış ☺️

Canım hafif hafif toparlamışsın gibi ama yine de karbonhidrat biraz fazla kaçmış. 3 biber dolması + 2 galeta + 1,5 kıymalı pide aynı gün için biraz fazla olmuş. Hala 3 günümüz var. Toparlayabiliriz. Hareketi ve suyu arttıralım, karb'ı azaltalım :KK49::KK50:♥️

Karbonhidrat benim sınavımo_O

Yemek yerken menumu yazayim yogun bir gundu sabah kahvaltiya ogleden sonra piknige davetliydim

Sabah 11.00
Yumurta salatasi
Beyaz peynir
Domates salatalik
3 siyah 3 yesil zeytin
Firinda kabak ( yogurtlu)
6 badem

Aksam
1 tabak etli nohut yemegi
Salata

Su 1 lt
Spor birazdan cikicam yazarim