Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

diyet yaparken yemememiz gereken şeyleri tüketmemek için en ideal yöntem; onları satın almamak veya evde yapmamak. özellikle de tatlı türevlerini.... dün aldığım kömbelerde aklım kalıyor. dün de yedim bugün de.... hiç almamam gerekiyordu.

Ah canjm evde çocuklar olunca pek mümkün olmuyor ki. 😔. Benimkiler şuanda ıslak kek yiyor .

Kızlar ağlıyorum 😢😢😢 çok şükürr gördüm 2 li rakamlara Allah im

Gecen hafta 100.7
bugun 99.8
fark -900 gr

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @_Zeze
Şahanesin :KK37:
ya hayır hiçbir şey yememek hiç doğru bir yol değil 😔 hep aynı şeyi söylüyorum vücut kıtlık algılar ve yağ yerine kasları yakmaya başlar sürekli çok düşük kaloride. hafta içi yüksek proteinli dengeli tabaklar tartı günü öncesi akşam yemeğine az beslenme yapppp o yoğurtlu kürü mesela tartı öncesi yap
Bence de doğru değil ama başka nasıl kırabilirim i düşünüyorum 🤔 bir ara sabah sporuyla çok iyi yap yakmıştım spor saatimi sabaha mı alsam .
Tartı günü yoğurt zencefil çok makul, ne çabuk unuttum bir ay ara verdim buraya halbuki

Canım öyle yapma bence. Yemeden ne kadar dayanabilirsin. Sonuçta biz kilo vermek ve öyle kalmak istiyoruz. Bu da uzun sürecek bir şey. Yani beslenmen sürdürülebilir olmalı. Ayrıca sağlıklı da değil. Kas kaybedersin, vitamin depoların boşalır. Sinirlerin bozulur. Uzun vadede sıkıntı yani. Sen dengeli beslenmeye, hareketini, suyunu arttırmaya odaklan. Bazen eksi olur bazen artı olur.
Çok doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim sağlıklı değil yememek de o gün öyle görünce insan bir an çıldırıyor kaçamaksız haftanın tartı sonucu bu olmamalıydı diye :)
Tebrik ederim

Tebrikler

Tebrik ederim

Yaa çok sevindim inşallah böyle devam edersin

Sonuçta almamışsın sabitte güzel

Tebrikler

Tebrikler

Tebrik ederim

Çok Bi artı değil haftaya fazlasıyla verirsin
Teşekkür ederim canım desteğin için 🥰
:KK73::KK74:işte buuuuuu azmeden başarırın yaşanmış hali tebrik ederim🥰
Geçen hafta bıraksaydın bu hafta eksi yerine + 2 bile görebilirdin 😉 Bundan sonra gelsin eksiler 🤩

Bu hafta pek yoktun sanki Aktif olmayınca artı olmadan kalmak da kolay değil tebrik ederim bacım😇

E abla bu hafta da böyle olsun her hafta 2 versen bizim halimiz nice olur🤣

Verilmeyecek bi + değil canım wc ye çıkamamış olabilir misin?
Bu hafta çıkmadım da aslında , benim zencefilli yoğurdum çıkarıyordu aslında bak aydınlandım:-)
Akşam yemeği olarak mı , akşamdan sonra atistirmalik olarak mı
Gün içerisinde öğleden sonrası içün alternatif düşündüm, grissini züber derken sıkıldım onlardan aklıma da başka atıştırmalık gelmiyor cerezden de sıkıldım o_O

Bugun menum

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
3 zeytin
Domates salatalık biber
Biraz tulum peyniri
1 hindi füme
1 tk tahin pekmez

Ogle
3 kaşık yulaf ile yoğurt içinde 2 tane kayısı

Akşam
Tavuklu salata ve yoğurt
Yarim muz

Su 3 lt ye tamamlarım
30 dk leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk

Eklentiler

• 20250518_175502.webp
    20250518_175502.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 3
Menum
Apa kahvalti ogununu azaltin dedi bende bugun tek ogun yaptim
16.30
Patlican oturtma
Bulgur pilavi
Salata

Su 2 lt
Spor bugun yok
afiyetler olsun 🩷 bugünlük diye yorumluyorum bu menüyüüü, spor da pazar tatili olsun 🩷
Bugun menum

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
3 zeytin
Domates salatalık biber
Biraz tulum peyniri
1 hindi füme
1 tk tahin pekmez

Ogle

Akşam
Tavuklu salata ve yoğurt
Yarim muz

Su 3 lt ye tamamlarım
30 dk leslie
afiyetler olsun canım çok güzel menün sporun 🧿🧿

kızlar bugün düğüne geldim ben o yüzden pek aktif olamadım ama menümü yazayım sporu akşam güncellerim.

kahvaltı, 10.00
2 sahanda yumurta, 1 dilim tb ekmek, domates, salatalık

ara, 14.00
2 dilim wasa üstü antep fıstığı ezmesi ve muz+ 2 lokma cevizli sucuk

akşam, 19.30
ızgara tavuk şiş dürüm ve ayran

düğüne gidecez diye evde yiyemedik yetişemedik yemek bunu buldum hızlıca şimdi yicem ve kurtlarımı dökerek iyice sporumu yapcam 😂
Boncuk2307 Boncuk2307
Jou Jou 😜

OLsun canım akşam yemekten sonra bu leslie yaparsın 3 sefer 45 dk oluyo aşırı iyi geliyo

Dün için demiştim kaptanım halim kalmadı yapamadım direk 45 dk olanı tercih ediyorum başa sarmak sıkıcı geliyor 😂
1000009867.webp bugün yürüyüşteyim :spor:

YÜrüyüş herdaim en iyisi ben edemeyince leslie yapıyorumm
geçen yıllarda hiç üşenmez akşam az da olsa leslie yapardım. şimdi işten yorgun gelince yapamıyorum. hatta haftasonları bile yapamıyorum. dün 9 dk yapınca hoşuma gitti. belki az sonra da yapabilirim mezdeke eşliğinde :KK73:

Bugun menum

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
3 zeytin
Domates salatalık biber
Biraz tulum peyniri
1 hindi füme
1 tk tahin pekmez

Ogle

Akşam
Tavuklu salata ve yoğurt
Yarim muz

Su 3 lt ye tamamlarım
30 dk leslie

Afiyet şifa olsun canım

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus çiçeğim sen nerelerdesin neden motivasyon düştü bugün gördüm bi seni
Bu hafta kafayı başka şeylere taktım 😅. Aslında motive değilim denmez sadece başka şeylerle birlikte bir rutin oluşturmak istiyorum. Elimden geldiği kadar yürüdüm,spor yaptım, akşamları azalttım . Yine bu hafta da böyle yaparım. Tabi kilo verirsem iyi olur
Şahanesin :KK37:

Bence de doğru değil ama başka nasıl kırabilirim i düşünüyorum 🤔 bir ara sabah sporuyla çok iyi yap yakmıştım spor saatimi sabaha mı alsam .
Tartı günü yoğurt zencefil çok makul, ne çabuk unuttum bir ay ara verdim buraya halbuki

Çok doğru söylüyorsun ben de o düşüncedeyim sağlıklı değil yememek de o gün öyle görünce insan bir an çıldırıyor kaçamaksız haftanın tartı sonucu bu olmamalıydı diye :)

Teşekkür ederim canım desteğin için 🥰

Bu hafta çıkmadım da aslında , benim zencefilli yoğurdum çıkarıyordu aslında bak aydınlandım:-)

Gün içerisinde öğleden sonrası içün alternatif düşündüm, grissini züber derken sıkıldım onlardan aklıma da başka atıştırmalık gelmiyor cerezden de sıkıldım o_O
Ben de yoğurt kürleri onerecektim.
Çeşit çeşit kür var.
Zencefil
Zencefil tarçın zerdeçal limon
Corek otu
Pul biber
Sumak

Aklıma gelenler.

18 Mayıs Pazar

Sabah 8.30
Menemen 2 d çavdar ekmek
2 d peynir,2 zeytin

Öğlen 13.30
4-5 parça çıtır Tavuk, 2 d ekmek
Pat kızartmasi

Ara. Yarim dilim kek
Sütlü kakaolu tarçınlı kahve

Akşam 19
Kabak çorba, salata

Spor .12.300 adim

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Jou Jou

17 Mayıs menü
11.30 5 yk menemen çok az tereyağı bal bir dilim peynir yarım simit domates salatalık çay
14.00 türk kahvesi 2 kare çikolata 1 hurma
18.00 yarım porsiyon dan biraz fazla ciğer bir büyük parça ince lavaş bir kâse salata karışık bir bardak ayran
Su 2.5 su
8 Bin adım

18 Mayıs menü
12.00 3 yk menemen biraz sucuklu yumurta 6 tane patates kızartması peynir 2 dilim domates salatalık 2 dilim tb ekmek çay
16.00 küçük Bademli dondurma
18.00 5 yk et sote 4 yk bulgur pilavı 1 yk yoğurt bir bardak kola
Su 2.5 litre

Olsunn hahahaha banada aynı şekilde iyi oluyor
YÜrüyüş herdaim en iyisi ben edemeyince leslie yapıyorumm
Aslında Leslie de çok güzel sıkılaştıyor pandemide Leslie ile kilo vermiştim 😅
ama ev boğuyor beni Leslie yaparken😂

Kahvaltı 12 de
Dereotlu peynirli t.buğday poğaça (2adet)
Yarım avakado
1 haşlanmış yumurta

15.30
2 gün kurusu
2 kuru erik
1 yk turna yemişi
3 çatal fit kek (un yağ şeker yok)
Sade Türk kahvesi

17.30
Bardak mısır

19.00
1 kase kısır
1 bardak ayran

su
1.5 litre
Şimdide maden suyu yudumluyorum:eğlence:

Spor
13 bin adım
100 ip

Jou Jou
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

17 Mayıs menü
11.30 5 yk menemen çok az tereyağı bal bir dilim peynir yarım simit domates salatalık çay
14.00 türk kahvesi 2 kare çikolata 1 hurma
18.00 yarım porsiyon dan biraz fazla ciğer bir büyük parça ince lavaş bir kâse salata karışık bir bardak ayran
Su 2.5 su
8 Bin adım

18 Mayıs menü
12.00 3 yk menemen biraz sucuklu yumurta 6 tane patates kızartması peynir 2 dilim domates salatalık 2 dilim tb ekmek çay
16.00 küçük Bademli dondurma
18.00 5 yk et sote 4 yk bulgur pilavı 1 yk yoğurt bir bardak kola
Su 2.5 litre

afiyet olsun canım 🌸 kola seviyorsan zero alsana eve kendine en azından daha az kalorili, asitli bir şey ihtiyacını az da olsa bastırıyor koladan daha iyidir en azındannn 🌸🌸

Back
X