Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben abur cubur reyonuna girmemeye calisiyorum artik

Allah rahmet eylesin
en doğrusunu yapıyorsun. ben de girmemeye çalışıyorum ama işte o gün Hatay tezgahı diye peynire baktım. ben Hatay peynirini çok seviyorum. özel siyah zeytini vardı ondan aldık. kömbeleri gördüm ama almayacaktım. annem nar ekşisine bakarken tam o sırada adam cevizli kömbeyi ikiye bölüp tatmamız için bize verdi. tadını alınca hadi azcık alayım dedim. 3 çeşidinden de karışık toplam yarım kilodan az aldım aslında. 11 adet. ama işte evde olunca git gel yedim. son bir tane kaldı. artık onu da yemeyeceğim.
hiç eve sokmamak gerekli bu bir gerçek.

Selam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
çok geçmişler olsun canım ❤️
Yürüyüşten bildiriyorum 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️
kaptanının çiçeğiii ❤️ biz de bugün denize gittik bol bol kulaç attım.
Günaydın Kızlar 🌿🌸
Güzel bir hafta olsun inşallah 😍
Kaptanım selam Jou Jou 😘
Dün akşam o kadar yorgundum ki menümü yazarken iki kere uyuya kalmışım, Nine gibi 😂😂

Ben bu hafta yine dikkatli gideceğim inşallah ama regl dönemim yaklaşıyor. Hatta muhtemelen cumartesi. :confused:
İlan edeyim de önce kendimi sonra sizi hazırlamaya çalışayım😂😂
sen bana işaret gönderiyosun yani diyosun ki salı günü beni alma zaten kaptanına da sahip çıktın iyicede hıııımmmmmm anlaşıldııııııı 😡😡
en doğrusunu yapıyorsun. ben de girmemeye çalışıyorum ama işte o gün Hatay tezgahı diye peynire baktım. ben Hatay peynirini çok seviyorum. özel siyah zeytini vardı ondan aldık. kömbeleri gördüm ama almayacaktım. annem nar ekşisine bakarken tam o sırada adam cevizli kömbeyi ikiye bölüp tatmamız için bize verdi. tadını alınca hadi azcık alayım dedim. 3 çeşidinden de karışık toplam yarım kilodan az aldım aslında. 11 adet. ama işte evde olunca git gel yedim. son bir tane kaldı. artık onu da yemeyeceğim.
hiç eve sokmamak gerekli bu bir gerçek.
antakyalı olarak ağlayarak okudum çuan bu mesajları çok zor çok hshsbsbns ağzım sulandı kömbe yazısını okuyunca bile.. 😂😂 allahtan annem yakınımda yaşamıyooo, eve hiç sokmuyorum ben de

çok geçmişler olsun canım ❤️

kaptanının çiçeğiii ❤️ biz de bugün denize gittik bol bol kulaç attım.

sen bana işaret gönderiyosun yani diyosun ki salı günü beni alma zaten kaptanına da sahip çıktın iyicede hıııımmmmmm anlaşıldııııııı 😡😡

antakyalı olarak ağlayarak okudum çuan bu mesajları çok zor çok hshsbsbns ağzım sulandı kömbe yazısını okuyunca bile.. 😂😂 allahtan annem yakınımda yaşamıyooo, eve hiç sokmuyorum ben de
evet sana daha zordur 😂

bugün yine evde bulunsun diye peynirli zeytinli sebzeli glutensiz poğaça yaptım. kahvaltı için iyi oluyor. hem de hamur işi, börek, simite özenmeyi önlüyor. çok da lezzetli oldu. sonra da baklagil unundan baharatlı kraker yaptım 😍

Kizlarr ben geldimmm menumu bildireyim

Sabah
Omlet
2 kası lor peyniri
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 tk tahin pekmez
1 hindi füme

Misafirlikte resmen aç kaldım kızlar eve dar düştüm
1 tabak bat yedim mercimekten yapılıyor başka da çocuklara profiterol yediriyordum ondan tirtikladim az başka da bise yemedim

Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
Salata ve cacık 1 kaşık da pilav aldım tadına bakmak için

30 dk tempolu yürüyüş
Su 3lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk kaptanim bugünü böyle atlattım ama yarın muhtemelen artı cikcam kendi yeme düzenimin dışına çıktığım için

Eklentiler

• 20250519_174513.webp
    20250519_174513.webp
    20 KB · Görüntüleme: 1
Kizlarr ben geldimmm menumu bildireyim

Sabah
Omlet
2 kası lor peyniri
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 tk tahin pekmez
1 hindi füme

Misafirlikte resmen aç kaldım kızlar eve dar düştüm
1 tabak bat yedim mercimekten yapılıyor başka da çocuklara profiterol yediriyordum ondan tirtikladim az başka da bise yemedim

Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
Salata ve cacık 1 kaşık da pilav aldım tadına bakmak için

30 dk tempolu yürüyüş
Su 3lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk kaptanim bugünü böyle atlattım ama yarın muhtemelen artı cikcam kendi yeme düzenimin dışına çıktığım için
Canım bence artı filan cikmazsin. Gayet güzel olmuş menün 🍀

Sabah
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
Yarım simit
Yarım dilim ekmek
5 çatal erik reçeli
2 yeşil zeytin
1 burgu peynir
Yarım kibrit kutusu kaşar peyniri
5 tane karabuğday patlağı

Ara
Türk kahvesi
3 tane karabuğday patlağı
1 küçük çikolata

Akşam
Yarım lahmacun
Bol salata
Yarım kase cacık
Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Bu hafta kafayı başka şeylere taktım 😅. Aslında motive değilim denmez sadece başka şeylerle birlikte bir rutin oluşturmak istiyorum. Elimden geldiği kadar yürüdüm,spor yaptım, akşamları azalttım . Yine bu hafta da böyle yaparım. Tabi kilo verirsem iyi olur

Ben de yoğurt kürleri onerecektim.
Çeşit çeşit kür var.
Zencefil
Zencefil tarçın zerdeçal limon
Corek otu
Pul biber
Sumak

Aklıma gelenler.
Zencefil zerdeçal yoğurt favorim 😁
Kuzum ben seni etiketleyemiyorumm yaaa neseki sen burda da görün böyleee 😀😀😀😀

Bana bahınnnnn yarın gram bekliyorumm hatta sabit bile razıyımm bana rezil olmayınnn😀😀😀

Egerr kahvaltınızı fazla yediyseniz abarttıysanızzz kahvaltı bittimi 2 saat sonra spor yapıyoruzzzzzzzz hemde leslie herhangi birsey ve en düşük ihtinali 20 dk olsun ben 1 saat yapmayı düşünüyorummm🤌🤌🤌🌸🌸🌸

@belmayne
Dil-i bitab Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
@Jasminium84
@tomrs
@ummhnisa
@IIyusa
@sibel_84
Beth18 Beth18
bnnu bnnu
30 dk eliptiğimi yaptım yazacağım 🥰

Merhaba kızlar menülerimi yazamadım yoğun bir haftasonuydu, bugünü de kendime ayırdım dinlendim spor yaptım kitap okudum bakım yaptım misss. Deşarj olmuş bir şekilde haftaya başladım
Cumartesi menüm
Sabah 11 civarı
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Salatalık domates

Akşam 18
2 Hamburger köftesi
Ekmeğinin yarısı
Adım: 9816

Pazar menüm
Sabah 12 civarı
domates