- 30 Mart 2017
- 12.224
- 18.723
- 298
Hmm anlmadımmTeşekkür ederim alirken öyle aldık ,şeker pancarından yapılmış eskiden yapılan gofret lezzeti vardı yıllar yıllar öncesi 35 yıl önderi diyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm anlmadımmTeşekkür ederim alirken öyle aldık ,şeker pancarından yapılmış eskiden yapılan gofret lezzeti vardı yıllar yıllar öncesi 35 yıl önderi diyeyim
en doğrusunu yapıyorsun. ben de girmemeye çalışıyorum ama işte o gün Hatay tezgahı diye peynire baktım. ben Hatay peynirini çok seviyorum. özel siyah zeytini vardı ondan aldık. kömbeleri gördüm ama almayacaktım. annem nar ekşisine bakarken tam o sırada adam cevizli kömbeyi ikiye bölüp tatmamız için bize verdi. tadını alınca hadi azcık alayım dedim. 3 çeşidinden de karışık toplam yarım kilodan az aldım aslında. 11 adet. ama işte evde olunca git gel yedim. son bir tane kaldı. artık onu da yemeyeceğim.Ben abur cubur reyonuna girmemeye calisiyorum artik
Allah rahmet eylesin
çok geçmişler olsun canımSelam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
kaptanının çiçeğiiiYürüyüşten bildiriyorum![]()
sen bana işaret gönderiyosun yani diyosun ki salı günü beni alma zaten kaptanına da sahip çıktın iyicede hıııımmmmmm anlaşıldıııııııGünaydın Kızlar
Güzel bir hafta olsun inşallah
Kaptanım selamJou
Dün akşam o kadar yorgundum ki menümü yazarken iki kere uyuya kalmışım, Nine gibi
Ben bu hafta yine dikkatli gideceğim inşallah ama regl dönemim yaklaşıyor. Hatta muhtemelen cumartesi.
İlan edeyim de önce kendimi sonra sizi hazırlamaya çalışayım![]()
antakyalı olarak ağlayarak okudum çuan bu mesajları çok zor çok hshsbsbns ağzım sulandı kömbe yazısını okuyunca bile..en doğrusunu yapıyorsun. ben de girmemeye çalışıyorum ama işte o gün Hatay tezgahı diye peynire baktım. ben Hatay peynirini çok seviyorum. özel siyah zeytini vardı ondan aldık. kömbeleri gördüm ama almayacaktım. annem nar ekşisine bakarken tam o sırada adam cevizli kömbeyi ikiye bölüp tatmamız için bize verdi. tadını alınca hadi azcık alayım dedim. 3 çeşidinden de karışık toplam yarım kilodan az aldım aslında. 11 adet. ama işte evde olunca git gel yedim. son bir tane kaldı. artık onu da yemeyeceğim.
hiç eve sokmamak gerekli bu bir gerçek.
evet sana daha zordurçok geçmişler olsun canım
kaptanının çiçeğiiibiz de bugün denize gittik bol bol kulaç attım.
sen bana işaret gönderiyosun yani diyosun ki salı günü beni alma zaten kaptanına da sahip çıktın iyicede hıııımmmmmm anlaşıldııııııı
antakyalı olarak ağlayarak okudum çuan bu mesajları çok zor çok hshsbsbns ağzım sulandı kömbe yazısını okuyunca bile..allahtan annem yakınımda yaşamıyooo, eve hiç sokmuyorum ben de
Öyle dengeliceksin işte sabah yiyip akşam hafif en güzelii miss gibiGeçen hafta tesadüfen bunları yaptım
Öğlen biraz fazla yedimakşama
Kabak çorba+ salata
Araogun yukarıdaki kahvenin az sütlü hâli içilecek captaiiinJou
![]()
Canım bence artı filan cikmazsin. Gayet güzel olmuş menünKizlarr ben geldimmm menumu bildireyim
Sabah
Omlet
2 kası lor peyniri
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 tk tahin pekmez
1 hindi füme
Misafirlikte resmen aç kaldım kızlar eve dar düştüm
1 tabak bat yedim mercimekten yapılıyor başka da çocuklara profiterol yediriyordum ondan tirtikladim az başka da bise yemedim
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
Salata ve cacık 1 kaşık da pilav aldım tadına bakmak için
30 dk tempolu yürüyüş
Su 3lt
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk kaptanim bugünü böyle atlattım ama yarın muhtemelen artı cikcam kendi yeme düzenimin dışına çıktığım için
İnşallah canimm nerelerdesin yoğunluğun azaldı miCanım bence artı filan cikmazsin. Gayet güzel olmuş menün![]()
Kahvemi içtim , yeşil çayımi içtim 2-3 kupaÖyle dengeliceksin işte sabah yiyip akşam hafif en güzelii miss gibi![]()
Zencefil zerdeçal yoğurt favorimBu hafta kafayı başka şeylere taktım. Aslında motive değilim denmez sadece başka şeylerle birlikte bir rutin oluşturmak istiyorum. Elimden geldiği kadar yürüdüm,spor yaptım, akşamları azalttım . Yine bu hafta da böyle yaparım. Tabi kilo verirsem iyi olur
Ben de yoğurt kürleri onerecektim.
Çeşit çeşit kür var.
Zencefil
Zencefil tarçın zerdeçal limon
Corek otu
Pul biber
Sumak
Aklıma gelenler.
30 dk eliptiğimi yaptım yazacağımKuzum ben seni etiketleyemiyorumm yaaa neseki sen burda da görün böyleee
Bana bahınnnnn yarın gram bekliyorumm hatta sabit bile razıyımm bana rezil olmayınnn
Egerr kahvaltınızı fazla yediyseniz abarttıysanızzz kahvaltı bittimi 2 saat sonra spor yapıyoruzzzzzzzz hemde leslie herhangi birsey ve en düşük ihtinali 20 dk olsun ben 1 saat yapmayı düşünüyorummm
@belmayne
Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
@Jasminium84
@tomrs
@ummhnisa
@IIyusa
@sibel_84
Beth18
bnnu
Nasıl yapıyosun diyetkolik uygulamasindamiKahvemi içtim , yeşil çayımi içtim 2-3 kupa
İlk 2 öğünde 1350 kalori alınca aksam iptal dedim. Aç değilim sadece can sıkıntısı ... oyalaniyorum bakalım
Şimdi çözdüm yoksa degistir yeter ula dicektimAhh kaptanim
Nickimi degistirsemmi napsam