Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afferrriimmmm bende açkarna jo sporu yaptım bu sıra ona sardımmŞimdi yarım saat aletlerle calıştım
Yarım saat te eliptik bisiklette öalıştım
Öldüm resmen :)
Jou
Ellssa
Boncuk2307
Oo süperrEşim evde olmayacak 2 hafta eski düzenime dönecegım inşallah 2 haftada en az 2 kilo veririm![]()
ay skandallll jsfhkdsf neyse sevindimSevgili MASTERFİT Ailesi![]()
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı
YOK
Ne yazık kii İki takım kaptanı da artıyla geldiği için transfer hakkı verilmiyor
Cumartesiye artı gelen herkes eksiye geçecektirÖpüyorum sizii
Jou
Eki Görüntüle 3593963
94bassuk
Eki Görüntüle 3593964
MASTERFİT 159. ETAP
KIRMIZI TAKIM 17.05.2025 20.05.2025 FARK Jou Kırmızı Takım Kaptanı
69.40 69.50 +0.100 ORAN -0.144 belmayne
67.80 67.90 +0.100 Dil-i bitab
65.20 65.10 -0.100 @Cicekbocekkaktus 75.90 75.90 0 @Jasminium84 66.10 65.85 -0.250 @tomrs 67.05 67.50 +0.450 @ummhnisa 87.10 88.10 +1.000 I Ilyusa 70.70 70.10 -0.600 @sibel_84 77.30 - Beth18
65.40 66.50 +1.100 @bnnu 66.70 - MAVİ TAKIM 94bassuk Mavi Takım Kaptanı
67.75 69.30 +1.550 ORAN -2.287 Purple58
99.80 99.90 +0.100 zeyneppk
74.90 75.10 +0.200 @bluegreeneyes 61.65 61.60 -0.050 @Tutku44 84.90 - @Beklenen2 76.20 - @Gurbettt42 66.00 - @gibibiseydi 92.00 94.00 +2.000 @Azmet5255 67.75 67.65 -0.100 @Candysisters 61.30 61.40 +0.100 HAZIRLIK @_Zeze 63.90 - @60kiloyum 81.00 80.90 -0.100 @FitFiliz 79.40 79.40 0 @gezegenfeza 79.20 82.40 +3.200 Sem2024
- 84.50
şimdi takım arkadaşlarıma karşı mahcubiyetimi kabullenerek yaşadığım her şeyi neden nasılıyla dökecem hazırsanız
tam 1 sene oldu bu ay ile birlikte bizim 2. çocuk bekleme işi. cumartesi günü test yaptım ne güzel pozitif gördüm, o gün heyecanla mutlulukla gaza geldim kaptan olmaya aday oldum. ertesi gün bi uyandım ki regl oldum........ akşamın mutluluğu sabah aşırı yıkıcı bir hayal kırıklığına dönüştü. benim irademi az çok biliyosunuz, kolay kolay bir şeyle yıkılmam ama açıkçası bu beni çok mutsuz etti, ondan her gün az buçuk kaçamağım oldu. dün de arkadaşlarımız sağolsun kafa dağıtalım beraber oturalım diye çağırdılar, orda biraz dozunu fazla kaçırdım hem moral bozukluğu hem regl hem ortam vsvs.
tabiki hiçbiri bahane diil kaptan olarak takım arkadaşlarımın yüzünü kara çıkardım bunu telafi edicem hepinize söz veriyorum. bugünden itibaren cumartesi günü eksi çıkmak için full focus çalışalım![]()
Moral bozukluğu = yeme atakları hepimizde varşimdi dün menümü ve sporumu yazayım, + çıktığım belli olmasın diye yazmamıştım dün.
sabah, 10.00: 2 ince dilim ekşi mayalı ekmek arasında çökelekli yumurta(yağsız pişirdim) ve avokado
öğlen, 12.30: tavuk döner servis(sossuz), incecik 2 lokma lavaş, yağsız sossuz salata
akşam, 19.00: ızgara tavuk ve et, (porsiyonu tam bilmiyorum ama bir sürü yedim.) yağsız ve sossuz salata ve közlenmiş sebzeler, ayran
akşam, 21.00: bir tabak baklava(dolu bir tabak maalesf) ile bir porsiyon dondurma
su: 2.5 lt
spor: 30 dk yüzme, 8500 adım
Jou
Ellssa
Boncuk2307
halledicemmmmmMoral bozukluğu = yeme atakları hepimizde var
henüz ödem halinde cumartesiye verebilirsin bence
eksi olamasanda sabit gelirsin belki![]()
Canim zaman zaman duygusal inis cikislarimiz oluyor olsun cumartesiye odaklanacagiz guzel eksiler gorecegiz insallahşimdi takım arkadaşlarıma karşı mahcubiyetimi kabullenerek yaşadığım her şeyi neden nasılıyla dökecem hazırsanız
tam 1 sene oldu bu ay ile birlikte bizim 2. çocuk bekleme işi. cumartesi günü test yaptım ne güzel pozitif gördüm, o gün heyecanla mutlulukla gaza geldim kaptan olmaya aday oldum. ertesi gün bi uyandım ki regl oldum........ akşamın mutluluğu sabah aşırı yıkıcı bir hayal kırıklığına dönüştü. benim irademi az çok biliyosunuz, kolay kolay bir şeyle yıkılmam ama açıkçası bu beni çok mutsuz etti, ondan her gün az buçuk kaçamağım oldu. dün de arkadaşlarımız sağolsun kafa dağıtalım beraber oturalım diye çağırdılar, orda biraz dozunu fazla kaçırdım hem moral bozukluğu hem regl hem ortam vsvs.
tabiki hiçbiri bahane diil kaptan olarak takım arkadaşlarımın yüzünü kara çıkardım bunu telafi edicem hepinize söz veriyorum. bugünden itibaren cumartesi günü eksi çıkmak için full focus çalışalım![]()
Kaçamaklar oldu demişsin ya ondan dedim :)Evet kaçamak yoktu ama anlamadım memleketten döndük ondan olmuş olabilir,yer degsiikliginden ödem olmuş olabilir
Ya gel bi sarılayım sanaşimdi takım arkadaşlarıma karşı mahcubiyetimi kabullenerek yaşadığım her şeyi neden nasılıyla dökecem hazırsanız
Olur o kadar canım ya. Çok dikkatlisin normalde zaten. Kaldığın yerden devam edersinşimdi dün menümü ve sporumu yazayım, + çıktığım belli olmasın diye yazmamıştım dün.
sabah, 10.00: 2 ince dilim ekşi mayalı ekmek arasında çökelekli yumurta(yağsız pişirdim) ve avokado
öğlen, 12.30: tavuk döner servis(sossuz), incecik 2 lokma lavaş, yağsız sossuz salata
akşam, 19.00: ızgara tavuk ve et, (porsiyonu tam bilmiyorum ama bir sürü yedim.) yağsız ve sossuz salata ve közlenmiş sebzeler, ayran
akşam, 21.00: bir tabak baklava(dolu bir tabak maalesf) ile bir porsiyon dondurma
su: 2.5 lt
spor: 30 dk yüzme, 8500 adım
Jou
Ellssa
Boncuk2307
SEni hınzırrray skandallll jsfhkdsf neyse sevindimJou da kazanamadı. sabahtan beri spoiler vermeyeyim diye kimseye yorum yazmamıştım doğru dürüst
![]()
Harikasınnnnnnn ben asla yapamazdım tebrik ediyorum cidden
Canım bu saydıkların gayet geçerli sebepler, bahane değil yani. Kolay bir psikoloji değil o yaşadığın. Yani artın da öyle fazla bir artı değil. Kaptanlığa gelince, grup şeklinde yarışıyoruz elbette ama burada bulunmamızın asıl sebebi birbirimize psikolojik olarak destek verip kilo verme sürecimizi kolaylaştırmak. Tabii ki tekrar odaklanırsın ama bu konuyla ilgili bence can sıkacak bişi yok. İnsanız sonuçtaşimdi takım arkadaşlarıma karşı mahcubiyetimi kabullenerek yaşadığım her şeyi neden nasılıyla dökecem hazırsanız
Canim zaman zaman duygusal inis cikislarimiz oluyor olsun cumartesiye odaklanacagiz guzel eksiler gorecegiz insallah
Insallah en yakin zamanda mujdeli haberi alirsin umidini kaybetme kafani rahat birak olur
Ya gel bi sarılayım sanakendi içinde neler yaşamışsın canım benimmm inşallah en hayırlı zamanda bir çocuğun daha olur kardeşsiz bırakmaz evladını ama ne olur canını sıkma Allah olana sağlık versin inşallah.
Olur o kadar canım ya. Çok dikkatlisin normalde zaten. Kaldığın yerden devam edersin![]()
hepinize kocamannnn sarılıyorum çokkk teşekkür ederim iyi ki varsınızzzCanım bu saydıkların gayet geçerli sebepler, bahane değil yani. Kolay bir psikoloji değil o yaşadığın. Yani artın da öyle fazla bir artı değil. Kaptanlığa gelince, grup şeklinde yarışıyoruz elbette ama burada bulunmamızın asıl sebebi birbirimize psikolojik olarak destek verip kilo verme sürecimizi kolaylaştırmak. Tabii ki tekrar odaklanırsın ama bu konuyla ilgili bence can sıkacak bişi yok. İnsanız sonuçta![]()