Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaaaaa eriyorummm suuaaaannnn 🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠 teşekkür ederiimmm 🥹🥹
Yağlarından erimiştir inşaAllah 🤣🤣🤣🤣
aslında 2 gün hepimiz dukan bira mı yapsak enfes ödem atıyoooo
Tesadüfe bak Ben bugün hazırladım kaç gündür yiyorum umudum dukan birasına kaldı erim erim eriticek beni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
tam heyecanlandım sonra aşağı bi indim ve HAİN GERÇEKLE TANIŞTIM
Neymiş neymiş ooo
🤣🤣🤣
tam da ikna olmuştuk oysakii
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
erime boşuna cnm erimeeee dfkhjsldfd beni tutuyo zezeeee
Dur ses etme hoşuna gitdi yağları eriyor benim sayemde 🤣🤣🤣
ay afiyetler olsun şekerimmmmmm ben de o esnada çikolata yiyorum SDJHFKSJDFLDS
🤣🤣🤣🤣 vay çakal 🤣🤣🤣🤣

Hahahahha b12 igne cok vuruldum yeter totom delik deşik oldu🤣🤣
ay geçmişler olsunnn 🤣🤣🤣🤣
Canım şampuan olarak HC yi tavsiye ederim. Temiz içerik, vegan ve Türk malı. Ben çok memnunum.
deniyim bunu bende evde stok vardı boykot marka maalesef bayağı uzun zaman önceden. son 1 kutum kaldı bitince bunu deneyeceğim.
Üçüncü grup bu
İlk ikisu İsrail ve Çin.
hah tamam şimdi anladım, elimizde kalan kısıtlı marka ile çabalıyoruz :D

Tesadüfe bak Ben bugün hazırladım kaç gündür yiyorum umudum dukan birasına kaldı erim erim eriticek beni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
biri diyim mi eritiyo ya cidden :D
Ayy gerçekten mi ya. Hiç inancım yok böyle şeylere niyeyse :KK70: Ama tam adet öncesi olacak. Ödem atıyor deseler kurşun bile döktürebilirim :KK70:
benim zamanında iyi ödem atmışlığım var. bence deneyelim bu hafta shfkds sen deneme gerçi sen rakip takımdasın fdsfsdf

Kizlarcimmm bugünkü menüm

Sabah şekersiz çay

Öğle limonlu papatya çayı

Şimdi hindiba kahvesi içiyorum.

Saat 16.00 2 haşlama yumurta ,1kase ev yoğurdu, dünden 2dilim tavuk,salata yerim 1 dilim ekmek ile yerim

Saat 16.00 1 küçük muz üzerine kakao tarçın döker yerim .

Su 2litreye tamamlayacağim.

Cumartesiye 83.90 görürsem öğün lahmacun sözüm var kendime

Kizlarcimmm bugünkü menüm

Sabah şekersiz çay

Öğle limonlu papatya çayı

Şimdi hindiba kahvesi içiyorum.

Saat 16.00 2 haşlama yumurta ,1kase ev yoğurdu, dünden 2dilim tavuk,salata yerim 1 dilim ekmek ile yerim

Saat 16.00 1 küçük muz üzerine kakao tarçın döker yerim .

Su 2litreye tamamlayacağim.

Cumartesiye 83.90 görürsem öğün lahmacun sözüm var kendime
Lahmacun candir insallah hedefine ulasir yersin bu menuyle ulasirsin gibi gorunuyor sporda eklersen süper olur 🥰

deniyim bunu bende evde stok vardı boykot marka maalesef bayağı uzun zaman önceden. son 1 kutum kaldı bitince bunu deneyeceğim.

benim zamanında iyi ödem atmışlığım var. bence deneyelim bu hafta shfkds sen deneme gerçi sen rakip takımdasın fdsfsdf
Bana yağçöz falan gerekiyor yediklerimi eritsin diye 🤣🤣🤣
benim iştahımı kesiyor diye içmeye başladım açıkcası

Ben de geçen hafta ve bu hafta çok zorlanıyorum sebebini bılmıyorum çocuklar uyuyunca yemeyi bırakmıştım yine başladım
Aman aman o saatlerde yemek direk + olarak dönüyor kafani yemekten uzaklastiracak birseylermi yapsan spor gibi mesela valla ben 10 bucuk 11 de yatiyorum erken uyumak iyi geliyor

Aynen yaa hamileyken hele ilk 3 aylarda 2haftada bir vuruldum sonra aydan aya 1 igne 🫣🫣

Neymiş neymiş ooo

🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 vay çakal 🤣🤣🤣🤣
Eridi eridi 🤌🤫

Neymiş neymiş ooo

🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🥲 niyeyse senin laflarından sonra gaza geliyorum.anlayamadımmm😂😂😂🥲
Gör gör kimi seçtiğiniiii

israil boykotu için dediklerinin hepsine katılıyorum ama boykotun bi de ülke içi kısmı var ben kooperatif ve lcw'den de alışveriş yapmıyorum 🥲🥲
Sebebi ne ki merak ettim
Canım şampuan olarak HC yi tavsiye ederim. Temiz içerik, vegan ve Türk malı. Ben çok memnunum.
A hiç duymadım deneyeyim teşekkür ederim😘💕

Back
X