• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanım niye çıkardın ki beni🤕bu gün kızımın kurana geçiş için kutlama vardı tacını taktım🥰😁🧿 hiç buralara uğrayamadım
Denge bozulmuyorsa takıma alın yok artık geç oldu diyorsanızda bu hafta hazırlıkta kalayım😜
Cumartesi tartını yazdın mı, hemen notlarıma baktım yoksn, paylaştında gözümden mi kaçmış anlayamadım :KK64:
Yok hiç paylaşmadı isen yarın resmini at tartının alayım takıma canım

Hafta içine mi alsak tartı gününü. Hafta sonu ben o kadar müsait olmuyorum hem de kimseler olmuyor.
Ne dersiniz Hoppa
Süper olmuş cuma olması
ikinci sıradaki ummhnisa ummhnisa olduğu için önce ona teklif etmek istiyorum kaptanlığıııı
Ahh canım telefonum bozuktu almaya gittik derken bakamadım hiç
kimse yok miiii kaptan adayııı tıktıktık

bu arada cuma günü doğum günüm olduğu için ben galiba tartının cumaya alınmasına çok okeyim şuan, bari rahat rahat yer içerim😭 doğum güni kızlarına ( ummhnisa ummhnisa ve ben) özel cuma tartısı kabul edelim mi bu haftalık ya deneme haftası olur (gerçek bir ikizler burcu olduğumu görüyorsunuz az önce olmasın demiştim şimdi olsun diyorum😂😂)
Yaaa demi rahatça cuma günü bi pastamızı yiyelim

Bende saat üç idi bir tabak türlü yedim gibi kapadım. Bitki çayı içer yatarım erkenden.😉
üç derken abo rakip çok dişli çıktı 😈😈
Acıkırsan akşama hafif baklava tatlı falan yee canım 😋😅
aslan takım arkadaşım benim 😂😂😂
Dün için sadece yediklerimi yazayım saatleri net olmayabilir

Sabah
Haşlanmış yumurta (1 )

Aşağidakilerin Hepsi aynı saatlerde değil :KK70:
Kısır 3 kase:KK57:
Muhallebili tatlı (küçük bi kase)
Elmalı kurabiye 5 6 tane :KK57:
Patatesli rulo börek (1 parça)

Sade Türk kahvesi

Kapanış 😅😅
Az sütlü soğuk kahve

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
94bassuk 94bassuk

Bugün
Sabah
1 yk kavurma
1 dilim Çavdar
Acur çay

1 tanecik elmalı kurabiye 🙈 (bittü daha da yok🤣)

17.30
Taze fasulye (5 yk)
Bulgur Pilav (4 yk)
Salata yoğurt

19.00
3 dilim karpuz
Sade soda

Su 2 litre
Sporu da akşam yazarım
bütün gün bişe yememişsin gün tabağıyla tadını çıkarmışsın geçmiş geçmişte kaldı yarın tartıyı görelim 😂😂 bitti se mi kurabiyelerin hepsi 😂😂
Acikmam acayip yorulmusum. Erkenden yatacağım. Acikirsam kahve içerim. Ama senin kaptanın yiyebilir baklavayı 🤣🤣🤣
şşşşş ben baklavayı hiç sevmem 😛😛😛 (yalannnn)
Evet uzun değil ama bir ara dan sonra menumu yazayım

Sabah
Yulafli lorlu omlet
Domates

Ogle
1 kase yoğurt
2 dilim karpuz
1 avuç fıstık Ve az badem

Akşam
2 ızgara köfte
1 tane ızgara tavuk pirzola
Koz biber ve domates
1 bardak ayran
Dün mangaldaydik kalanları yedim bugün 😄

Su 3 lt
Dukan biramı da içiyorum bebisler
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk
oh çiiiçek gibi menüüğğğ ama bir takne kusuru var hani spor 😂😂
Sporların kaydı tutulmsı için ne yapabiliriz diye düşündüm hep bugün.

Kaptanlar tutabilir mi acaba yoksa ayrıca bir kişi mi seçelim ne dersiniz
ya takımımıza torpil yapıp sahtekarlık yaparsak 😂😂😂 ben tutabilirim şaka bi yana ama hesaplamayı boncuk kaptanım nasıl yapıyordu tam bilmediğimden o kısımda destek gerekir
Süper olmuş cuma olması

Ahh canım telefonum bozuktu almaya gittik derken bakamadım hiç

Yaaa demi rahatça cuma günü bi pastamızı yiyelim
ay sağlık olsunnnn canım başka zaman yarışırız 🩷 ben valla cumaya dün hiç bir planım yokken bugün tekne turu planı koydum bir anda şartlar elverişli hale geldi, o günü dikkat etmek zorunda olmamak iyi geldi 😂😂

evet gelelim bugünün menüsüne

11.00
yufka ekmek arasında sahanda yumurta ile dürüm (yaklaşım 80 gr ekmek ve 2 yumurta gibi düşünülebilir)

15.00
3 tane grissini, bitkisel sütlü kahve, 2 medine hurması ve 1 tatlı kaşığı kakaolu şekersiz fıstık ezmesi

17.00
1 tabak taze fasulye ve bi bardak ayran

7200 adım, 2 lt su
sibel_84 sibel_84 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

ay sağlık olsunnnn canım başka zaman yarışırız 🩷 ben valla cumaya dün hiç bir planım yokken bugün tekne turu planı koydum bir anda şartlar elverişli hale geldi, o günü dikkat etmek zorunda olmamak iyi geldi 😂😂
Ohh çok iyi yapmışsın cuma hem kendimin hemde arkadaşım oğlunun doğum günü çifte partı var yani. Nasıl dayanıcam diye düşünüyordum
evet gelelim bugünün menüsüne

11.00
yufka ekmek arasında sahanda yumurta ile dürüm (yaklaşım 80 gr ekmek ve 2 yumurta gibi düşünülebilir)

15.00
3 tane grissini, bitkisel sütlü kahve, 2 medine hurması ve 1 tatlı kaşığı kakaolu şekersiz fıstık ezmesi

17.00
1 tabak taze fasulye ve bi bardak ayran

7200 adım, 2 lt su
sibel_84 sibel_84 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanım

bütün gün bişe yememişsin gün tabağıyla tadını çıkarmışsın geçmiş geçmişte kaldı yarın tartıyı görelim 😂😂 bitti se mi kurabiyelerin hepsi 😂😂

ya takımımıza torpil yapıp sahtekarlık yaparsak 😂😂😂 ben tutabilirim şaka bi yana ama hesaplamayı boncuk kaptanım nasıl yapıyordu tam bilmediğimden o kısımda destek gerekir

Bitti bitti şükür 🤣

Bu ara saldık sporu yaa başlamam lazım acil

Vay vay vay tekne hemiii bize de kıyısından foto at kizzzz şimdiden doğum günün kutlu olsun bebeğim

Cumartesi tartını yazdın mı, hemen notlarıma baktım yoksn, paylaştında gözümden mi kaçmış anlayamadım :KK64:
Yok hiç paylaşmadı isen yarın resmini at tartının alayım takıma canım
Hangi cumartesi 😂en son tatil öncesi olan cumartesi paylaşmıştım. Yarın sabah çeker atarım🥰

Ellssa Ellssa sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Bu günkü menüm

Bu gün başlayacağımızı tamamen unutmuşum🫣😁

9:00
2 sütlü kahve

11:30
1 poğaça
2/3 peynir
Domates salatalık
Çay

16:00 kızımın kuran kursu vardı.
Hazırlıklardan
2 çatal pasta aldım
1 kahve

Akşam yemeği biraz geç oldu
18:40 bitti
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
Bol salata
1 yeşil biber
Su 2 litre

IMG_0825.webp

Herkes kendi sporunu hesaplayıp Cuma tartısı ile yazsın. Böylece ben de sonucu spor ile paylaşırım.
Bence böyle daha iyi oldu.
Çünkü düzenli spor yapanlar var, yarışmaya spor da dahil edilmesi onlar için onore olur diye düşünüyorum. Yapmayanlar için de güzel bir örnek Hoppa

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın.
Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Her iki takıma başarılar diliyorum. :KK68:

Not: Yeni tartı günümüz Cuma günü olmuştur. Ara tartı günümüz Pazartesi yani yarın..
Yarın takım kaptanları tartı resmini bana atacaklar. İyi olan kazansın o halde :KK37::KK37:

Masterfit 161.Etap

Ellerine sağlık kaptanım. Ama ne güzel cuma kaçamak yapamıyorduk ya, iyi oluyordu Cumartesi tartı olması. Hafta sonu kaçamak günleri azalıyordu 😂

Back
X