- 31 Ekim 2013
- 21.620
- 72.718
- 798
- 41
Başiniz sagolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah canim
amin sağolunAllahim rahnet eylesin canm mekani cennet olsun sizlere de dayanma gucu vversin rabbim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başiniz sagolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah canim
amin sağolunAllahim rahnet eylesin canm mekani cennet olsun sizlere de dayanma gucu vversin rabbim
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsungünaydın kızlar
babaannemi kaybettik, o yüzden gelemedim birkaç gündür, kaptanım kusura bakma lütfenDil-i bitab
amin canım sağolBaşın sağolsun canım mekanı cennet olsun![]()
Basin sagolsun canim allah sizlerencan sağlığı versingünaydın kızlar
babaannemi kaybettik, o yüzden gelemedim birkaç gündür, kaptanım kusura bakma lütfenDil-i bitab
4 gibi kısmına bişey diyemiyorum yine Tarhana dan dolayı2temmuz menüEllssa
Boncuk2307
Dil-i bitab
Sabah 9 buçuk sade kahve
11 de Bir bardak kefir
12 buçuk da
Prpirimotu bolca nohutla yogurtlama, bir avuç da haşlanmış nohut,
Koy tavugu haslama kanat ve kol bolgesi,
Iki ceviz, 4badem,
4 gibi of bi kısım kuru tarhana yedim iki ceviz
Akşamına kahvaltı vardı menüde tadımlık yedim
Bir lokma yumurta,iki lokma peynir ekmek
Akşam yürüyüşü
12 bin adım Eki Görüntüle 3612867
amin canım sağolBasin sagolsun canim allah sizlerencan sağlığı versin
O zaman ödem atıcı çay detoks suyu desteğiTeşekkür ederim,tarhana firik sağlıklı ama ödem yapıyor malesef
Estağfurullah ne kusuru başın sağolsun günahlarını affeylesin Rabbim cennetinde buluştursungünaydın kızlar
amin kaptanım sağolEstağfurullah ne kusuru başın sağolsun günahlarını affeylesin Rabbim cennetinde buluştursun![]()
Sen nasıl oldun daha iyi misin canımHazırlıktasın ablacım cuma günü tartını unutma yeter, takımlara girersin.![]()
Başın sağolsun canımgünaydın kızlar
İlk sayfada kurallarımız var bir de anketi doldurursan seni daha iyi tanırızMerhaba arkadaşlar, beslenme ve spor konusunda biraz disipline ihtiyacım var. Uygun görürseniz ben de aranıza katılabilir miyim ?
Allah şifa versin canım
çoook gećmiş olsun canım Rabbim sifalar versin insa
Çok geçmiş olsun ameliyat olayım mı diye düşünüyordun ama olmuşsun tez vakitte şifa versin Rabbim![]()
Çok geçmiş olsun canım
23 Haziran Pazartesi
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım![]()
Hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim
Teşekkür ederim ah bi anda düştüm o saate tarhanaya O an görmemeliydim oturma odasında cücukler de yememiş, bi anlik ,kendimi kaybettim4 gibi kısmına bişey diyemiyorum yine Tarhana dan dolayımenü güzel afiyet olsun
![]()
Teşekkür ederim yeni gördüm mesaj ah ah bugün de köfte yemek zorunda kaldimO zaman ödem atıcı çay detoks suyu desteği
İçme suyuna limon elma nane salatalık tarçın sirke (içinden istediklerini seç at suya)
Estağfurullah ne kusuru başın sağolsun günahlarını affeylesin Rabbim cennetinde buluştursun![]()
Olan olmuş önümüze bakalımTeşekkür ederim ah bi anda düştüm o saate tarhanaya O an görmemeliydim oturma odasında cücukler de yememiş, bi anlik ,kendimi kaybettim![]()
Teşekkür ederim yeni gördüm mesaj ah ah bugün de köfte yemek zorunda kaldim
Gün menüsüne rağmen güzel menü erken kapatılmış adım da süper3 Temmuz perşembe menü
Sabah 11 de
Bir kupa kefir
Öğleden sonra günüm vardı
Saat 2 ile 4 buçuk arası kapliyor
5 Sıkım cigkofte, 3marul,salata iki bardak ayran
Yarim börek,yarim kıbrıs tatlısı,
Sade kahve, incir kurusu 1
Akşam yürüyüşü
15 bin adım
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab