- 1 Şubat 2017
- 3.159
- 8.770
- 158
- 31
Çok iyi yarın yapayım tşk ederimBiraz limon bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekle güzel oluyor. Ben peynirli salatalarımı hep bu tarifte yapıyorum çok güzel oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yarın yapayım tşk ederimBiraz limon bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekle güzel oluyor. Ben peynirli salatalarımı hep bu tarifte yapıyorum çok güzel oluyor
tarçınlı kahve yap kendine kan şekerini dengelerCanım acayip tatlı çekiyor kızlar![]()
ya canımmm iyi ki doğdunahh bugun bir pastam olmayacak sanırım eşim geç cıkacak isten
Bugun benim doğum günüm
hem mutluyummm
hem hüzünlü![]()
Yaa doğum günün kutlu olsun canimm nice senelereahh bugun bir pastam olmayacak sanırım eşim geç cıkacak isten
Bugun benim doğum günüm
hem mutluyummm
hem hüzünlü![]()
Evet gerçekten çok erkenmiş. Bizim saat 8 de başlıyor derslerGerçekten çok iyi oluyor okul ama bizim dersler 7:35 başlıyor çok erken sabahları çok stresli geçiyor
Nice hayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı yıllar dilerim canımahh bugun bir pastam olmayacak sanırım eşim geç cıkacak isten
Bugun benim doğum günüm
hem mutluyummm
hem hüzünlü![]()
Nabersin tatlım, Sivas’ta mısınIyi akşamlar bugün menum
Sabah 9 30
Yulafli lorlu omlet
Domates salatalık
Ara 13 30
2 dilim karpuz
1 galeta
Akşam 18 00
Yulafli fit pizza ( evdekilere normal pizza yapınca canım çekmesin diye kendime de yulaftan yaptım)
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk bugün ki artimin nedeni regl oldum malesef 2 aydır stres yorgunluk sebepli erken oluyorum hayırlısı
Selamm ablacım iyiyim çok şükür iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın sivasta yim da hafta sonuna memlekete gidiyorumNabersin tatlım, Sivas’ta mısın
Çok zorlanıyorum birde iki yaşında kadın oğlum varEvet gerçekten çok erkenmiş. Bizim saat 8 de başlıyor dersler
Kayısı yedim 5 6 tane ama varya acayip basım tuttu çok zorlandımtarçınlı kahve yap kendine kan şekerini dengeler![]()
Allah bağışlasınÇok zorlanıyorum birde iki yaşında kadın oğlum var