Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde seviyoruz izmir i 3yıl önce urla daydık yeniden izmir olunca çok mutlu olduk. İnşallah sizinde gönlünüze göre olurİzmir benim şehrimİzmirli değilim, uzun süre de yasamadim ama İzmir'i çok seviyorum. Ankara'dan sonraki yerleşim yerimiz İzmir olsun istiyorum
ama eşim sıcak bakmıyor o konuya
![]()
Ödem için mi yağ yakımı için mi bu canımkiraz sapı, taze zencefil, cubuk yarcın, limon bolca sıcak su![]()
Teşekkür ederim ozgecim bende uzun zamandır yoktum geri döndüm,burası olmadan kilo veremiyorumElifcigim senide yeniden gormek cok guzel.Nasilsin canim? Her sey yolundadir umarim.Yine kilolari alip , kurkcu dukkanina dondum ben.
![]()
6.takimda berabermisiz ordan hatirladimEvet cnm
benimde evlenme durumlari var ama ne zaman olacagi belirsizayy canım ablan evlenmişti demi onunla karıstırdım sanki
ee sık sık gel artık o zaman buraya Kraliçe kaptanımız![]()
Bu sıcaklarda misafir de çok zor gerçektenhoşgeldin bilirim misafir telaşınıartık burdasın bırakmıyorum seni ,karbonhidrat aksama olmasa iyiymiş tatlım
Afiyet olsun
Afiyet şifa olsun menü beğendim tatlım. Saatleri de yazmayı unutma, sporun cok iyi14 temmuz
Kahvaltı
Arkadaşa davetliydim
Az patates biber kabak kızartması
Peynir
Domates salatalık
Yumurtalı sucuk az
1dlm tam buğday ekmeği
Arada
Kahve ve yarım avuçtan az kuruyemiş
Akşam
1kase çorba
Küçük bir tabağa yakın kremalı patates
Su 2lt
Spor 2 mil leslie
6217adım
tomrs
Boncuk2307
Ellssa
Sabah da çıkıyorum artik tatlım ,geldiğimde mekik çekiyorum bugün 70 yaptım üst yanlar içinde hareket yapiyorumkızzz bu ne sabah sporu diyo bide![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bebe uyuyorken eliptige gideyim bu mesaj beni cok kıskandırdi![]()
Ay ay dikkatinizi çekmişimablam ya iyiyiz çok sükür oğlumunda gecti gitti hamdolsun cok sagliklı birseyi yok
bende zayiflamaya calısiyorum
tomrs rakip kaptanım sabah spor yapmiş bende simdi eliptikten yazıyorum bebeler uyurken kostum burya
ee sende gel o zaman zumba videolarınla senlendir bizi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Harikasın canm
Saatlere hiç dikkat edemiyorum kaptanım ama bundan sonra dikkat etmeye çalışayımAfiyet şifa olsun menü beğendim tatlım. Saatleri de yazmayı unutma, sporun cok iyi![]()
Tesekkurler , hosbuldum.Hoşgeldin canım
Katılabilirsin canım hoşgeldinMerhaba günaydın ben de tekrar katılmak istiyorum![]()
Merhaba, hosbuldum.Anketi doldurdum aslinda ama kaptani etiketlemem gerektigini bilmiyordum.hoşgeldin Özge ilk sayfadaki anketini doldurupEllssa kaptanımızı etiketleyebilirsin
Bende eski cuma zayiflama yarişmalarındanım
Eskiden menulerde hic cız birsey görmezdik spor puanları havada uçusurdu insa hep birlikte yine canlanalımmm![]()
![]()
![]()
![]()
Sen de hoşgeldin canımHoşbulduk canım seni gördüğüme çok sevindim![]()
Ooo kurucu kaptanımız gelmiş hoşgelmişİyi akşamlar![]()
Sana da, kendime de bol kilo vermeler diliyorum canim.Teşekkür ederim ozgecim bende uzun zamandır yoktum geri döndüm,burası olmadan kilo veremiyorum
6.takimda berabermisiz ordan hatirladim
benimde evlenme durumlari var ama ne zaman olacagi belirsiz![]()
Oyy Oyy Oy çok kötü olur diş ağrısı. Biran önce geçer inşallah. Hemen kalsiyum takviye iç. Allah şifa verssin canımİnşallah bugün geçerse yarın sabah tartılırım. Ay dua edin kızlar bana noolur. Neredeyse iki hafta oldu bıktım bu diş ağrısından![]()
Ellerine sağlık canımSevgili MASTERFİT Ailesi![]()
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı
Tutku44 oluyor. Transferini gerçekleştirebilirsin kaptanım
![]()
Cumartesiye artı gelen herkes eksiye geçecektirÖpüyorum sizii
Masterfit 165.Etap
KIRMIZI TAKIM 11.07.2025 14.07.2025 FARK Tutku44 Kırmızı Takım Kaptanı
88.80 88.70 -0.100 ORAN 0.112 @zeyneppk 73.80 Boncuk2307
80.00 79.25 -0.750 Lotus1234
102.60 102.50 -0.100 Ellssa
73.30 73.80 +0.500 @sibel_84 77.95 76.75 -1.200 MAVİ TAKIM tomrs Mavi Takım Kaptanı
64.35 64.55 +0.200 ORAN -0.310 ummhnisa
84.80 84.30 -0.500 @pocoyoo 85.00 84.50 -0.500 @FitFiliz 78.80 B Beklenen2 76.45 HAZIRLIK @94bassuk 68.40 @Asya89 78.50 @armin83 58.70 57.90 -0.800 @Azmet5255 70.05 70.60 +0.550 @bnnu 65.80 @Dil-i bitab 63.40 @Jasminium84 65.10 @Jou @lologuny 80.20 79.70 -0.500 @Purple58 97.60
Aboo ben takımdan atılmış mıyım![]()
![]()
![]()
![]()
Boncuk2307
ellerine saglik tatlimmmm
yaşasınnnn
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ellssa ve @pocoyoo
arkadaşlarımızın yerlerini degistirmek istiyorum.
Ellssa kaptanım kocaman öptümmm
@pocoyoo hosgeldinnn
kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar nerdesiniz yahu ?![]()
Hoşbulduk canımSen de hoşgeldin canım
Ooo kurucu kaptanımız gelmiş hoşgelmiş![]()