Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ben de yaptım azıcıkBugun spor yapan var mı???
Yapacak olan var mı???
Eliptik başından herkese selammlaarrEki Görüntüle 3618162
Üzüldüm canım. Umarım acı çekmez.Cordiiii canım selam
Kuzucuğum kötüledi artık hem şekeri çok yüksek hem büyük bir tümörü var maalesef ameliyatı kaldıramaz dediler
Kalan ömründe onu rahat ettirmeye uğraşıyoruz,elimizden geleni yapıyoruz
Tek dileğim acı çekmesin![]()
Benimde gayet iyi gidiyor hayatımdan abur cuburu çıkardım az ve öz yiyerek güzel geçiyorumSelam canım Henüz bozmadım ama tatil yaklaşıyor. Biraz tedirginim bu döngümün kırılmasını istemiyorum. Öyle tatillerde bocalayınca toparlamak zor oluyor.
Senin nasıl gidiyor
Aslında ideale inince onlar da kararında yiyebiliriz bence. Mesela Şu an ilk aklıma gelen gofret ve cipsBenimde gayet iyi gidiyor hayatımdan abur cuburu çıkardım az ve öz yiyerek güzel geçiyorum
Cips yedim bir tane aklıma şimdi geldiAslında ideale inince onlar da kararında yiyebiliriz bence. Mesela Şu an ilk aklıma gelen gofret ve cipskış kış
Kızlar şaşıran olmuş sakin sadece bir paket değil bir tanecik tek yedimCips yedim bir tane aklıma şimdi geldi![]()
Valla tam diyecektim 3 dilim ekmek çok değil mi sporları görünceye kadarMerhaba arkadaşlar :
15 Temmuz Salı menüsü
08.00 kahvaltı: 5 yk domatesli yumurta , 3 dilim ekmek, salatalık
13.30 ara : 1 top dondurma
17.30 Akşam: 2 kepçe et yahni, 3 yk bulgur pilavı, 1 sb ayran
Spor: leslie 3 mile yaptım . Evden cikmadim hiç . Adım sayim 1000 bile değil
16 Temmuz Çarşamba menüm
10.30: 4-5 dilim karpuz , yarım dilim muhallebili tatlı
14.30: 2 kepçe yahni, 3 kaşık bulgur pilavı
19.00 2 kaşık bulgur pilavı, 1 tabak yeşil salata
Spor: 8332 adım , 8 dk iç bacak çalıştım , şimdi ambulans bekliyorum
Tutku44
Ellssa
Boncuk2307
Canım ben ekmek yemeyince bağırsaklarım kötü oluyor. Sabun yemiş gibi hissediyorum o gün.Bu yüzden günde 2-3 dilim yiyorum. sporu artırdım biraz , dengelerim herhaldeValla tam diyecektim 3 dilim ekmek çok değil mi sporları görünceye kadar![]()
Yaa canım sen seneler önce burda kaptandin değil mi yanlış hatırlamıyorsamGunaydin kizlar , herkes gunluk menu ve egzersizlerini yaziyor takip ettigim kadariyla.
Ben 1 haftaligina tatildeyim, yediklerime dikkat etmem biraz zor bu hafta.Haftaya evime donunce menu ve sporlarimi duzenli bir sekilde yazmak planim.Gununuz guzel gecsin.![]()