Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar geçen haftayla aynı çıktım
Geçen hafta:78.8
Bu hafta:78.8

Diş ağrısı olmasa daha iyi sonuçlanirdi bu haftam.
tomrs tomrs
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Ben de aynıyım senin gibi

Eki Görüntüle 3618844
Geçen Cuma 73.3
Bugün 73.3
Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs
Sabitte iyi canlar sonuçta almamışız değil mi
günaydın kızlar. Geçen Cuma 58.7 imişim

Bugün 56.9

(Fark 1,7)

(aslında sabah 57.0 dı. ama bekledim bir tuvalet daha yaptım😂 pisi pisi kopatım )

Şimdi 20 dk eliptik
Yaa maşallah canım naptın sen
Geçen hafta 70.05
Bugün 70.40
+ 350 gr
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Çok değil artın canım çabuk yollarsın
Günaydın ben de tartıldım dün 70 dim güzel büyük farkla geldim

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3618868
Tebrikler canım
Kilo bildirimimi yapayım.
Gecen cuma 77.95
Bugün 77.45
Fark -500 gram.
Ama tartım degisti.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @tutku44
Tebeik ederim canım
Eski tartınla arasındaki farka baktın mı canım

Kilo bildirimimle geldimmm♥️💃🏻
kilom sayı olarak az gibi gözüksede çok mutluyum daha da inecek biliyirum çünkü incelmemi hissediyordum bugun vcut olculerimi aldım bide asırı mutluyum :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:

11 Temmuz Cuma 88.8
17 Temmuz Cuma 88.2
Fark -0.6kg
%0.675🎊

💥2 haftalık ölcüm takibim 💥
kol 1.5cm , gogus sabt, bel 6 cm , gobek 3.5 cm , kalca 1cm, ust bacak 2cm , alt bacak 1 cm
toplam 14 cm incelme 💥

Eki Görüntüle 3618870

Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
İnceldiğini görmek insanı çok motive ediyor değil mi? Bende çok kilo vermedim ama bacaklarımda inceldiğimi farkettiğimde çok mutlu oldum

Eklentiler

• 1000019952.webp
    1000019952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 5
Sabitte iyi canlar sonuçta almamışız değil mi

Yaa maşallah canım naptın sen

Çok değil artın canım çabuk yollarsın

Tebrikler canım

Tebeik ederim canım
Eski tartınla arasındaki farka baktın mı canım

İnceldiğini görmek insanı çok motive ediyor değil mi? Bende çok kilo vermedim ama bacaklarımda inceldiğimi farkettiğimde çok mutlu oldum
Cnm ben keto tarzı yapıyorum. Vücuda glikoz vermediğim için, esnerken bile metabolizmam mecburen yağlarımı kullanıyor. tabi takviyeler omega 3 lerle birlikte. O yüzden hızlı yağ yakılıyor bu ilk zamanlar

Cnm ben keto tarzı yapıyorum. Vücuda glikoz vermediğim için, esnerken bile metabolizmam mecburen yağlarımı kullanıyor. tabi takviyeler omega 3 lerle birlikte. O yüzden hızlı yağ yakılıyor bu ilk zamanlar
Keto yu ben de merak ediyordum ama kurallarına uymak gerekiyor sanırım. Esneklik yok gibi değil mi

Keto yu ben de merak ediyordum ama kurallarına uymak gerekiyor sanırım. Esneklik yok gibi değil mi
Yok evet. Biraz kısıtlamalı bana göre Keto. Tek değil de bir danışmanla yap güvendiğin. Onun yerine düşük karbonhidrat başlayabilirsin bence. Daha sürdürülebilir. Ben daha önce öyle de çok güzel kilo vermiştim.
Benim şu an yaptıgım ketoya benzer SDM diyeti diye bir protokol. Diyetisyen tarafından makroları belli yiyecekler gönderiliyor. Ben o yiyecekleri belli sebzelerle yiyorum . Sonra yavaş yavaş diğer yasaklı sebzeleri hayatıma sokacagız. Sonra da normal beslenmeye geçicem ama yani gıcık bir süreç.

Merhabalar herkese, ben 4. Takimdan Ozge. FitFiliz’in beni haberdar etmesiyle geldim gruba.☺️Cok uzun zamandir siteyede girmemistim.Tabiki bir suru kilolar da aldim.🙈Uzun zamandir kendi basima diyet yapma girisimlerim oldu ama bir noktada istikrarsizlik yapip birakmamla sonuclandi hep.Ayagimdaki bir sorundan oturude yuruyus ya da egzersiz yapabilmem oldukca kisitli.Takimlarinizi kotu etkilemeden bende sizlerle kilo vermeye calisabilir miyim?😙🌸
Kilo vermeye çalışırsan biz de alırız gruba canım :KK36:
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Ozge
Yaşınız : 37
Boyunuz : 172 cm
Kilonuz : 79
Mesleğiniz : Okul Hemsiresi
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2 erkek cocuk
Kilo Alma Nedeniniz : Az hareket etmek ve buyuk porsiyonlar yemek.
Hedef Kilonuz :65

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Saglikli bir hayat.
Hoşgeldin :KK200:

Merhaba arkadaşlar.
5 Temmuz'da babam vefat etti. Son yazdığım günden sonra önce yavaş yavaş konuşma becerisini, sonra zihinsel faaliyetlerini yitirdi. Son 2 gün bilinci neredeyse kapalıydı ve başında çift refakatci kalındı.
Vefat ettiği gece başında anneme ben vardım. Elinden tutuyorduk, bir yandan telefonda tekbir okunuyor bir yandan da ben müsait olmadığım için sekerat ve Sübhaneke duasını okuyordum.
Cumartesi gece ilk saatlerde vefat etti.memlekete defnedildi ilçeye.
7sinde Karabük'te mevlit oldu. Ertesi gün evime döndüm.

Taşınıyoruz. Ev topluyorum.
Bir yandan da çocukların LGS tercihleri var.
İnşallah haftaya yerleşip gruplara dönerim🥰

Özledim buraları
Çok üzüldüm başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin

Günaydın sabah tartıldım 70.15 çok motiveyim 1 ay düzenli devam etmek istiyorum 1 ay sonra tatil planım var

Şu ara tatil mevsimi ama bize böyle gerekti 🥲

1 ayda 64 olur muyum ?

Bugün başladım 😎 sabah kahvesi ve aç karna spor
Bugün resimli tartı attın değil mi canım

Biraz gecikmiş olabilirim son anda komsum.bana geldi kahvaltıya taşınıyorlar yakında annesini de kaybetti cani istememis,çokda severim komşumu çok iyilerdi ,

Hoş bulduk kaptanım nasılsın tatile bir yerlere mi gittin🥹 kaptan nerede diye meraklandım :KK60:
Birkaç günlüğüne takılıp dönüyoruz. Dönüşü tartı güne getiriyorum. Çalışmaktan çok yorucuymuş tatil valla bezdim iyice :KK43: gün sayıyorum :oops:
İp atlarkn zorladım büyük ihtimalle kaptanım daha önce de olmuştu. Basamıyorum fazla üstüne. Teşekkür ediyorum bu arada🥰

Teşkkür ederim kaptanım. Zorladım bacağımı biraz, ip atlarken kaval kemiği iki bacakta da çok acıyor.

Ah çiçeğim Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, Rabbim sabır versin sizlere de. Çocuklar için de bol şanslar umarım istedikleri şekilde sonuçlanır❤️

Ah şekerin yesin seni🥰
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine :KK200:

Back
X