- 3 Ocak 2020
- 6.163
- 33.597
- 548
insa biri çıkar ben istiyorum diye ve baslarız bu geceKırmızı kaptanımızTutku44 , mavi kaptan olmak isteyen var mı ??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insa biri çıkar ben istiyorum diye ve baslarız bu geceKırmızı kaptanımızTutku44 , mavi kaptan olmak isteyen var mı ??
Tesekkur rderim az sayida olmamizdan sanirimVallahi bu hafta çok güzel yaptın ama zorlamak istemem tabii![]()
Teşekkür ederim tamm kaptis bu hafta dikkat edeceğim kırcam direnci , zalim beni yorducanım benim sende cok iyiydin harika yürüyüslerin vardı yetisemedim sana
tamam canım insa
abow abow abooowwww![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abowwww abowww abowww
bende hic yaptırmadım ama şifa niyetine cok iyi gelir insa tatlımmmm
Bundan sonra kaçamaklarda şu şekil canlandır gözünde beniYerken aklıma g3lseydin keske ah ah tadimlik yerdim![]()
Tamm kabul edeyim burdan da hic cikmzz olduminsa biri çıkar ben istiyorum diye ve baslarız bu gece![]()
Benarmin83
Azmet5255
B Beklenen2
bluegreeneyes
Boncuk2307
D Deltavealfa
Dil-i bitab
Ellssa
FitFiliz
lologuny
P pocoyoo
sibel_84
tomrs
ummhnisa
Kızlaaarre iyi akşamlar haydi bugun bitmeden grupları kuralım artık
ben kırmızı kaptanım var mı bir yoldaş bu hafta mavi olacak?
Neysem rakibim benden önce davranmış karşı takıma al beniTamm kabul edeyim burdan da hic cikmzz oldum![]()
Ok tatlim aklimdasin he heBundan sonra kaçamaklarda şu şekil canlandır gözünde beni![]()
Ay sen ol kaptan vallah kimse yoktu ondan dedim, vevap bekliyom hadi
Tamm kabul edeyim burdan da hic cikmzz oldum![]()
Benolurum
Ay sen ol kaptan vallah kimse yoktu ondan dedim, vevap bekliyom hadi
DEĞİŞİKLİK İSTEYEN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 166. ETAP Yarışmacı Listesiarmin83
Azmet5255
B Beklenen2 bluegreeneyes
Boncuk2307
D Deltavealfa Dil-i bitab
Ellssa
FitFiliz
lologuny
P pocoyoo sibel_84
tomrs
Tutku44
ummhnisa