- 21 Şubat 2013
- 9.386
- 21.074
- 548
Inşallah uğur getirsin her ikimize deEvet bitirdik. Güzel bir hafta olsun kırmızı kaptan, rengini çaldım bu hafta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah uğur getirsin her ikimize deEvet bitirdik. Güzel bir hafta olsun kırmızı kaptan, rengini çaldım bu hafta![]()
Baya uzaktaymışsın sen.Amerika ,Texas’ta yasiyorum , tekrar kolayliklar diliyorum tasinmanizda.Gecen yaz bizde eyaletler arasi tasindik ve uzunca sure tasinmayayim diye dua ediyorum![]()
Masterfit 165.Etap |
Ben 16 yillik evliyim , 16 yildir Abd’deyim ve toplamda 7 kez tasindikBaya uzaktaymışsın sen.
Evet çok zor oluyor bizde sabit kalamıyoruz iş sebebiyle yaşta ilerledikçe daha da zor oluyor
Emeklerinize saglik, bu tablolari hazirlamakla ugrasmak nasil zor cok iyi biliyorum..Hazirlik takimina ucundan , kiyisindan girmisim.Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 165.Etap
Benim de bu 9 . Taşınmam olacak bunun 6sı şehirler arasıydı. Eşimde sen çabuk toparlardın bu sefer yapamadın diyor. Yaşlanıyorum sus konuşma dedimBen 16 yillik evliyim , 16 yildir Abd’deyim ve toplamda 7 kez tasindikArtik durmak istiyorum.
37 yasina girmek uzereyim ve gercekten dediginiz gibi her yil dahada zorlasiyor tasinmak..
Menü harika tatlim afiyet olsunIlk menumu paylasayim
Kahvaltim (450kalori)
Eki Görüntüle 3622215
Ogle Yemegim (Ispanak, yogurt, pulbiber 150kalori)
Eki Görüntüle 3622216
Ara Ogun (Sekersiz, cok az yagsiz sut ilaveli filtre kahve ve 10 findik-1kuru kayisi , 150 kalori)
Eki Görüntüle 3622217
Aksam Yemegi (Balik, Pancar-Roka salatasi, 1tatli patates, 600 kalori)
Eki Görüntüle 3622218
Toplam 1350 kalori aldim , gunluk 1500-1600 kalori almak hedefim.
Eki Görüntüle 3622219
Simdilik 9150 adim attim 11-12bine tamamlamaya calisacagim yatana kadar.
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Emegine saglik kaptanimBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 165.Etap
Ellerine sağlık boncukum, yine muhtesem olmuş tabloBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 165.Etap
Off diyorumm bu ne biçim başlangıçIlk menumu paylasayim
Kahvaltim (450kalori)
Eki Görüntüle 3622215
Ogle Yemegim (Ispanak, yogurt, pulbiber 150kalori)
Eki Görüntüle 3622216
Ara Ogun (Sekersiz, cok az yagsiz sut ilaveli filtre kahve ve 10 findik-1kuru kayisi , 150 kalori)
Eki Görüntüle 3622217
Aksam Yemegi (Balik, Pancar-Roka salatasi, 1tatli patates, 600 kalori)
Eki Görüntüle 3622218
Toplam 1350 kalori aldim , gunluk 1500-1600 kalori almak hedefim.
Eki Görüntüle 3622219
Simdilik 9150 adim attim 11-12bine tamamlamaya calisacagim yatana kadar.
Ellssa
Boncuk2307
tomrs