- 4 Nisan 2015
- 2.653
- 4.059
- 333
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kaptanim cok eglenceliydi, bir hareket geldi.
sagol canımGeçmiş olsun tatlim
Takımlarınızı henüz paylaşmadınız kaptanım.Ellssa
Boncuk2307 kaptanlarim takimlarimi paylastik.Yeni haftamiz hepimize guzel gelsin, bol bol eksiler getirsin
![]()
özel gün kaptanımmBiskuvi, gofret, borek birarada biraz karbonhidrat agirlikli olmus ama bugun odul ogunu yaptiniz belkide, afiyet olsun.Nerede yasiyorsunuz, hep denize gittiginizi okuyorum, tatilde misiniz, yoksa deniz kenarinda mi yasiyorsunuz?
Ne guzel, cok sevindim sizin adiniza.Yuzmek bence en guzel spor.
Yol arkadasligi cok guzel Filizcim.Bezelye cipside oyle.
Cok gecmis olsun, simdi nasil oldunuz? Bir yediginiz mi dokundu acaba?
Tursu aslinda eger ev yapimi ise, diyette masum bir gida.Sadece tuzlu olmasindan oturu vucuttaki suyu tutabilir, ya da yuksek tansiyonu olan birisi icin sIkintili olabilir ama proteinli yemeklerin yaninda az az tuketilebilir.Ben 2gunde bir ogunumde tuketiyorum.
Cok guzel birgun olmus sizin icin, menuzx spor, su, kitap..Sahane![]()
amin insa bacıTez zamanda nasip olsun inşAllah![]()
Ay dur. Heycan yaptım. Önce doğru kişileri etiketleyeyim de yanlış takıma gaz vermiyim
Çok sevindim senin adına. Ev öyle yaa can sıkıldıkça bişeyler yiyosunÇok güzel canım hic kilo almamışım yüzmek bile işe yaramış bana eve geldim kilo aldım![]()
Sen de öyleydim Ayse'cim. Adın da çok güzelgenelde sabah aksam yürüyüş yaptığım içindir,evde de bölgesel çalışmak istiyorum zaman zaman, ismim tomris değil gerçek adım ayse
çok güzeldi seninle yarismak canm çok çok iyiydin
aratmadin bence
![]()
Bir de dişin olsa demek ki neler yiceksin Armin kaptişimMenümEllssa
Boncuk2307
Bugün çılgınlık günümdü
Sabah 2 yumurta ve yeşillik ve labne
Öğlen protein kurabiyeler
Akşam kıymalı kabak(sogan salça falan yok. Suyla )
Kaçamaklarzero, patates kızartması, tiramisu ve kabak çekirdeği