Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Bugün çılgınlık günümdü

Sabah 2 yumurta ve yeşillik ve labne
Öğlen protein kurabiyeler
Akşam kıymalı kabak(sogan salça falan yok. Suyla )
Kaçamaklar 🔪🔪🔪 zero, patates kızartması, tiramisu ve kabak çekirdeği

Eklentiler

• 1000272762.webp
    1000272762.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000272865.webp
    1000272865.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000272892.webp
    1000272892.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000272801.webp
    1000272801.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000272763.webp
    1000272763.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 4
Biskuvi, gofret, borek birarada biraz karbonhidrat agirlikli olmus ama bugun odul ogunu yaptiniz belkide, afiyet olsun.Nerede yasiyorsunuz, hep denize gittiginizi okuyorum, tatilde misiniz, yoksa deniz kenarinda mi yasiyorsunuz?🥰

Ne guzel, cok sevindim sizin adiniza.Yuzmek bence en guzel spor.☺️

Yol arkadasligi cok guzel Filizcim.Bezelye cipside oyle.🤭😂

Cok gecmis olsun, simdi nasil oldunuz? Bir yediginiz mi dokundu acaba?

Tursu aslinda eger ev yapimi ise, diyette masum bir gida.Sadece tuzlu olmasindan oturu vucuttaki suyu tutabilir, ya da yuksek tansiyonu olan birisi icin sIkintili olabilir ama proteinli yemeklerin yaninda az az tuketilebilir.Ben 2gunde bir ogunumde tuketiyorum.☺️

Cok guzel birgun olmus sizin icin, menuzx spor, su, kitap..Sahane🧿
özel gün kaptanımm😶

Hayirli geceler hanimlar.
Bugun ki menumu yazayim
Menuden sayilirsa tabi

Sabah kahvalti yapamadan ise gittim
Sonra mudurum sagolsun cay kahve ismarladi derken ben kahvalti yapamadim sadece bir kac tane karisik cerez yedim.

Öglen
Acisi cikti 😭
Tavuk durum yarisini yiyebildim (cok saskinim migdem kuculdu sanirim)
Mini puding

3ç.bardagi cay tek sekerli

Aksam
Annemin tasinacagi eve temizlige gittim
Salatalik domates 1 pogaca cay

Sutlu soguk kahve iceyim dedim 3
Yudum anca ictim minik sagolsun hepsini döktü 🙄🤯

Su 2 lt
Adim 5200
Bolgesel 10 dk
Zumba 7 dk
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Yawrukush Yawrukush

Canim kirmizi takim, bu hafta sizlerle birlikte yol arkadasligi yapacagimiz icin inanilmaz heyecanli ve mutluyum.🙏
Cok uzun sure burada 4.takimda kaptanlik yaptim, cok guzel, omurluk arkadaslar edindim.Yillar sonra 1 hafta daha kaptanlik yapacak olmak beni cok duygulandirdi.🥹
Yarismaninda otesinde, gelin el birligiyle bu hafta en cok kilolarimizdan kurtuldugumuz hafta olsun..Kendimiz icin, sagligimiz icin, istedigimiz kiyafetlere girebilmek icin, kilomuzdan muzdarip oldugumuz tum gunler icin.Hem ne demisler uc kurus fazla olsun, kirmizi olsun…🤭🥰O zaman yeni haftamiz hayirli olsun, yayaya sasasa kirmizi takimmmm cok yasa…🥳🎉🤩
tomrs tomrs Ellssa Ellssa Candysisters Candysisters D Deltavealfa Lotus1234 Lotus1234 ummhnisa ummhnisa

Kaptanınız konuşuyor:
Güçlü kadınlarım💪 bugün buraya bir şeyleri değiştirmeye, kendimizin en iyi halini bulmaya geldik. Her sabaha bu duyguyla uyanırsanız akşama kadar tartıya siz hükmedersiniz👌
Benim metobolizmamı koruyarak yaptıgım şey karbonhidratı minimum da tutmak. Ben onu vücuduma vermeyince metobolizmam yağlarımı enerjiye çeviriyor ve kafamı kaşırken bile yağ yakıyorum. Vücudumuzun şekere değil protein ve sağlıklı yağlara ihtiyacı var.

Yarın sabah güzel bir başlangıç olsun, tüm hafta sağlık perileri bizimle olsun🌸🌸

bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Dil-i bitab Dil-i bitab Tutku44 Tutku44 sibel_84 sibel_84 Jou Jou

😊 genelde sabah aksam yürüyüş yaptığım içindir,evde de bölgesel çalışmak istiyorum zaman zaman, ismim tomris değil gerçek adım ayse😊 çok güzeldi seninle yarismak canm çok çok iyiydin 🥰 aratmadin bence 😊
Sen de öyleydim Ayse'cim. Adın da çok güzel 🥰🥰
Menüm Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Bugün çılgınlık günümdü

Sabah 2 yumurta ve yeşillik ve labne
Öğlen protein kurabiyeler
Akşam kıymalı kabak(sogan salça falan yok. Suyla )
Kaçamaklar 🔪🔪🔪 zero, patates kızartması, tiramisu ve kabak çekirdeği
Bir de dişin olsa demek ki neler yiceksin Armin kaptişim 😂🤣

Back
X