Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

armin83 armin83 Yawrukush Yawrukush
Pazartesi tartisini boncuk kaptana özelden resimli atıyorsunuz bu arada kaptanlarim. Hangi kaptan pazartesiye kadar daha çok kilo vermişse karşı takımdan birini transfer etme, kendi takımından da birini gonderme hakkına kavuşuyor.
Ben ilk kaptanlik yaptığımda bunu bilmiyordum tüm gizemi bozup direkt gruba mesaj atmıştım 🤣🤣

Sen de öyleydim Ayse'cim. Adın da çok güzel 🥰🥰

Bir de dişin olsa demek ki neler yiceksin Armin kaptişim 😂🤣
🤣🤣 eşim diyorki acımıyor mu implant yerleri. Ağzımda dikişler var. Ama valla acımıyor . Çok azıcık belki. Kız ben varya çok iştahlı biriyim bakmayın kilom az ama istesem 100 kilo olurum. Öyle yerim. Kilo takıntım beni fit tutuyor

Pazartesi tartisini boncuk kaptana özelden resimli atıyorsunuz bu arada kaptanlarim. Hangi kaptan pazartesiye kadar daha çok kilo vermişse karşı takımdan birini transfer etme, kendi takımından da birini gonderme hakkına kavuşuyor.
Ben ilk kaptanlik yaptığımda bunu bilmiyordum tüm gizemi bozup direkt gruba mesaj atmıştım 🤣🤣
Kız tiramisuyu yeneden önce bileydim bunu keşke. Gerçi gene yerdim

Yalnız şunu anlamadım. Özelden de atsak buraya da atsak tartı sonucunu Herkes bilecek zaten. Neden özelden 🤭🤭

Kaptanınız konuşuyor:
Güçlü kadınlarım💪 bugün buraya bir şeyleri değiştirmeye, kendimizin en iyi halini bulmaya geldik. Her sabaha bu duyguyla uyanırsanız akşama kadar tartıya siz hükmedersiniz👌
Benim metobolizmamı koruyarak yaptıgım şey karbonhidratı minimum da tutmak. Ben onu vücuduma vermeyince metobolizmam yağlarımı enerjiye çeviriyor ve kafamı kaşırken bile yağ yakıyorum. Vücudumuzun şekere değil protein ve sağlıklı yağlara ihtiyacı var.

Yarın sabah güzel bir başlangıç olsun, tüm hafta sağlık perileri bizimle olsun🌸🌸

@bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Dil-i bitab Dil-i bitab @Tutku44 @sibel_84 @Jou
Kaptanim harika bir balkon konusmasi olmus🥰

Yalnız şunu anlamadım. Özelden de atsak buraya da atsak tartı sonucunu Herkes bilecek zaten. Neden özelden 🤭🤭
Kaptanların yarışı olunca böyle yapılıyor canım. Birbiriniz görmeyin diye. Biz zaten görücez. Liste paylaşılırken değiştirme hakkını hep birlikte öğreniyoruz

Selam arkadaşlar, nasılsınız?
Ben burdan giderken 50 kg idim şimdi oldum 71 kg.
Bugün başladım tekrar diyete.
Artık kilo koruma dönemine geçince de diyetteymis gibi hayatıma devam edeceğim.
Yoksa al ver al ver olmuyo böyle:(
Katılıyorum yaa. Korumayı da öğrenmek gerekiyormuş
50 kilo mu😯 varya aylarca uğraşsam varamam. Şu an 56 dayım ama gıdım gıdım gidiyor yani.
Yalnız kaç senede aldın o 20 kiloyu. Merak ettim. Beden çok değişti mi

Çok kaçamaklı oldu bugün
Kahvaltı 12.00
4 tane peynirli sigara böreği (fırında, neredeyse yağsız
Acur çay

15.30
1/3 çikolatalı açma
1/2 peynirli gül böreği
1/3 zeytinli açma
4 tane (marulla) çiğ köfte
Karpuz 3 dilim

17.00 sade Türk kahvesi

Akşam yemeği 20.30
Etli kuru fasulye (no ölçü🤣)
Pirinç pilavı (no ölçü🤣)
Karpuz (no ölçü🤣)

22.30😭
Bisküvi kraker ve dondurma

armin83 armin83
Boncuk2307 Boncuk2307

Spor
5 bin adım
Su 2 litre

Bugünkü Z raporum hiç de fena değil kızlar Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

11:00 menemen, biraz ekmek, 3 dilim sucuk
Çay kahve

Sonra ara öğün diye bezelye cipsi ve biraz çilek
Bugun 15:00 da yedim akşam yemeğini,
2 fileto balık yanında salata, iki üç çatal makarna
16:30 gibi protein bar ve hindiba kahvesi

Spor:45 dk salonda (yine 20dksi eliptik)
+ Yürüyüş (bugün yürüyüş arkadaşım vardı ondan uzun uzun yürüdüm )
Kitap malesef okuyamadim

Eklentiler

• 1000042002.webp
    1000042002.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 1
Çok kaçamaklı oldu bugün
Kahvaltı 12.00
4 tane peynirli sigara böreği (fırında, neredeyse yağsız
Acur çay

15.30
1/3 çikolatalı açma
1/2 peynirli gül böreği
1/3 zeytinli açma
4 tane (marulla) çiğ köfte
Karpuz 3 dilim

17.00 sade Türk kahvesi

Akşam yemeği 20.30
Etli kuru fasulye (no ölçü🤣)
Pirinç pilavı (no ölçü🤣)
Karpuz (no ölçü🤣)

22.30😭
Bisküvi kraker ve dondurma

armin83 armin83
Boncuk2307 Boncuk2307

Spor
5 bin adım
Su 2 litre
Off kuzum ben de yaa. Ama yarın sabah güneş yeniden doğacak biliyorsun. 🫡 olabildiğince geç kahvaltı. Bugün yediklerini yarın kullanacak vücudun. Sen üstüne çiğ badem bile yesen depolar. Mümkün olduğunca bol su ve protein

Bugünkü Z raporum hiç de fena değil kızlar Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

11:00 menemen, biraz ekmek, 3 dilim sucuk
Çay kahve

Sonra ara öğün diye bezelye cipsi ve biraz çilek
Bugun 15:00 da yedim akşam yemeğini,
2 fileto balık yanında salata, iki üç çatal makarna
16:30 gibi protein bar ve hindiba kahvesi

Spor:45 dk salonda (yine 20dksi eliptik)
+ Yürüyüş (bugün yürüyüş arkadaşım vardı ondan uzun uzun yürüdüm )
Kitap malesef okuyamadim
Bezelye cipsi nasıl bir şey?

Off kuzum ben de yaa. Ama yarın sabah güneş yeniden doğacak biliyorsun. 🫡 olabildiğince geç kahvaltı. Bugün yediklerini yarın kullanacak vücudun. Sen üstüne çiğ badem bile yesen depolar. Mümkün olduğunca bol su ve protein
Ay bildirimi görünce kaptan beni bu menü neee diye takımdan attı kesin dedim içimden 🤣🤣
İnşAllah ya benim cumartesileri de kaçamaklı olabiliyor izin günümüz olunca 🥴
Hafta sonuna doğru menüyü toparlamaya çalışıyorum anca 500 800g arası veriyorum gıdım gıdım gidiyorum yani yoksa tam dikkat etsem çoktan inncceciktim😭

Back
X