Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim filizcimSen de öyleydim Ayse'cim. Adın da çok güzel
Bir de dişin olsa demek ki neler yiceksin Armin kaptişim![]()
Tesekkurler kaptan ❤,hadi hayırlı olsun yillar sonra ilk kaptanligida senle yol almak güzel olacakCanim kirmizi takim, bu hafta sizlerle birlikte yol arkadasligi yapacagimiz icin inanilmaz heyecanli ve mutluyum.
Cok uzun sure burada 4.takimda kaptanlik yaptim, cok guzel, omurluk arkadaslar edindim.Yillar sonra 1 hafta daha kaptanlik yapacak olmak beni cok duygulandirdi.
Yarismaninda otesinde, gelin el birligiyle bu hafta en cok kilolarimizdan kurtuldugumuz hafta olsun..Kendimiz icin, sagligimiz icin, istedigimiz kiyafetlere girebilmek icin, kilomuzdan muzdarip oldugumuz tum gunler icin.Hem ne demisler uc kurus fazla olsun, kirmizi olsun…O zaman yeni haftamiz hayirli olsun, yayaya sasasa kirmizi takimmmm cok yasa…
tomrs
Ellssa
Candysisters D Deltavealfa
Lotus1234
ummhnisa
Bu hafta bizlesin o zamanBen kırmızı takımı tutuyorumbu haftanin sonunu da merakla bekliyorum
![]()
![]()
Aynı beneşim diyorki acımıyor mu implant yerleri. Ağzımda dikişler var. Ama valla acımıyor . Çok azıcık belki. Kız ben varya çok iştahlı biriyim bakmayın kilom az ama istesem 100 kilo olurum. Öyle yerim. Kilo takıntım beni fit tutuyor
Gunaydin kaptanim, dunu telafi ettiginiz birgun diliyorum.Pazartesi tartisina az kaldiGünaydın . Az da olsa spor zamanı. Dün çok abarttım. Ketosisten de çıktım. Üzüldüm valla anca bir kaç güne yağ yakım moduna geçiyor vücut ben tam geçmiştim gene çıktım. Neyse belki yarın akşama kadar dünü telafi ederim
Bol hareketli günler herkese![]()
Neler olmus oyle kaptanimMenümEllssa
Boncuk2307
Bugün çılgınlık günümdü
Sabah 2 yumurta ve yeşillik ve labne
Öğlen protein kurabiyeler
Akşam kıymalı kabak(sogan salça falan yok. Suyla )
Kaçamaklarzero, patates kızartması, tiramisu ve kabak çekirdeği
Canim aslina bakarsan tumgun dogru durust hicbir sey yememissin.Ac kalarak kilo veremeyiz, ben bunu defalarca deneyimledim.Anliyorum sabah ise giderken bazen kahvalti edecek zaman, firsat olmuyor ama evden bir seyler hazirla.Allah ne verdiyse, yanina ne alabilirsen.Salatalik olur, havuc-brokoli olur.Bir onceki gunden kalan yemek olur.Tam bugday ekmek diliminin arasina sandwich olur.Kendini ac birakma ve tum besin gruplarindan tuketmeye calis.Su ve sporlarin cok guzel..Bu hafta yarisi biz kazaniyor muyuz?Hayirli geceler hanimlar.
Bugun ki menumu yazayim
Menuden sayilirsa tabi
Sabah kahvalti yapamadan ise gittim
Sonra mudurum sagolsun cay kahve ismarladi derken ben kahvalti yapamadim sadece bir kac tane karisik cerez yedim.
Öglen
Acisi cikti
Tavuk durum yarisini yiyebildim (cok saskinim migdem kuculdu sanirim)
Mini puding
3ç.bardagi cay tek sekerli
Aksam
Annemin tasinacagi eve temizlige gittim
Salatalik domates 1 pogaca cay
Sutlu soguk kahve iceyim dedim 3
Yudum anca ictim minik sagolsun hepsini döktü
Su 2 lt
Adim 5200
Bolgesel 10 dk
Zumba 7 dk
Ellssa
Boncuk2307
Yawrukush
Buralar karisti FilizimAy çok eğlenceli bir akşam oluyor. Yüzümde gülümsemeyle okudum son mesajları![]()
Ooo tribunlerden sana tezahurat yapiyoruz kirmizi takim olarak canimBen kırmızı takımı tutuyorumbu haftanin sonunu da merakla bekliyorum
![]()
![]()
Ben bunu bilmiyordum , ben pazar gununden atarim, ayy cok heyecanli.armin83
Yawrukush
Pazartesi tartisini boncuk kaptana özelden resimli atıyorsunuz bu arada kaptanlarim. Hangi kaptan pazartesiye kadar daha çok kilo vermişse karşı takımdan birini transfer etme, kendi takımından da birini gonderme hakkına kavuşuyor.
Ben ilk kaptanlik yaptığımda bunu bilmiyordum tüm gizemi bozup direkt gruba mesaj atmıştım![]()
Biran evvel iyilessin dikisleriniz.Bende felaket obur biriyim,15 kilo almamdan bellieşim diyorki acımıyor mu implant yerleri. Ağzımda dikişler var. Ama valla acımıyor . Çok azıcık belki. Kız ben varya çok iştahlı biriyim bakmayın kilom az ama istesem 100 kilo olurum. Öyle yerim. Kilo takıntım beni fit tutuyor
Guzel birgun olmus canim, temizlik yapmakta guzel enerji harcatiyor..İyi geceler
1ağustos
Kahvaltı
1dlm kepek e.
Tereyağlı yumurta 1 tane
3 zeytin
Domates salatalık
Ara
Nescafe
Akşam
Küçük bir tabak keşkek
Köfte ve biraz pide
Suyu hiç ölçemedim bugün
Spor bolca temizlik ve cam silme + 3410 adım
Yawrukush
Boncuk2307
Ellssa
Sok sok sok mavi takim kaptanimiz tiramisuyu nerede gorsem yerim, sizde yiyin cekirgelerim diyor.Mavi takim uyeleri saskin sayin seyirciler.Kız tiramisuyu yeneden önce bileydim bunu keşke. Gerçi gene yerdim
Cok guzel birgun olmus canim.Yemegi erken yiyip, karnimiz guruldaya guruldaya uyudugumuzda, ben hep eksi goruyorum.Bugünkü Z raporum hiç de fena değil kızlarEllssa
Boncuk2307
11:00 menemen, biraz ekmek, 3 dilim sucuk
Çay kahve
Sonra ara öğün diye bezelye cipsi ve biraz çilek
Bugun 15:00 da yedim akşam yemeğini,
2 fileto balık yanında salata, iki üç çatal makarna
16:30 gibi protein bar ve hindiba kahvesi
Spor:45 dk salonda (yine 20dksi eliptik)
+ Yürüyüş (bugün yürüyüş arkadaşım vardı ondan uzun uzun yürüdüm )
Kitap malesef okuyamadim
Benim icinde oyle AysecigimTesekkurler kaptan ❤,hadi hayırlı olsun yillar sonra ilk kaptanligida senle yol almak güzel olacak![]()
Canim dunu odul gunu sayalim, takimin yarisi kazandi, sende odulu hakettin.Bazlama cok tehlikeli, yedikce yiyesi geliyor insanin.Bence onlari sakla, ya da buzluga kaldir.1 ağustos menümü yazayım serbest gün yapayım derken neyse anlatım
Sabah Erken saatlerde yürüyüş
Öğleye doğru komşularla bahçede bazlama açma yla hazırlıkla derken acayip açıktım
13 buçuk larda kahvaltiya oturduk
Iki bazlama ,salata,sogurme, 5zeytin, karpuz,kavun,
Iyi doydum cok da karisti
15 buçuk
Sade kahve ve bir çikolatayla midem alt-üst oldu
Eve geçtim midemi boşaltmak zorunda kaldım çok rahatsız oldum
Akşam 18 de
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
bir parmak kadar halka tatlı
Acıkmışım akşam 8 buçuk da yarim bazlama yedim
Akşam a da yürüyüş e çıktım
Ellssa
Boncuk2307
Yawrukush
Eki Görüntüle 3625185 Eki Görüntüle 3625186
Teşekkür ederim canm ödül günü yaptım ama kötü etkiledi midem karışıklığa hiç gelmiyorNeler olmus oyle kaptanim
Canim aslina bakarsan tumgun dogru durust hicbir sey yememissin.Ac kalarak kilo veremeyiz, ben bunu defalarca deneyimledim.Anliyorum sabah ise giderken bazen kahvalti edecek zaman, firsat olmuyor ama evden bir seyler hazirla.Allah ne verdiyse, yanina ne alabilirsen.Salatalik olur, havuc-brokoli olur.Bir onceki gunden kalan yemek olur.Tam bugday ekmek diliminin arasina sandwich olur.Kendini ac birakma ve tum besin gruplarindan tuketmeye calis.Su ve sporlarin cok guzel..Bu hafta yarisi biz kazaniyor muyuz?
Buralar karisti Filizim
Ooo tribunlerden sana tezahurat yapiyoruz kirmizi takim olarak canim
Ben bunu bilmiyordum , ben pazar gununden atarim, ayy cok heyecanli.
Biran evvel iyilessin dikisleriniz.Bende felaket obur biriyim,15 kilo almamdan belli
Guzel birgun olmus canim, temizlik yapmakta guzel enerji harcatiyor..
Sok sok sok mavi takim kaptanimiz tiramisuyu nerede gorsem yerim, sizde yiyin cekirgelerim diyor.Mavi takim uyeleri saskin sayin seyirciler.
Cok guzel birgun olmus canim.Yemegi erken yiyip, karnimiz guruldaya guruldaya uyudugumuzda, ben hep eksi goruyorum.
Benim icinde oyle Aysecigim
Canim dunu odul gunu sayalim, takimin yarisi kazandi, sende odulu hakettin.Bazlama cok tehlikeli, yedikce yiyesi geliyor insanin.Bence onlari sakla, ya da buzluga kaldir.Goz gormezse gonul katlanir.
Ne guzel komsu iliskileriniz, hep biraraya gelmeniz, okurken annemlerin, ananemlerin apartmanina gidiyorum sanki.
![]()
Gunaydin kaptanim, dunu telafi ettiginiz birgun diliyorum.Pazartesi tartisina az kaldiNirinirinirinirim (gerilimli film muzigi)
![]()
Yaa çok tatlısın kaptanımBu arada bugun benim dogum gunum kizlar, 37 yasima girdim.Sagolsun kadinlar kulubude kutlamis.Ne ara yillar hizli hizli gecti anlamadim.
Sanki 30’dan sonra daha da hizli geciyor.Bugunu diyetimi bozmadan, 1500 kalori ile tamamlamaya calisacagim.
Bu yasimdan en buyuk dilegim de hedef kiloma ulastigim bir yas olur insallah, ya da yiyip yiyip kilo almadigim, hikayenin sonunda omru boyunca mutlu, saglikli, obur ve zayif yasadi dedikleri bir yas, ya da ayyy ne kadar zayif bu insancik kemikleri sayiliyor dedikleri bir yas, azmetmis 15 kilo vermis goruyor musun dedikleri bir yas.Tamam tamam cenem dustu uyumaya gidiyorum.
Dipnot: Mavi takim kaptani tiramisu, patates kizartmasi, cekirdek yemis diyolla, takim icinde kirilmalar, yer yer gok gurultusu ve saganak yagis bekleniyormus diyolla.Kirmizi takim oleeeeeyyy![]()
Oooo. Doğumgünün kutlu olsunBu arada bugun benim dogum gunum kizlar, 37 yasima girdim.Sagolsun kadinlar kulubude kutlamis.Ne ara yillar hizli hizli gecti anlamadim.
Sanki 30’dan sonra daha da hizli geciyor.Bugunu diyetimi bozmadan, 1500 kalori ile tamamlamaya calisacagim.
Bu yasimdan en buyuk dilegim de hedef kiloma ulastigim bir yas olur insallah, ya da yiyip yiyip kilo almadigim, hikayenin sonunda omru boyunca mutlu, saglikli, obur ve zayif yasadi dedikleri bir yas, ya da ayyy ne kadar zayif bu insancik kemikleri sayiliyor dedikleri bir yas, azmetmis 15 kilo vermis goruyor musun dedikleri bir yas.Tamam tamam cenem dustu uyumaya gidiyorum.
Dipnot: Mavi takim kaptani tiramisu, patates kizartmasi, cekirdek yemis diyolla, takim icinde kirilmalar, yer yer gok gurultusu ve saganak yagis bekleniyormus diyolla.Kirmizi takim oleeeeeyyy![]()
Doğum gününüz kutlu mutlu olsun, sevdiklerinizle nice mutlu senelere.Bu arada bugun benim dogum gunum kizlar, 37 yasima girdim.Sagolsun kadinlar kulubude kutlamis.Ne ara yillar hizli hizli gecti anlamadim.
Canım ben Antalya'da yaşıyorum.Biskuvi, gofret, borek birarada biraz karbonhidrat agirlikli olmus ama bugun odul ogunu yaptiniz belkide, afiyet olsun.Nerede yasiyorsunuz, hep denize gittiginizi okuyorum, tatilde misiniz, yoksa deniz kenarinda mi yasiyorsunuz?
Ne guzel, cok sevindim sizin adiniza.Yuzmek bence en guzel spor.
Yol arkadasligi cok guzel Filizcim.Bezelye cipside oyle.
Cok gecmis olsun, simdi nasil oldunuz? Bir yediginiz mi dokundu acaba?
Tursu aslinda eger ev yapimi ise, diyette masum bir gida.Sadece tuzlu olmasindan oturu vucuttaki suyu tutabilir, ya da yuksek tansiyonu olan birisi icin sIkintili olabilir ama proteinli yemeklerin yaninda az az tuketilebilir.Ben 2gunde bir ogunumde tuketiyorum.
Cok guzel birgun olmus sizin icin, menuzx spor, su, kitap..Sahane![]()
Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın hayırlı olsun sağlık,mutluluk ,guzellik getirsin sevdiceklerinle birlikte yzun omrun olsunBu arada bugun benim dogum gunum kizlar, 37 yasima girdim.Sagolsun kadinlar kulubude kutlamis.Ne ara yillar hizli hizli gecti anlamadim.