Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim kirmizi takim, bu hafta sizlerle birlikte yol arkadasligi yapacagimiz icin inanilmaz heyecanli ve mutluyum.🙏
Cok uzun sure burada 4.takimda kaptanlik yaptim, cok guzel, omurluk arkadaslar edindim.Yillar sonra 1 hafta daha kaptanlik yapacak olmak beni cok duygulandirdi.🥹
Yarismaninda otesinde, gelin el birligiyle bu hafta en cok kilolarimizdan kurtuldugumuz hafta olsun..Kendimiz icin, sagligimiz icin, istedigimiz kiyafetlere girebilmek icin, kilomuzdan muzdarip oldugumuz tum gunler icin.Hem ne demisler uc kurus fazla olsun, kirmizi olsun…🤭🥰O zaman yeni haftamiz hayirli olsun, yayaya sasasa kirmizi takimmmm cok yasa…🥳🎉🤩
tomrs tomrs Ellssa Ellssa Candysisters Candysisters D Deltavealfa Lotus1234 Lotus1234 ummhnisa ummhnisa
Tesekkurler kaptan ❤,hadi hayırlı olsun yillar sonra ilk kaptanligida senle yol almak güzel olacak 🥰

🤣🤣 eşim diyorki acımıyor mu implant yerleri. Ağzımda dikişler var. Ama valla acımıyor . Çok azıcık belki. Kız ben varya çok iştahlı biriyim bakmayın kilom az ama istesem 100 kilo olurum. Öyle yerim. Kilo takıntım beni fit tutuyor
Aynı ben😂

1 ağustos menümü yazayım serbest gün yapayım derken neyse anlatım

Sabah Erken saatlerde yürüyüş

Öğleye doğru komşularla bahçede bazlama açma yla hazırlıkla derken acayip açıktım
13 buçuk larda kahvaltiya oturduk
Iki bazlama ,salata,sogurme, 5zeytin, karpuz,kavun,

Iyi doydum cok da karisti
15 buçuk
Sade kahve ve bir çikolatayla midem alt-üst oldu
Eve geçtim midemi boşaltmak zorunda kaldım çok rahatsız oldum 😔

Akşam 18 de
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
bir parmak kadar halka tatlı

Acıkmışım akşam 8 buçuk da yarim bazlama yedim
Akşam a da yürüyüş e çıktım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush

Screenshot_20250801-063439_Samsung Health.webpScreenshot_20250801-224455_Samsung Health.webp

Günaydın . Az da olsa spor zamanı. Dün çok abarttım. Ketosisten de çıktım. Üzüldüm valla anca bir kaç güne yağ yakım moduna geçiyor vücut ben tam geçmiştim gene çıktım. Neyse belki yarın akşama kadar dünü telafi ederim
Bol hareketli günler herkese 💙

Günaydın . Az da olsa spor zamanı. Dün çok abarttım. Ketosisten de çıktım. Üzüldüm valla anca bir kaç güne yağ yakım moduna geçiyor vücut ben tam geçmiştim gene çıktım. Neyse belki yarın akşama kadar dünü telafi ederim
Bol hareketli günler herkese 💙
Gunaydin kaptanim, dunu telafi ettiginiz birgun diliyorum.Pazartesi tartisina az kaldi🤭Nirinirinirinirim (gerilimli film muzigi)😂

Kirmizi takimmmm mutlu cumartesiler🥰 Biliyorum haftasonu kahvaltilari, sevdiklerimizle icilen caylar-kahveler cok guzel, ama peki ya diledigimizce giyebildigimiz kiyafetler?
Tadina bakayim, cok yemeyecegim ki dedigimiz kacamaklarin tadi cok guzel ama peki ya istedigimiz bedene kavusup, aynada gordugumuzden dolayi mutlu hissetmek?
Bugun mutluyum, ya da hic keyfim yok diyip tatlilari, borekleri hupletmek bir anlik cok guzel, ama peki ya onlarin kilo olarak bize donusleri?
Tum hafta diyet yapip, nice fedakarliklarla verdigimiz gramlari, haftasonu alip emeklerimizi boşa cikarmayalim.Bu hafta en cok kilo verdigimiz hafta olsun..🙏
Kirmizi takimmmm oleeeyyy, kirmizi takimmm oleeeeyyyyyy💃😙
tomrs tomrs D Deltavealfa Candysisters Candysisters Ellssa Ellssa Lotus1234 Lotus1234 ummhnisa ummhnisa

Menüm Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Bugün çılgınlık günümdü

Sabah 2 yumurta ve yeşillik ve labne
Öğlen protein kurabiyeler
Akşam kıymalı kabak(sogan salça falan yok. Suyla )
Kaçamaklar 🔪🔪🔪 zero, patates kızartması, tiramisu ve kabak çekirdeği
Neler olmus oyle kaptanim🙈

Hayirli geceler hanimlar.
Bugun ki menumu yazayim
Menuden sayilirsa tabi

Sabah kahvalti yapamadan ise gittim
Sonra mudurum sagolsun cay kahve ismarladi derken ben kahvalti yapamadim sadece bir kac tane karisik cerez yedim.

Öglen
Acisi cikti 😭
Tavuk durum yarisini yiyebildim (cok saskinim migdem kuculdu sanirim)
Mini puding

3ç.bardagi cay tek sekerli

Aksam
Annemin tasinacagi eve temizlige gittim
Salatalik domates 1 pogaca cay

Sutlu soguk kahve iceyim dedim 3
Yudum anca ictim minik sagolsun hepsini döktü 🙄🤯

Su 2 lt
Adim 5200
Bolgesel 10 dk
Zumba 7 dk
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Yawrukush Yawrukush
Canim aslina bakarsan tumgun dogru durust hicbir sey yememissin.Ac kalarak kilo veremeyiz, ben bunu defalarca deneyimledim.Anliyorum sabah ise giderken bazen kahvalti edecek zaman, firsat olmuyor ama evden bir seyler hazirla.Allah ne verdiyse, yanina ne alabilirsen.Salatalik olur, havuc-brokoli olur.Bir onceki gunden kalan yemek olur.Tam bugday ekmek diliminin arasina sandwich olur.Kendini ac birakma ve tum besin gruplarindan tuketmeye calis.Su ve sporlarin cok guzel..Bu hafta yarisi biz kazaniyor muyuz? 😘

Ay çok eğlenceli bir akşam oluyor. Yüzümde gülümsemeyle okudum son mesajları 🤗🥰
Buralar karisti Filizim😂

Ben kırmızı takımı tutuyorum 🥰🥰 bu haftanin sonunu da merakla bekliyorum😂 🤩
Ooo tribunlerden sana tezahurat yapiyoruz kirmizi takim olarak canim💕

armin83 armin83 Yawrukush Yawrukush
Pazartesi tartisini boncuk kaptana özelden resimli atıyorsunuz bu arada kaptanlarim. Hangi kaptan pazartesiye kadar daha çok kilo vermişse karşı takımdan birini transfer etme, kendi takımından da birini gonderme hakkına kavuşuyor.
Ben ilk kaptanlik yaptığımda bunu bilmiyordum tüm gizemi bozup direkt gruba mesaj atmıştım 🤣🤣
Ben bunu bilmiyordum , ben pazar gununden atarim, ayy cok heyecanli.🤩

🤣🤣 eşim diyorki acımıyor mu implant yerleri. Ağzımda dikişler var. Ama valla acımıyor . Çok azıcık belki. Kız ben varya çok iştahlı biriyim bakmayın kilom az ama istesem 100 kilo olurum. Öyle yerim. Kilo takıntım beni fit tutuyor
Biran evvel iyilessin dikisleriniz.Bende felaket obur biriyim,15 kilo almamdan belli 😄

İyi geceler
1ağustos
Kahvaltı
1dlm kepek e.
Tereyağlı yumurta 1 tane
3 zeytin
Domates salatalık

Ara
Nescafe

Akşam
Küçük bir tabak keşkek
Köfte ve biraz pide

Suyu hiç ölçemedim bugün
Spor bolca temizlik ve cam silme + 3410 adım
Yawrukush Yawrukush Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Guzel birgun olmus canim, temizlik yapmakta guzel enerji harcatiyor..☺️

Kız tiramisuyu yeneden önce bileydim bunu keşke. Gerçi gene yerdim
Sok sok sok mavi takim kaptanimiz tiramisuyu nerede gorsem yerim, sizde yiyin cekirgelerim diyor.Mavi takim uyeleri saskin sayin seyirciler.😂🤭

Bugünkü Z raporum hiç de fena değil kızlar Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

11:00 menemen, biraz ekmek, 3 dilim sucuk
Çay kahve

Sonra ara öğün diye bezelye cipsi ve biraz çilek
Bugun 15:00 da yedim akşam yemeğini,
2 fileto balık yanında salata, iki üç çatal makarna
16:30 gibi protein bar ve hindiba kahvesi

Spor:45 dk salonda (yine 20dksi eliptik)
+ Yürüyüş (bugün yürüyüş arkadaşım vardı ondan uzun uzun yürüdüm )
Kitap malesef okuyamadim
Cok guzel birgun olmus canim.Yemegi erken yiyip, karnimiz guruldaya guruldaya uyudugumuzda, ben hep eksi goruyorum.

Tesekkurler kaptan ❤,hadi hayırlı olsun yillar sonra ilk kaptanligida senle yol almak güzel olacak 🥰
Benim icinde oyle Aysecigim🥰

1 ağustos menümü yazayım serbest gün yapayım derken neyse anlatım

Sabah Erken saatlerde yürüyüş

Öğleye doğru komşularla bahçede bazlama açma yla hazırlıkla derken acayip açıktım
13 buçuk larda kahvaltiya oturduk
Iki bazlama ,salata,sogurme, 5zeytin, karpuz,kavun,

Iyi doydum cok da karisti
15 buçuk
Sade kahve ve bir çikolatayla midem alt-üst oldu
Eve geçtim midemi boşaltmak zorunda kaldım çok rahatsız oldum 😔

Akşam 18 de
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
bir parmak kadar halka tatlı

Acıkmışım akşam 8 buçuk da yarim bazlama yedim
Akşam a da yürüyüş e çıktım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush

Eki Görüntüle 3625185 Eki Görüntüle 3625186
Canim dunu odul gunu sayalim, takimin yarisi kazandi, sende odulu hakettin.Bazlama cok tehlikeli, yedikce yiyesi geliyor insanin.Bence onlari sakla, ya da buzluga kaldir.🤭Goz gormezse gonul katlanir.😄Ne guzel komsu iliskileriniz, hep biraraya gelmeniz, okurken annemlerin, ananemlerin apartmanina gidiyorum sanki.🥰

Bu arada bugun benim dogum gunum kizlar, 37 yasima girdim.Sagolsun kadinlar kulubude kutlamis.☺️Ne ara yillar hizli hizli gecti anlamadim.🤭Sanki 30’dan sonra daha da hizli geciyor.Bugunu diyetimi bozmadan, 1500 kalori ile tamamlamaya calisacagim.🙏
Bu yasimdan en buyuk dilegim de hedef kiloma ulastigim bir yas olur insallah, ya da yiyip yiyip kilo almadigim, hikayenin sonunda omru boyunca mutlu, saglikli, obur ve zayif yasadi dedikleri bir yas, ya da ayyy ne kadar zayif bu insancik kemikleri sayiliyor dedikleri bir yas, azmetmis 15 kilo vermis goruyor musun dedikleri bir yas.Tamam tamam cenem dustu uyumaya gidiyorum.😂

Dipnot: Mavi takim kaptani tiramisu, patates kizartmasi, cekirdek yemis diyolla, takim icinde kirilmalar, yer yer gok gurultusu ve saganak yagis bekleniyormus diyolla.Kirmizi takim oleeeeeyyy😂🙈

Neler olmus oyle kaptanim🙈

Canim aslina bakarsan tumgun dogru durust hicbir sey yememissin.Ac kalarak kilo veremeyiz, ben bunu defalarca deneyimledim.Anliyorum sabah ise giderken bazen kahvalti edecek zaman, firsat olmuyor ama evden bir seyler hazirla.Allah ne verdiyse, yanina ne alabilirsen.Salatalik olur, havuc-brokoli olur.Bir onceki gunden kalan yemek olur.Tam bugday ekmek diliminin arasina sandwich olur.Kendini ac birakma ve tum besin gruplarindan tuketmeye calis.Su ve sporlarin cok guzel..Bu hafta yarisi biz kazaniyor muyuz? 😘

Buralar karisti Filizim😂

Ooo tribunlerden sana tezahurat yapiyoruz kirmizi takim olarak canim💕

Ben bunu bilmiyordum , ben pazar gununden atarim, ayy cok heyecanli.🤩

Biran evvel iyilessin dikisleriniz.Bende felaket obur biriyim,15 kilo almamdan belli 😄

Guzel birgun olmus canim, temizlik yapmakta guzel enerji harcatiyor..☺️

Sok sok sok mavi takim kaptanimiz tiramisuyu nerede gorsem yerim, sizde yiyin cekirgelerim diyor.Mavi takim uyeleri saskin sayin seyirciler.😂🤭

Cok guzel birgun olmus canim.Yemegi erken yiyip, karnimiz guruldaya guruldaya uyudugumuzda, ben hep eksi goruyorum.

Benim icinde oyle Aysecigim🥰

Canim dunu odul gunu sayalim, takimin yarisi kazandi, sende odulu hakettin.Bazlama cok tehlikeli, yedikce yiyesi geliyor insanin.Bence onlari sakla, ya da buzluga kaldir.🤭Goz gormezse gonul katlanir.😄Ne guzel komsu iliskileriniz, hep biraraya gelmeniz, okurken annemlerin, ananemlerin apartmanina gidiyorum sanki.🥰
Teşekkür ederim canm ödül günü yaptım ama kötü etkiledi midem karışıklığa hiç gelmiyor😊 bazlama isi artık bebelere 😊 komşularımız iyidir küçük bir apartmanda yaşıyoruz, elimden geldiğince çocuklarıma mahalle kültürünü yaşatmaya çalışıyorum ,maşallah diyeyim komşularımın bir kısmıyla iyiyiz , bir araya gelir toplanırız köfte kısır sohbet , kahve böyle geçer, Her zaman dua ederim Allahım iyi insanlarla karşılaştır diye🥰

Gunaydin kaptanim, dunu telafi ettiginiz birgun diliyorum.Pazartesi tartisina az kaldi🤭Nirinirinirinirim (gerilimli film muzigi)😂
🤣🤣🤣Kaptanım bende bu hafta iş yok yeaaa🤭 dün eşim ve kızım tarafından büyük bir hamburgerciye cebren ve hile ile götürüldüm. Ama belli de olmaz. Bugün aralıklı oruç yapacagım. Sabaha gider belki hepsi .(nihahajq. Kötü kadın gülüşü)

Bu arada bugun benim dogum gunum kizlar, 37 yasima girdim.Sagolsun kadinlar kulubude kutlamis.☺️Ne ara yillar hizli hizli gecti anlamadim.🤭Sanki 30’dan sonra daha da hizli geciyor.Bugunu diyetimi bozmadan, 1500 kalori ile tamamlamaya calisacagim.🙏
Bu yasimdan en buyuk dilegim de hedef kiloma ulastigim bir yas olur insallah, ya da yiyip yiyip kilo almadigim, hikayenin sonunda omru boyunca mutlu, saglikli, obur ve zayif yasadi dedikleri bir yas, ya da ayyy ne kadar zayif bu insancik kemikleri sayiliyor dedikleri bir yas, azmetmis 15 kilo vermis goruyor musun dedikleri bir yas.Tamam tamam cenem dustu uyumaya gidiyorum.😂

Dipnot: Mavi takim kaptani tiramisu, patates kizartmasi, cekirdek yemis diyolla, takim icinde kirilmalar, yer yer gok gurultusu ve saganak yagis bekleniyormus diyolla.Kirmizi takim oleeeeeyyy😂🙈
Yaa çok tatlısın kaptanım
Tüm dileklerinin en güzel şekilde gerçekleştiği daha nice güzel yaşların olsun canım

Oooo. Doğumgünün kutlu olsun🎉🎉🎉.

Bugün 1500 kalori demen çok iyimser 🤭🤭 yani doğumgünümde ben olsam abartırdım🍩🍩🍕🍥🥮🍧🍰🎂🍢

Doğum gününüz kutlu mutlu olsun, sevdiklerinizle nice mutlu senelere.

Biskuvi, gofret, borek birarada biraz karbonhidrat agirlikli olmus ama bugun odul ogunu yaptiniz belkide, afiyet olsun.Nerede yasiyorsunuz, hep denize gittiginizi okuyorum, tatilde misiniz, yoksa deniz kenarinda mi yasiyorsunuz?🥰

Ne guzel, cok sevindim sizin adiniza.Yuzmek bence en guzel spor.☺️

Yol arkadasligi cok guzel Filizcim.Bezelye cipside oyle.🤭😂

Cok gecmis olsun, simdi nasil oldunuz? Bir yediginiz mi dokundu acaba?

Tursu aslinda eger ev yapimi ise, diyette masum bir gida.Sadece tuzlu olmasindan oturu vucuttaki suyu tutabilir, ya da yuksek tansiyonu olan birisi icin sIkintili olabilir ama proteinli yemeklerin yaninda az az tuketilebilir.Ben 2gunde bir ogunumde tuketiyorum.☺️

Cok guzel birgun olmus sizin icin, menuzx spor, su, kitap..Sahane🧿
Canım ben Antalya'da yaşıyorum.

Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın hayırlı olsun sağlık,mutluluk ,guzellik getirsin sevdiceklerinle birlikte yzun omrun olsun😘

Kızlar bugünü erken kapatıyorum
Sabah 20 dk eliptik (servisini çağırdım. çok viyaklıyor aşağıyı rahatsız etmeyeyim die az yapıyorum)

Kahvaltı: 1 yumurta beyazından omlet ve yeşillik soğan
Ara: Filtre kahve
Akşam: Izgara levrek ve roka
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• 1000272987.webp
    1000272987.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000272992.webp
    1000272992.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000273014.webp