- 20 Eylül 2012
- 22.021
- 88.724
- 798
Hosgeldin canimEvet canım alıntıları yapanyapa geliyorumYine döktürmüşsünüz
moral buluyorum okurken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canimEvet canım alıntıları yapanyapa geliyorumYine döktürmüşsünüz
moral buluyorum okurken
Şu an yapıyorum bakalım eliptikteyimHarika birgun olmus Burcincim , spor yapabildin mi?
Afiyet olsun.![]()
Hoşbulduk Özgecim. Öğrencilerle ilk gununuzde basarilar dilerim canımHosgeldin canim![]()
Ben sana soracaktim canim yangin ne durumda diye..Hala sonmedi miDün denize gitmiştik ya o bölgede yangın var kızlar. Ben bu tatilde tatil mi yaptım endişe mi doldum anlamadım valla. Sağ salim dönsem diye düşünmeye başladım. Moralim bozuk olunca yediklerime de dikkat etmek kolay olmuyor.
Neyse daha fazla down etmiyeyim kimseyi. Umarım bu da çabuk söner![]()
Harikasin, bende adimliyorum okulda..Şu an yapıyorum bakalım eliptikteyim
Ben de eliptikte telefon bakıyorum çoğu zamanŞu an yapıyorum bakalım eliptikteyim
Insallah canim..Hoşbulduk Özgecim. Öğrencilerle ilk gununuzde basarilar dilerim canımİnşallah çok güzel geçer
![]()
O söndü şimdi yine başka bir kaç noktada var. Bu bugünkü yangın..Ben sana soracaktim canim yangin ne durumda diye..Hala sonmedi miUmarim en kisa zamanda sondurulur.Sakin kalmaya calis Filizcim, biliyorum hic kolay degil..
Cok uzucu canim..Yanginlar, deprem, hep kotu haberlerle uzuluyoruz.O söndü şimdi yine başka bir kaç noktada var. Bu bugünkü yangın..
İnsanın inanası gelmiyor
Hadi gazan mübarek olsun canim,bende yazarim takima, keske karsilikli icebilseydik cayi, canimda cay cekti goruyor musun.Biraz sonra çay yapıp eski 4.takma bakicam kimler vardı diye. Biraz etiketleyin onları
Diyete spora başlama çağrısı geldi, bu bir işaretdiyerek gelen olcak mı bakalım
![]()
Beni nereye aldın aşko anlamadım
Canim mavi takim kaptani seni mavi takima aldi.Bu hafta mavi takimla beraber yarisacaksin.Malesef kirmizi takim olarak veda ettik sana.Umarim cok guzel kilolar verirsin.Beni nereye aldın aşko anlamadım
Benim eliptikten çok ses geliyor. Bakıma geldiler . Ama daha yapılmadı. O yüzden çok çok az yapıyorum. 20 dk son seviyede yaptımBen de eliptikte telefon bakıyorum çoğu zamanAma sen kollarını da çalıştır eliptige odaklan canım
![]()
Tüm korkumuz gelinlerden zatenEvet bende sorumluluklarini ogrensinler diye gunluk ortak ev isleri yaptiriyorum.Bazende cok cuzi bir odul koyuyorum isin ucuna.Ileride gelinler aman ne bicim anneymis demesinler![]()
Seni yanıma aldım.Beni nereye aldın aşko anlamadım
AnaaaaCanim mavi takim kaptani seni mavi takima aldi.Bu hafta mavi takimla beraber yarisacaksin.Malesef kirmizi takim olarak veda ettik sana.Umarim cok guzel kilolar verirsin.![]()
Tamam canımTüm korkumuz gelinlerden zaten
Seni yanıma aldım.
Artık mavi takımlasın canım
1.68 boyumBoyun kaç?
Benim hayalime daha 4 kilo var. 20 gün sonra okullar açılıyor. 20 günde 4 kilo çok ütopikama en azından 2 kilo kalsa onu da okul açılınca verirdim