Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün denize gitmiştik ya o bölgede yangın var kızlar. Ben bu tatilde tatil mi yaptım endişe mi doldum anlamadım valla. Sağ salim dönsem diye düşünmeye başladım. Moralim bozuk olunca yediklerime de dikkat etmek kolay olmuyor.
Neyse daha fazla down etmiyeyim kimseyi. Umarım bu da çabuk söner 🙏

Dün denize gitmiştik ya o bölgede yangın var kızlar. Ben bu tatilde tatil mi yaptım endişe mi doldum anlamadım valla. Sağ salim dönsem diye düşünmeye başladım. Moralim bozuk olunca yediklerime de dikkat etmek kolay olmuyor.
Neyse daha fazla down etmiyeyim kimseyi. Umarım bu da çabuk söner 🙏
Ben sana soracaktim canim yangin ne durumda diye..Hala sonmedi mi😞Umarim en kisa zamanda sondurulur.Sakin kalmaya calis Filizcim, biliyorum hic kolay degil..

Biraz sonra çay yapıp eski 4.takma bakicam kimler vardı diye. Biraz etiketleyin onları 🤣
Diyete spora başlama çağrısı geldi, bu bir işaret Hoppadiyerek gelen olcak mı bakalım 🤣🤣

Biraz sonra çay yapıp eski 4.takma bakicam kimler vardı diye. Biraz etiketleyin onları 🤣
Diyete spora başlama çağrısı geldi, bu bir işaret Hoppadiyerek gelen olcak mı bakalım 🤣🤣
Hadi gazan mübarek olsun canim,bende yazarim takima, keske karsilikli icebilseydik cayi, canimda cay cekti goruyor musun.😃Bir taraflarim sisecek🤭😄(Daha ne kadar sisecekse)

Eklentiler

• 1000275681.webp
    1000275681.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 5
Selam kızlar menümü ekliyorum

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 ince galeta
1/2 nektari

Ara
Kahve 1 züber