Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltı 10.30: 1 dilim yufka ekmek 3 kaşık sebzeli omlet 1 fincan çay 2 dilim peynir
Ara 12.:00 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 çay kaşığı bal 1 fincan çay 3 tane yaban mersini
Akşam: 16.30: 1 tabak yeşil fasülye yemeği 1 kase çoban salata az turşu
Ara 20.00: 1 su bardağı kefir
Emzirmeye devam
Spor: 30 dk vakumlu koşu bandı
IMG_8478.webp

Anladım canım. Umarım her şey yoluna girer.

Günaydın canm , rabbim sıkıntılarını dertlerini azaltsin canm, ruhuna ferahlık versin umarım herşey yoluna girer

Teşekkür ederim 💐

Öğretmen misin canim ?

Öğretmen misin canim ?

Allah içine ferahlık versin, her ailede oluyor olumsuzluklar. Biraz sakinleş, hayatindaki güzel şeylere odaklan. İyi gelecektir ☺️

Artı bekliyordum ama sürecin yoğunluğundan vermişim biraz , iyi moral oldu 🤗

Cook tebrik ediyorum, komsularla gunlere ragmen, eksiler gordun.Harikasin canim👏👏🎉

Kolayliklar diliyorum, guzel bir sene olsun canim.☺️

Oooo cag kebap miiii🤭😋

Tebrikler🌸

Umarim kendini daha iyi hissedersin, biz hep buradayiz, ne zaman hazir hissedersen aramiza don canim..💕

Eksi gormussun canim, nasil gitti hastane isleri?

Guzel birgun olmus.🌸

Kaptanim harikasin🎉👏

Oooo harika bir eksi, cok coook tebrik ediyorum canim🎉🥳

Cok az bir arti gormussun canim, hic moralini bozma..Haftaya senin haftan olacak🥰

Kaptanimmm eksiler gelmis, harikasinizzz🎉🌸

Cok guzel bir menu olmus canim.🌸

Canim sen sadece cocuguna ve sagligina odaklan.Bence suan baska bir onceligin yok.Kilo her zaman verilir..

Spor yarismasini kazanmisim birde ,ayy cok sevindimm💕🥳🎉
Ellerine saglik boncugummm🥰

Sanada tebrikler canimmm.🥰

Bende 70lerdeyim suan, yolum senden de uzun Burcincim, senin kadar azmedebilir miyim acaba?

çoook tesekkür ederim kızlar daha kendime gelemedim ama diyet açısından hiç iyi durumda degilim bir boşluk bir an elimde sacma sapan birsey ve bir suru kalori . zihnime ve bedenime dur diyemiyorum sanki elimdekine hayır diyemiyorum sanki atlatmam lazım .
bu duygusal bi açlık farkındayım ama toparlanmak için elimden geleni yapıcam dikkatimi dağıtmam lazım en başta ...

Kizlar tatlis klinigimi paylasayim sizinle..🥰Daha alisveris yapamadim, klinigi, masami susleyecegim diye umuyorum🙏Haftasonu vakit bulabilirsem.Pazar gunude misafirlerim var oyy oyy.Buarada burasi bir ilkokul, anasinifindan, 5. Sinifa kadar ogrencilerimiz var.🥰Ve yasal olarak burada her okulda klinik olmak zorunda.
Eki Görüntüle 3628002
Eki Görüntüle 3628003
Eki Görüntüle 3628004
Eki Görüntüle 3628005
Eki Görüntüle 3628006
hayırlı olsun tatlım senin adına çok sevindim çok şirin ♥️
Kızlar bugün nasıl hevesle yola cikmistim anlatamam. Öyle bozuk ki moralim. Caanim ormanlar yanıyor. Gaz sokuyor resmen tüm Çanakkale. Dua edin bize. Evde tüm kapıları camları kapadık. Umarım kısa zamanda söndürülür. Uçaklar da vardı ama şimdi gece diye ucamiyoarmis sanırım. İlk resim arabada anneme giderken. İkincisi de evin camından. Çok çok üzgünüm. İçim acıyor resmen.
canım benim Rabbim esirgesin nasılsınız annenler nasıl

Herkese selam. Valla bakamadım buralara. Evin yaşam alanlarını temizledim. Bu demek oluyor ki misafir odası ve çalışma odası temizlenmedi😂 neyse akıllı saatim olaydı bakardım ne kadar ne harcamışım. Çünkümonun dışında hep yattım.
Benim mide tam iyileşmediği için sıfır iştahla yediklerim:
Yawrukush Yawrukush Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Sabah protein Shake
Öğlen kabaklı sandwich
Akşam yarım kase tarhana
Nasil oldun Burcincim? Daha iyisindir umarim.🙏Temizlikte yapmissin mis gibi, gule gule kirletin.😙

iyi akşamlar kızlar.
beslenmemi bir türlü düzene sokamadım. öğünlerim iyi aslında ama arada çikolata yiyorum :110:
Menulerini yazmaya calis canim, o zaman recete gibi olur, yanlislarini duzeltmen icin bir firsat olur.

Bence de canım kıymetini bil çay kahve günlerinin 🥰 öğlen 12den sonra çay kahve tuketmiyorum. Ya da çok canım isterse kafeinsiz teinsiz olanları. Ya da hindiba kahvesi

E cok az uyumuşsun sen kaptişim sanki.

Ne güzeeelll 🥰🥰 hep özenerek bakmisimdir yoga yapanlara

Molan güzel geçsin canım 🙏 ben de kizlarinuatirdim biraz telefonda takılıp erken yaticam. Yoruldum çok.

Geçer umarım en yakın zamanda tamamen. Mide kötü olunca insan çok keyifsiz oluyor. Ben de bugün yarım kilo incir yemek suretiyle tuvaletten çıkamaz oldum 😂
Filizcim ikimizinde yerine iceyim cay kahveleri😙Uyku duzeni olusturamadim canim.5:40gibi uyanip, 6:50de evden cikiyorum.Gece erken uyumaliyim, duzene sokacagim insallah.🙏

İyi akşamlar 🙏🏻 ❤️ 🌸

Kahvaltı 11.30
4 yumurtalı peynirli ekmek
5 zeytin
Salatalik
Yarım domates

Ara öğün
Bitter cikolata

Akşam
200gr tavuk eti
2 YK pilav
Az Söğüş Salata
Şalgam

2.5 lt su
1.5 saat yüzme
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Yawrukush Yawrukush
Harika birgun olmus canim🤩

Iyi geceler canlar yürüyüşü de ekliyeyim 13 agustos , Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush Eki Görüntüle 3629974
Offf bunlar nasil adimlarrr, sahane👏👏

çoook tesekkür ederim kızlar daha kendime gelemedim ama diyet açısından hiç iyi durumda degilim bir boşluk bir an elimde sacma sapan birsey ve bir suru kalori . zihnime ve bedenime dur diyemiyorum sanki elimdekine hayır diyemiyorum sanki atlatmam lazım .
bu duygusal bi açlık farkındayım ama toparlanmak için elimden geleni yapıcam dikkatimi dağıtmam lazım en başta ...

Canim duygusal yeme bozuklugu olabilir, bununla ilgili egitici videolar var youtube’da.Aniden bir sey yemek istediginde, ya da doyacagindan fazla yemek istediginde, saglikli seyler yemeye calis.Canin tatli mi istiyor, meyve ya da kuru meyve ye.Tuzlu bir seyler mi istiyor atiyorum pogaca,simit,pide yemek yerine pirinc patlagi yiyebilirsin gibi..Ne zaman hazir hissedersen gel aramiza🥰🌸

Menumu yazayim hemen, gec vakite kalinca elimde telefonla uyuyorum menumu yazamadan.😅
Carsamba Menum
Sabah 6:45te (400kalori)
IMG_9919.webp

Oglen 1bucukta (300kalori)
IMG_9926.webp

Ara ogun (100kalori)
IMG_9928.webp

Aksam 5bucukta (450 kalori)
IMG_9929.webp

Su:2lt olmustur.
Spor:14.600 adim yatana kadar 16bini bulur diye dusunuyorum, guncellerim.
IMG_9930.webp

1250 kalori ile gunu kapatiyorum.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Nasil oldun Burcincim? Daha iyisindir umarim.🙏Temizlikte yapmissin mis gibi, gule gule kirletin.😙

Menulerini yazmaya calis canim, o zaman recete gibi olur, yanlislarini duzeltmen icin bir firsat olur.

Filizcim ikimizinde yerine iceyim cay kahveleri😙Uyku duzeni olusturamadim canim.5:40gibi uyanip, 6:50de evden cikiyorum.Gece erken uyumaliyim, duzene sokacagim insallah.🙏

Canim duygusal yeme bozuklugu olabilir, bununla ilgili egitici videolar var youtube’da.Aniden bir sey yemek istediginde, ya da doyacagindan fazla yemek istediginde, saglikli seyler yemeye calis.Canin tatli mi istiyor, meyve ya da kuru meyve ye.Tuzlu bir seyler mi istiyor atiyorum pogaca,simit,pide yemek yerine pirinc patlagi yiyebilirsin gibi..Ne zaman hazir hissedersen gel aramiza🥰🌸
Daha iyiym kaptanım sağol. Yiyemiyorum açıkçası ama karnım bir şişkii.

Teşekkür ederim ❤

Sağol tutkucum sorduğun için. Şimdi söndü yangınlar. Ama çok zayiat oldu, çok insanlar üzüldü. En güzel denize girme yerleri yandı burda, ağaçlar hayvanlar, insanların evleri arabalari kül oldu malesef. Çok şükür iyiyiz ama keyfimiz yok bu yüzden. Tatile gelmiştik oysa ki.

Bence de Özgecim. Biraz daha erken uyumaya çalış gün be gün. Magnezyum glisignat araştır bi güzel uyutuyormus. Gerekirse sonradan yaz menüleri canim uyumadan telefon kullanınca daha fena oluyor çünkü.

Back
X