• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünki menüm aşağıdaki gibi

Kahvaltı
1 haşkanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1/2 :dilim ekmek
1 dilim helva

Ara
1/2 cookie 1/2çizkek

Akşam
2 küçük haşlanmış patates
2 kaşık ev eriştesi
1 biftek

Kapattım günü genel bir baktım karbonhidrat çok sorunum bu :/

Günün toplam besin değerleri şöyle:

• Protein: 51 g
  • Karbonhidrat: 93,5 g
  • Yağ: 54 g
  • Kalori: 1 027 kcal
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Canim bir seyler yemek istediginde, saglikli seylere yonelmeye calis.Salatalik, brokoli, havuc vs gibi.Onlari ye mesela.Cizkek, cookie, eriste,patates hepsi basit karbonhidrat.Bunlar kilo vermeni engelliyor.

14 Ağustos menüm
Sabah 10 bin adım,Öğleden sonra sağlık ocağına git gel ve akşam 15 dk yürüyüş toplam
22 bin adim

2 22 Screenshot_20250814-221729_Samsung Health.webp

Sabah 7 de madensuyu sirkeli ,bir ceviz

9 Da bir dilim tb ekmek üstü sucuk kasar ,1 kapya biber

13 de

20250814_123537.webp

Akşam 6 da

Iki lokma et kavurma, bir ceviz

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush

Menulerini yazmaya calis canim, o zaman recete gibi olur, yanlislarini duzeltmen icin bir firsat olur.
haftasonu kafamı toplayayım da yazmaya çalışacağım canım. sıcaklarda işe yemek götürmek zor geliyor. bu hafta çok düzensizdim. mesela bugün öğlen pide sipariş ettim. tabi ki fazla geldi. uzun süredir bu kadar fazla yememiştim.
yarın da muhtemelen kahvaltı gibi yapacağım. simit peynir zeytin gibi...
ama karar verdim bu ay işe gelen yemeğe katılacağım. en azından sıcaklar geçene kadar yemek taşımam. kahvaltımı da basit tutarım.

Selam herkese.ay bakamadım yaa dışarıdaydım çocukla. Onlayken zor oluyor telefon işleri. Geç olsun güç olmasın. Bugün daha iyiydim. İştahım açıldı hatta. Diyet son gaz devam ama
Yawrukush Yawrukush Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Kahvaltı: omlet ve salatalık son anda çekmek aklıma geldi yarısını yemiştim
Öğlen protein kek
Akşam protein ekmek ve airfry biber
8000 adım
Herkes de iyidir umarım🌸

Eklentiler

• 1000275832.webp
    1000275832.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000275891.webp
    1000275891.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000275915.webp
    1000275915.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000275934.webp
    1000275934.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 17
Selam kızlar bende romatizma çıktı günlerce eksilmiyordum sebep ondanmış, buğday, ekmek,bulgur, makarna bunlardan uzak dur dedi doktor
Geçmiş olsun cnm. Umarım beslenmeyle ilaçla düzelecek bir şeydir. Gel gel. Benim beslenmeye gel.🌸 Bende meyve bile yok gerçi. Ama sonradan ekleyeceğim.

Bir haftanın daha sonuna geldik hanımlar. Yarın tartı günü. Bol eksilerin olduğu bir gün olsun inşallah yarın. Acayip yorgun ve uykusuzum. Erkenden yatar kalırım büyük bir ihtimal.
Erken yatan yağ yakarmış. Öyleymiş yaa. Bende en büyğk eksiklik bu erken yatmalar

14 Ağustos menüm
Sabah 10 bin adım,Öğleden sonra sağlık ocağına git gel ve akşam 15 dk yürüyüş toplam
22 bin adim

2 22Eki Görüntüle 3630324

Sabah 7 de madensuyu sirkeli ,bir ceviz

9 Da bir dilim tb ekmek üstü sucuk kasar ,1 kapya biber

13 de

Eki Görüntüle 3630321

Akşam 6 da

Iki lokma et kavurma, bir ceviz

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush
Harika birgun olmus Aysecim, hele o adimlar🤩

haftasonu kafamı toplayayım da yazmaya çalışacağım canım. sıcaklarda işe yemek götürmek zor geliyor. bu hafta çok düzensizdim. mesela bugün öğlen pide sipariş ettim. tabi ki fazla geldi. uzun süredir bu kadar fazla yememiştim.
yarın da muhtemelen kahvaltı gibi yapacağım. simit peynir zeytin gibi...
ama karar verdim bu ay işe gelen yemeğe katılacağım. en azından sıcaklar geçene kadar yemek taşımam. kahvaltımı da basit tutarım.
Is yerinde yemek oluyorsa al canim, biraz yukunu hafifletmis olursun ve yemek hazirlama derdin olmaz.Ben hergun kendime ve 2 cocuguma yemek koyuyorum.Esimede evde yemek birakiyorum.Hergun ne yapsam diye dusunmekten yoruluyorum..

Bizim burda gece yarısı oldu sızıp kalacağım ben🤣
Aynen canim 10saat aramizdaki saat farki..

Selam herkese.ay bakamadım yaa dışarıdaydım çocukla. Onlayken zor oluyor telefon işleri. Geç olsun güç olmasın. Bugün daha iyiydim. İştahım açıldı hatta. Diyet son gaz devam ama
Yawrukush Yawrukush Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Kahvaltı: omlet ve salatalık son anda çekmek aklıma geldi yarısını yemiştim
Öğlen protein kek
Akşam protein ekmek ve airfry biber
8000 adım
Herkes de iyidir umarım🌸
Cok guzel birgun menu ve egzersiz olmus canim🥰

Gunaydin arkadaslar, hepinize saglikli, mutlu, bol eksili birgun diliyorum.🌸
Guzel takimim umarim hepiniz harika eksiler gorursunuz.🙏
Bu hafta bana yol arkadasligi yaptiginiz icinde ayrica tesekkur ederim.
Kazansakta kaybetsekte ne diyoruz 3kurus fazla olsun, kirmizi olsun.♥️
Yayaya sasasa kirmizi takim cokk yasa😙

Geçmiş olsun cnm. Umarım beslenmeyle ilaçla düzelecek bir şeydir. Gel gel. Benim beslenmeye gel.🌸 Bende meyve bile yok gerçi. Ama sonradan ekleyeceğim.
Inşallah canm t3sekkur ederim, ocak ayındatahlul vermiştim o zaman romatizma değeri daha yüksekmiş ona gore baya düşmüş ama yinede yüksek nisandan sonra tam diyet başladım onun faydasını gördüm bence, demekki diyet sağlık getiriyor

Harika birgun olmus Aysecim, hele o adimlar🤩

Is yerinde yemek oluyorsa al canim, biraz yukunu hafifletmis olursun ve yemek hazirlama derdin olmaz.Ben hergun kendime ve 2 cocuguma yemek koyuyorum.Esimede evde yemek birakiyorum.Hergun ne yapsam diye dusunmekten yoruluyorum..

Aynen canim 10saat aramizdaki saat farki..

Cok guzel birgun menu ve egzersiz olmus canim🥰
Teşekkür ederim çok eksi beklemiyorum aynı kiloda çıksam şükredeceğim ,çerezli kaçamakları eksilmesi zor oluyor

Back
X