- 23 Ağustos 2020
- 5.038
- 9.840
- 198
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yemeğim üsttekiSabah
1 büyük tabak limonlu salata
1 yumurta
Yarım kaşarlı tost
Gerisini yazacağım ama not olsun dıye yazdımEllssa
Jou
Boncuk2307
Filizim neden halin yoktu canim, iyi misin?Helloo herkese
Benim pek halim yoktu bugün çoğunlukla evdeydim. Şimdi yürüyüşe çıktım. İki günlük menü yazicam. Sizin nasıl geçti salınız bakalım?
Paylastim tum menuleri kaptanimYoookk kızzz ne atması hazırlıga alın beni demediğin sürece devamsın ve ben senin kaptanınımm
Bugünden sonra menüleri paylaş sıkı bi diyet lütfeeennnn![]()
Canimmm bende seninle 1-2gun konusamadik merak ediyordum.Cok yoruluyorum Filizim..Ev, okul-klinik, cocuklarin odevleri-sinavlari-kurslari, kaca bolunecegini sasiriyor insan..Klinikte 7bucuk-3bucuk arasinda calisiyorum canim.Sen nasilsin evine tatil donusi yerlestin mi?Ben de seni merak etmiştim canım. Hepinizin sağlığı iyi olsun da, koşturmacalar düzene girer nasılsa Özgecim. Kaça kadar okulda kalıyorsun? Hem evde hem işte kolaylıklar dilerim valla çalışkan arkadaşım![]()
Seninkine benzer bir menuyu bende cumartesi gunu yaptim canim, sonrasi buyuk bir pismanlik olduKıslar selam. Ben bugün elendimyine 54 hayal oldu.
diyet dışı bir gün oldu. Sushili şaraplı falan. 2 gün full dikkat edicem yarından itibaren
Sabah kahvaltı yok
Öğlen protein içeceği
Akşam sushi , tatlılar, mantı falan
doğumgünü olayı. Yarından itibaren sıkıyönetim
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
Gecen hafta cok iyi gidiyordun canim, lutfen pes etme..Ya ben yine diyet motivasyonumu kaybettim hep aynısı oluyor
Ne guzel kilo vermissin canim, cok tebrikler.Sabah yemeğim üstteki
Ara
2 tane mürdüm eriği
Akşam
Bir tabak et sote
1 tabak kabak sote
4 çatal spagetti
Suya dikkat edemiyorum onu da içsem süper olacak
Bugün tartıldım.
70.1 gelmiştim cumartesi günü
Bugün 68.7 geldim![]()
hoşgeldiinHerkese selam kızlar daha yeni yeni kendime geliyorum. Herkes iyi mi? Geçmişe bakamadim
iki gün de cısslı geçmiş filizciiim, cumaya kadar kalan 3 günü daha dikkatli geçirelim please <3 az yemek değil lütfen bol ve doğru makrolarla yiyelim yoksa diyetlerimizin sürdürülebilirliği olmuyorPazartesi &salı menü spor
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
Pazartesi
Sabah 10:00 bir haşlanmış yumurta, biraz cherry domates, peynir, bir dilim TB ekmek biraz pastırma, 1 çay kaşığı çilek reçeli
Ara 12 kahve, 1 tane Kavala kurabiyesi
Akşam 16:30 biraz kuzu eti. 4 kaşık pilav (basmati)
Spor yürüyüş 8bin adım
Salı
Sabah 8:30 tereyağlı yumurta, yarım avokado, yarım dilim ekmek (az karbonhidratli olandan)
10:30 sade filtre kahve
Öğlen disaridaydim acıkınca ilk buldugumu yedim, yani saat 2 gibi bir kuruvasan
Akşam 17:00 küçük bir tabak marullu yoğurtlu sosyete mantısı (yufka içinde tavuk var) bir küçük kase blueberry
Spor gerci hala yürüyorum ama 6bine tamamlayıp dönücem
ben de sürekli gece uyanıyorum. eşim dedi bir gün akşam kahveyi bırakmayı mı denesen diye, bırakınca kesildi. tabii çocuktan sonra gece uyanmalar full devam orası ayrı daBen de öyle. İçerim içmesine tabi de uyutmuyor sonra![]()
ben böyle durumlarda bir süre kendime izin veriyorum, sonra geri dönüyorum zaten ve nasıl vereceğimi bildiğim için de hızlı verebiliyorum. eğer hiç motive değilsen kendine biraz izin ver. Ama bana sorarsan motivasyonu değiştirebilirsin, sevdiğin şeyleri beslenmeye ekleyerek. Neden kaybettiğini sorsam, bi cevabın var mı mesela, duygusal bir şey mi yoksa öylesine sadece motivasyon kaybı mı?Ya ben yine diyet motivasyonumu kaybettim hep aynısı oluyor
afiyet olsun, doğum günü vs özel günlerde bence kendimize alan tanımalıyız, sürekli olmadığı sürece. Cumaya kadar artı gelmeyecek şekilde toparlayacağına inanıyorum <3Kıslar selam. Ben bugün elendimyine 54 hayal oldu.
diyet dışı bir gün oldu. Sushili şaraplı falan. 2 gün full dikkat edicem yarından itibaren
Sabah kahvaltı yok
Öğlen protein içeceği
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
bütün gün bişey yememişsin ki tabiki karnın guruldarKarnım gurulduyor ama yemeyecegım
Yememeliyim :)
Yediklerini erittin masallahhhben de menümü ve sporumu yazayım. Dün akşam 10'da çıktım işten, resmen haşatım çıktı.
8.00 3yk yulaf, 1 yk chia, 1 muz, 2yk lor, tarçın ve protein süt ile yulaf lapası + 1 haşlanmış yumurta
11.00 protein sütlü matcha latte
12.00 haşlanmış börülce salatası, haşlanmış pirinç makarnası ve tavada tavuk
16.00 fit kek ve fındık sütlü latte
19.30 kremalı mantarlı tavuk, ezme salata ve yoğurt (iş yerinde yemekhanede yemek zorunda kaldım, susuz kısmından süzdürerek yedim.)
spor: 14200 adım
Jou
Ellssa
Boncuk2307
Hemen menulerimi paylasayim..
Cumartesi Gunu
Sabah
Eki Görüntüle 3636001
Aksam
Sushi yemeye gittik 1000 kalori almisimdir.
Su:1.5lt
Spor:11.669 adim
Eki Görüntüle 3636002
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Pazar Gunu
Sabah
Eki Görüntüle 3636003
Aksam
Eki Görüntüle 3636004
Su:1.5lt
Spor:17.981
Eki Görüntüle 3636005
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Pazartesi Menum
Sabah
Eki Görüntüle 3636006
Ara Ogun (FitFiliz canim Filizim bu sefer senin icin pop corners’in onunu cektim
)
Eki Görüntüle 3636007
Aksam
Eki Görüntüle 3636008
Su:2lt
Spor: 19.871 adim
Eki Görüntüle 3636009
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Sali Menum
Sabah
Eki Görüntüle 3636010
Oglen
Eki Görüntüle 3636011
Aksam
Eki Görüntüle 3636012
Su:2lt
Spor:19.744
Eki Görüntüle 3636013
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Kızzz maşaallahhh hepsi çok güzell diyorum hepsini bir nasil saklamış helalPazartesi Kilo Bildirimi
Gecen Cuma:75.85
Pazartesi: 75.40
Fark:-450gr
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Kaptanlarim gec paylasimim icin cok ozur diliyorum.![]()
Geçmiş olsun. Uyumak iyi gelmiştirKıLar dün bir anda grip oldum ya elime telefon alamadım direkt uyudum![]()
Yedim canımYine kepekli makarnaya bir ihtimal canım. Soralı baya olmuş yedin mi peki ne yaptın?
afiuet olsun 1 öğün kaçamak nazar boncuğu olsun benceKıslar selam. Ben bugün elendimyine 54 hayal oldu.
Sabah kahvaltı yok
Öğlen protein içeceği
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
burnum çok akıyor yaGeçmiş olsun. Uyumak iyi gelmiştir