• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tünaydın kızlar valla dün hiç gelemedim esim yoktu bebelerle nasi akşam ettim bilmiyorum bide regl ağrısı neyse hemen dünkü menumu yazım

Sabah 10 00
Mantarlı omlet
1 dilim tb
Peynir zeytin
Bal

Ara 14 00
1 kase yoğurt yarim armut
1 avuç fıstık

Akşam 17 00
3 4 parça ızgara tavuk
Közlenmiş patlıcan ve biber salatası

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk

Kızzz maşaallahhh hepsi çok güzell diyorum hepsini bir nasil saklamış helal 🙈 benim dün ne yediğimi unutuyorumm
Kaptanim ben her seyin fotografini cektigim icin, galeride duruyor.Yoksa bende dun ne yedigimi umutuyorum.😂

KıLar dün bir anda grip oldum ya elime telefon alamadım direkt uyudum :(
Cok gecmis olsun, acil sifalar.

kızlar selammm :KK68:

her geçen gün kötüleşiyorum ya, dün gece öksürmekten yarım saat bile uyuyamadım, işin kötüsü iş de çok yoğun izin alamıyorum perişanım resmen :( işyeri hekimi bir torba ilaç yazdı başladım hemen içmeye umarım hemen işe yarar
Çok geçmiş olsun

Filizim neden halin yoktu canim, iyi misin?

Paylastim tum menuleri kaptanim🥰

Canimmm bende seninle 1-2gun konusamadik merak ediyordum.Cok yoruluyorum Filizim..Ev, okul-klinik, cocuklarin odevleri-sinavlari-kurslari, kaca bolunecegini sasiriyor insan..Klinikte 7bucuk-3bucuk arasinda calisiyorum canim.Sen nasilsin evine tatil donusi yerlestin mi?🥰

Seninkine benzer bir menuyu bende cumartesi gunu yaptim canim, sonrasi buyuk bir pismanlik oldu☹️🙈

Gecen hafta cok iyi gidiyordun canim, lutfen pes etme..

Ne guzel kilo vermissin canim, cok tebrikler.
Çoğu ödem ya gece yemeyince böyle buranda verdim bakalım cuma hersey ortaya çıkar sağol :)
hoşgeldiin

iki gün de cısslı geçmiş filizciiim, cumaya kadar kalan 3 günü daha dikkatli geçirelim please <3 az yemek değil lütfen bol ve doğru makrolarla yiyelim yoksa diyetlerimizin sürdürülebilirliği olmuyor 😥😥 yine de afiyet olsun <3

ben de sürekli gece uyanıyorum. eşim dedi bir gün akşam kahveyi bırakmayı mı denesen diye, bırakınca kesildi. tabii çocuktan sonra gece uyanmalar full devam orası ayrı da :D:D kendi kendime deli gibi uyanmıyorum en azından.

ben böyle durumlarda bir süre kendime izin veriyorum, sonra geri dönüyorum zaten ve nasıl vereceğimi bildiğim için de hızlı verebiliyorum. eğer hiç motive değilsen kendine biraz izin ver. Ama bana sorarsan motivasyonu değiştirebilirsin, sevdiğin şeyleri beslenmeye ekleyerek. Neden kaybettiğini sorsam, bi cevabın var mı mesela, duygusal bir şey mi yoksa öylesine sadece motivasyon kaybı mı?

afiyet olsun, doğum günü vs özel günlerde bence kendimize alan tanımalıyız, sürekli olmadığı sürece. Cumaya kadar artı gelmeyecek şekilde toparlayacağına inanıyorum <3

bütün gün bişey yememişsin ki tabiki karnın guruldar 🙄🙄
Akşam yedım aslında ama mıdemı gece yemeye alıştırdığım için ve artık yemedıgım için gurulduyor :D

kızlar selammm :KK68:

her geçen gün kötüleşiyorum ya, dün gece öksürmekten yarım saat bile uyuyamadım, işin kötüsü iş de çok yoğun izin alamıyorum perişanım resmen :( işyeri hekimi bir torba ilaç yazdı başladım hemen içmeye umarım hemen işe yarar
A selam canm çok geçmiş olsun

Eklentiler

• IMG_3592.webp
    IMG_3592.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 20
Bugün dikkat etmeye çalıştım ,
Sabah denize girdik akşam üstü de girdik yüzdük

Sabah kahvaltım 11 de

Bir dilimtb ekmek, sucuklu yumurta, Domates salatalık, 5 zyetin, 4 lokma ananas,bir buçuk dilim mango,

15 de Bir avuç fıstık,15 antep fıstığı ,bir küçük elma

Akşam 20 de

Bir adet ton balığı , küçük dilim tb ekmek,tadımlık yumurtalı ekmek
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Menü

11:00
2 yumurtalı omlet beyaz peynir bir parça ekmek
Domates

Ara
Kahve
5 kare çikolata

Ara