- 23 Ağustos 2020
- 5.038
- 9.840
- 198
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim ben her seyin fotografini cektigim icin, galeride duruyor.Yoksa bende dun ne yedigimi umutuyorum.Kızzz maşaallahhh hepsi çok güzell diyorum hepsini bir nasil saklamış helalbenim dün ne yediğimi unutuyorumm
Cok gecmis olsun, acil sifalar.KıLar dün bir anda grip oldum ya elime telefon alamadım direkt uyudum![]()
Teşekkür ederimKaptanim ben her seyin fotografini cektigim icin, galeride duruyor.Yoksa bende dun ne yedigimi umutuyorum.
Cok gecmis olsun, acil sifalar.
SüpersinKaptanim ben her seyin fotografini cektigim icin, galeride duruyor.Yoksa bende dun ne yedigimi umutuyorum.
Cok gecmis olsun, acil sifalar.
çok geçmiş olsun canımÖksürükten ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi
Ama bugün diyete başladım yine ve yeniden.
Mens bitti. Öksürükte karın kaslarimi çalıştırıyor![]()
Çok geçmiş olsunkızlar selammm
her geçen gün kötüleşiyorum ya, dün gece öksürmekten yarım saat bile uyuyamadım, işin kötüsü iş de çok yoğun izin alamıyorum perişanım resmenişyeri hekimi bir torba ilaç yazdı başladım hemen içmeye umarım hemen işe yarar
Çoğu ödem ya gece yemeyince böyle buranda verdim bakalım cuma hersey ortaya çıkar sağol :)Filizim neden halin yoktu canim, iyi misin?
Paylastim tum menuleri kaptanim
Canimmm bende seninle 1-2gun konusamadik merak ediyordum.Cok yoruluyorum Filizim..Ev, okul-klinik, cocuklarin odevleri-sinavlari-kurslari, kaca bolunecegini sasiriyor insan..Klinikte 7bucuk-3bucuk arasinda calisiyorum canim.Sen nasilsin evine tatil donusi yerlestin mi?
Seninkine benzer bir menuyu bende cumartesi gunu yaptim canim, sonrasi buyuk bir pismanlik oldu
Gecen hafta cok iyi gidiyordun canim, lutfen pes etme..
Ne guzel kilo vermissin canim, cok tebrikler.
Akşam yedım aslında ama mıdemı gece yemeye alıştırdığım için ve artık yemedıgım için gurulduyorhoşgeldiin
iki gün de cısslı geçmiş filizciiim, cumaya kadar kalan 3 günü daha dikkatli geçirelim please <3 az yemek değil lütfen bol ve doğru makrolarla yiyelim yoksa diyetlerimizin sürdürülebilirliği olmuyoryine de afiyet olsun <3
ben de sürekli gece uyanıyorum. eşim dedi bir gün akşam kahveyi bırakmayı mı denesen diye, bırakınca kesildi. tabii çocuktan sonra gece uyanmalar full devam orası ayrı dakendi kendime deli gibi uyanmıyorum en azından.
ben böyle durumlarda bir süre kendime izin veriyorum, sonra geri dönüyorum zaten ve nasıl vereceğimi bildiğim için de hızlı verebiliyorum. eğer hiç motive değilsen kendine biraz izin ver. Ama bana sorarsan motivasyonu değiştirebilirsin, sevdiğin şeyleri beslenmeye ekleyerek. Neden kaybettiğini sorsam, bi cevabın var mı mesela, duygusal bir şey mi yoksa öylesine sadece motivasyon kaybı mı?
afiyet olsun, doğum günü vs özel günlerde bence kendimize alan tanımalıyız, sürekli olmadığı sürece. Cumaya kadar artı gelmeyecek şekilde toparlayacağına inanıyorum <3
bütün gün bişey yememişsin ki tabiki karnın guruldar![]()
Sağol canımçok geçmiş olsun canım![]()
A selam canm çok geçmiş olsunkızlar selammm
her geçen gün kötüleşiyorum ya, dün gece öksürmekten yarım saat bile uyuyamadım, işin kötüsü iş de çok yoğun izin alamıyorum perişanım resmenişyeri hekimi bir torba ilaç yazdı başladım hemen içmeye umarım hemen işe yarar