Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin canım tebriklerHerkese gunaydinlar ve bol eksili sabahlar kizlar.Kilo bildirimimi yapayim hemen.
Gecen Cuma:75.85
Bugun:75.05
Fark: -800 gr
Eki Görüntüle 3637161
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Iyi tatiller şimdiden canım çok iyi olmuşKizlar bugun is cikisi 3 aile, coluk cocuk sehir disina, South Padre Adasina gidecegiz kismetse.Bir ev tuttuk hep beraber kalacagiz, 6 yetiskin-5 cocuk, cocuklarin hepsi erkek, gazamiz mubarek olsunIs yerinde pestilim cikacak sonrada 6saat yolumuz var, esimle donusumlu surecegiz..Bavullari hazirladim, ama eksikler var, isten sonra eksikleri tamamlayip, arabaya yukleyecegiz esyalari.Arkadaslarim hafta sonu eminim cok zorlayacaklar beni..Nahcivan ballari, portakal kabugu recelleri, tatlilar, cerezler ne buldularsa getiriyor zalimlar
Ben elimden geldigince karsi koyup, diyeti bozmamaya calisacagim.Bunca verdigim emegi, gece ac ac uyuyup karnimin agrimalarini bir haftasonu tatiliyle kaybetmek istemiyorum.Yine yedigim her seyin fotografini cekerim.Adimlarim sali gunune kadar azalir tahminim ama bolca yuzerim hergun..Pazartesi burada resmi tatil, bizde pazartesi aksami donecegiz bir mani olmazsa..Sadece pazartesi sabah tartilamayacagim ama takimlarda olmak istiyorum.Saat 23:00 oldu burada, uyku vakti..Hepinize keyifli birgun diliyorum.
![]()
Harikasın canımgünaydın kızlar
geçen hafta 71.1
bugün 70.34
-0.75
pazartesiye göre artı geldim ama anlaşılabilir bişiiyyy sorun yok tam gaz devam
Ellssa
Boncuk2307
İnşallah kaptanımcanım benim bir an önce toparlarsın umuyorum valla yaz hastalığı en zoru.
Teşekkürler canım inşallahGeçmiş olsun yeniden. Umarım toparlarsin bugün yarın canim
Cok guzel eksin canım çok geçmiş olsun bu arada nasil oldunGeçen hafta: 64,90
Bugün: 64,20
Fark: -700
Yüzde: 1,08
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3637184
Sağol canım dah iyiler şükür havalar serinlemeye başladı midelerini üşüttüler herladeÜniversitede öğrenciyken Buca'da oturuyorduk. Baya eski. Teşekkürler davet içinhiç hayır diyemem köfteye ben
Bir de geçmiş olsun canım. Bugün daha iyiler miydi çocuklar?
Tebrikler canım o yoğunluğunun arasında iyi devam ediyorsunHerkese gunaydinlar ve bol eksili sabahlar kizlar.Kilo bildirimimi yapayim hemen.
Gecen Cuma:75.85
Bugun:75.05
Fark: -800 gr
Eki Görüntüle 3637161
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Tebrik ederim kaptanım dünü sağ salim atlatmışsıngünaydın kızlar
geçen hafta 71.1
bugün 70.34
-0.75
pazartesiye göre artı geldim ama anlaşılabilir bişiiyyy sorun yok tam gaz devam
Ellssa
Boncuk2307
Tebrikler canımGeçen hafta: 64,90
Bugün: 64,20
Fark: -700
Yüzde: 1,08
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3637184
Tebrikler sonunda kırılmış 55(Başlangıç 59.6 hedef 52-53)
Geçen hafta 55.8
Bu hafta 54.4
%2,51
ama sanki bi yemek yesem yine 55 olacakmışım gibi hiç gerçekçi gelmedi kilo bana
kaç haftadır 55 i kıramamıştım.umarım kas kaybı değildir. Biraz daha proteini arttırıp spor yapıcam bu hafta
94bassuk
Boncuk2307
Ellssa
Tebrikler canım
Napiyim canım deli gibi yedim 85 i görünce aklım başıma geldi. Aynı git geller işte sen nasılsınN
Napıyorsun bacımm