- 21 Kasım 2022
- 2.479
- 10.546
- 158
- 36
Keşke askoo kendime hayrım yokki takıma olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke askoo kendime hayrım yokki takıma olsun
Pekala bebeğimmKeşke askoo kendime hayrım yokki takıma olsunbu ara kötüyüm canım başkası olsa olur mu. Hatta hazırlığa bile geçim diye dusundum de bırakmaktan korkuyorum tamamen
Olur Sabah tartı bildireyim şeker kaptanımEkleyeyim mi seni de listeye şekercim![]()
On kilo bence çok değil haftada bir kilo versen 2 ayda verirsinKızlar geçen yıl bugün 73.3 kiloymusum
Ne yaptım ben kendime![]()
Hayırdır canım kötüyüm derken kötü bir şey yok değil miKeşke askoo kendime hayrım yokki takıma olsunbu ara kötüyüm canım başkası olsa olur mu. Hatta hazırlığa bile geçim diye dusundum de bırakmaktan korkuyorum tamamen
Yaa demesi çok güzel ama işte aynı yoldayız biliyorsun canımOn kilo bence çok değil haftada bir kilo versen 2 ayda verirsinsıkma canını bence
ya ben ya ben ne yaptım kendimeKızlar geçen yıl bugün 73.3 kiloymusum
Beraber başaracağız M beden olacağızYaa demesi çok güzel ama işte aynı yoldayız biliyorsun canım
Kelimeler hayaller ama hedefe varma süresi değişiyor işte
İnşallah veririm. Büyük beden yeni kıyafetler istemiyorum![]()
Günaydınn joucumm, çok teşekkür ederim ama ben + geldim malesef (demiştim sana çalişicam diye
Şu kaptanlığı halledemedik ya askıda kaldıkim benle kaptanlık yapmak isterrrrrrr
Korkmayın len yemem sizi![]()
Onu nerden gördün (metehancim diyesim geliyor sanaKızlar geçen yıl bugün 73.3 kiloymusum
He tamam ozamanGünaydınn joucumm, çok teşekkür ederim ama ben + geldim malesef (demiştim sana çalişicam diye) Bir de ödül gibi kaptanlık olmasın. Hem okul da açılıyor ben çok vakit bulamam haftaya canım.
Çok aminBeraber başaracağız M beden olacağız![]()
Hoşgeldin canım. Nasıl geçti tatilin? Koruyabildin mi kilonu? Yaz olunca yeme içmeyi dengeleyemiyor insanIyi geceler
Yaz tatilinden once izne ayrillistim
Sabah tarti fotosuyla bende katilabilirmiyim tekrarEllssa
Boncuk2307