Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormaaa bende tatilden sonra topaanamiyorum bir türlü inemedim geri 2 li rakamlara bir türlüBuhafta kocişkom yookkk ödemi atmaya başlıyorum tekrarrgene 70lere 72lere çıktım oofff bi 60şa inemedim
düğünden sonra birseyler oldu bana
Tarık beni de mahvettiSormaaa bende tatilden sonra topaanamiyorum bir türlü inemedim geri 2 li rakamlara bir türlü
Şimdi farkettiğim küçük bir hata var canım. Cuma 76.3 tüm benLİG SIRALAMASI
50'LER LİGİ KİLO armin83
54.10
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO Candysisters
60.60 D Deltavealfa 70.45 @Jasminium84 64.20 @Azmet5255 71.45 @simad 64.60 @Jou 71.50 B bilge86 65.75 @cat princess 73.15 - - @Yawrukush 74.20 -- - P Pembepilates 74.40 - - Ellssa
76.10 - - @FitFiliz 78.50
80' LER LİGİ KİLO @Yasminn83 82.50 Boncuk2307
82.90 ummhnisa
83.30 @Tutku44 88.80 ALTIN LİG KİLO Purple58
100.60
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (19.09.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim![]()
Ben toz tarçın atıyorum kahvenin içine çok güzel oluyorBenimde yemekten sonra canim aşırı tatli istiyordu nutellayi kaşıklıyordum. Cok sukur artik yemiyorum canim çubuk tarçin varsa sade sekersiz kahvenin icine at ic bide bol ılık su ic tatli istegini engelliyor. Yarin yeni haftaya başliyoruz daha tartiya 5 gun var başarirsin sen afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun hosgeldin canim
Sagol canim
Afiyet olsun
Kırmızı takımdasın canım P Pembepilates kaptanın&
Kız ben hangi takımdayımikisinde de yokum. Aslında bu hafta bırakacaktım ama 1 hafta daha yapayım dedim
ah tarık değil, tatil tatilTarık kim kız![]()
Uyanınca mı tartıldın. Vücut kortizon dolu oluyor çünkü. Gerçek değer daha da düşük olabilir
Yakalamışsın 50 leri yine