Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun güzel menüHemen bugün menümü paylaşayım
13:00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin zeytinyağı 1 tatlı kaşığı
peynir
1 avuç badem
domates acur havuç
17:30
az hamsi
1 tabak yeşil mercimekli kabak
2 biber
1 kase yoğrt
spor
20 dk yoga
90 dk yürüyüş
200 ip
@Boncuk2307Mthn83
Hangi öğünde verdin ödülü çiçeğim. Ödül öğünü yapalım olurmu ödül günü olmasınMthn83
Ellssa
@Boncuk2307
KAHVALTI
1 simit, eti form bitter
ARA
Birkaç zeytin
ÖĞLE YEMEĞİ
Poğaça ve çorba
AKŞAM
Yarım porsiyon pirinç pilavı
Tavuk
Salata
ARA
Bir dilim erik
Bitter çikolata
Leblebi
SU
Çok az
SPOR
Kayda değer değil
Bugün ödül vari olsun. İnşallah toparlıyorum sonrasını.
Agzina sağlık canımArkadaşlar
Evet, belki bu kiloları aldık. Kimi stresle, kimi yoğun hayat temposuyla, kimi de sadece canımız öyle istedi diye. Ama unutmayalım: aldıysak verebiliriz de.
Bu yol kolay değil, evet. Bazen tartıya çıkınca moral bozuluyor, aynaya bakınca "ben bu muyum?" diye soruyoruz. Ama işte tam da o anlarda kendimize şunu hatırlatmamız lazım:
Biz sağlıklı olmak için buradayız.
Daha enerjik, daha güçlü, daha mutlu görünmek için buradayız.
Ve bu yolculukta yalnız değiliz, hepimiz aynı yoldayız.
Kilo sadece bir rakam. Bizim değerimizi, güzelliğimizi, insanlığımızı ölçmüyor. Ama sağlığımızı etkiliyor, işte o yüzden bu savaşı veriyoruz. Her adım, her ter damlası, her küçük değişiklik bizi daha iyi hissetmeye götürüyor.
O yüzden kendimizi suçlamadan, acele etmeden, birbirimize destek olarak ilerleyelim. Her gün, dünden biraz daha iyi olalım. Biliyoruz ki yapabiliriz — çünkü yanımızda birbirimiz var
@Boncuk2307Ellssa
tomrs
Mthn83
Açıkçası iyi geçmedi. Biraz hayal kırıklığı oldu. Ama buralarda ismi çok bilinen bir sosyal bilimler lisesi var oraya gidiyor. Şuan için sosyal yatkınlığı fazla o yönden memnunum ama yarın yön değiştirirse kaygısı var. Anne baba olarak bizde var onda bişey yok dahaAmin canım bu sene dişimizi sikacaz biraz. Sizin nasıl geçti.
Bu arada sen nasılsın yavrular nasıl.
Tatlım diyet tek öğün mu bugünlük mu böyle olduMerhaba kızlar aranıza katılalı çok olmadı motivasyonum sizler sayesinde artıyor teşekkür ederim![]()
Bugünkü menüm
Sadece akşam bir kase tavuklu şehriye salatası bir kase cacık 2 buçuk litre su spor yapamadım![]()
Ellssa @Boncuk2307
Afiyet olsun tatlım, Yuryusde harika❤3 Ekim cuma menü
09.30 2 wasa arasına 1 dilim peynir
11.00 2 yumurta ile menemen, 2 dilim ekmek, 9 zeytin
14.30 3 hurma 1 avuç badem 1 elma
18.30 5 parça ızgara tavuk, salata
3 lt su 10.000 adım
Ellssa @Boncuk2307
tomrs
Eki Görüntüle 3653350
Tesekkurler tatlim ben de tek tek yaziyordum takip icin ,afiyet olsun ❤Kaptanım dün kaptanlar belli olmadan paylaşmıştım etiket yapim dedimtomrs
Haftanın 3 4 günü şık diyet yapmayı planlıyorum canım tek öğün yiyip diğer günler normal diyet yapacağım bugün sabah kahvaltı yaptım meselaAfiyet olsun güzel menü
Daim olsun
Hangi öğünde verdin ödülü çiçeğim. Ödül öğünü yapalım olurmu ödül günü olmasın
Agzina sağlık canım
Açıkçası iyi geçmedi. Biraz hayal kırıklığı oldu. Ama buralarda ismi çok bilinen bir sosyal bilimler lisesi var oraya gidiyor. Şuan için sosyal yatkınlığı fazla o yönden memnunum ama yarın yön değiştirirse kaygısı var. Anne baba olarak bizde var onda bişey yok daha
Tatlım diyet tek öğün mu bugünlük mu böyle oldu
Takipteyim canlar, menülerimizi ve sporlarımızı mutlaka yazalım unutmayalim![]()
Her şeyden önce canları sağolsun, sağlıkları yerinde olsun. İnsan yine de bu düzende o yarışa sokmaktan geri kalamıyor maalesef. Sosyal bilimler lisesinde de sonradan sayısal bölüm seçilemiyor muydu ben tam bilmiyorum. Bizimki sayisalda daha iyi ama ilk denemeler pek iç açıcı değil, hakkında hayırlısı bakalım.Açıkçası iyi geçmedi. Biraz hayal kırıklığı oldu. Ama buralarda ismi çok bilinen bir sosyal bilimler lisesi var oraya gidiyor. Şuan için sosyal yatkınlığı fazla o yönden memnunum ama yarın yön değiştirirse kaygısı var. Anne baba olarak bizde var onda bişey yok daha![]()
Kaptanım gece resmen kriz yaşadım, bir şeyler yemek için dolanıp durdum ama kazanan ben oldum. Hiçbir şey yemedim sabah da tartı çok mutlu etti beni.sevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke
bluegreeneyes
Candysisters
FitFiliz
S simad
Yasminn83
Canlar yeni haftaya girdik, guzel başlangıç yapalım , haftasonu yeme icmeleri hafif atlatalım istiyorum ,pazartesiyede hazırlık yapmalıyız sonrasında çorap söküğü gibi hafta bitiyor
Ruhen ,zihnen ve bedenen sağlıklı olmanız dileğiyle hepinizi öpüyorum canlar![]()
Çok güzel , ben her zaman diyorum kendimizle yarışıyoruz ve sen gece bunu başarmışsın canm, protein diyetini duymadım ama isveç diyetine benziyor sanki ama çok iyi kas kaybın olmaz canm devammKaptanım gece resmen kriz yaşadım, bir şeyler yemek için dolanıp durdum ama kazanan ben oldum. Hiçbir şey yemedim sabah da tartı çok mutlu etti beni.
Kaptanım bu arada protein diyeti yapıyorum, menulerim ona göre bilgin olsun.
Teşekkür ederim kaptanımmÇok teşekkür ederim balım
Oo ekmekler havada uçuşmuşafiyet olsun şekerim
Akşam menüden sonra yememenin sonucu ne kadar güzel. İradenin gücü bu muhteşemsin
Mükemmel![]()
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun tatlım, Yuryusde harika❤
Azcık geç ve kalabalık kahvaltı yaptım kaptanım akşama hafif geçirip günü bitirmeyi planlıyorumsevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke
bluegreeneyes
Candysisters
FitFiliz
S simad
Yasminn83
Canlar yeni haftaya girdik, guzel başlangıç yapalım , haftasonu yeme icmeleri hafif atlatalım istiyorum ,pazartesiyede hazırlık yapmalıyız sonrasında çorap söküğü gibi hafta bitiyor
Ruhen ,zihnen ve bedenen sağlıklı olmanız dileğiyle hepinizi öpüyorum canlar![]()
Pazartesi de mi tartılıyoruzsevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke
bluegreeneyes
Candysisters
FitFiliz
S simad
Yasminn83
protein diyetine bende biraz kilo verdikten sonra geçmeyi istiyorumÇok güzel , ben her zaman diyorum kendimizle yarışıyoruz ve sen gece bunu başarmışsın canm, protein diyetini duymadım ama isveç diyetine benziyor sanki ama çok iyi kas kaybın olmaz canm devamm![]()
Ay maşallah ne güzel zayıflamışınız darısı banaKaptanım gece resmen kriz yaşadım, bir şeyler yemek için dolanıp durdum ama kazanan ben oldum. Hiçbir şey yemedim sabah da tartı çok mutlu etti beni.
Kaptanım bu arada protein diyeti yapıyorum, menulerim ona göre bilgin olsun.
Kaptan çok adanmış sana yetisirim inşallahsevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke
bluegreeneyes
Candysisters
FitFiliz
S simad
Yasminn83
Sagol canimAfiyet şifa olsun tatlım ❤
Cuma ödülü olsun odaÇok teşekkür ederim balım
Oo ekmekler havada uçuşmuşafiyet olsun şekerim
Akşam menüden sonra yememenin sonucu ne kadar güzel. İradenin gücü bu muhteşemsin
Mükemmel![]()
Hafta sonu bende cok dikkat edemiyorum ama pazartesiden itibaren yürüyüs ve diyetime daha dikkatli olacam inşallah başaracaz kaptanimsevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke
bluegreeneyes
Candysisters
FitFiliz
S simad
Yasminn83