• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hemen bugün menümü paylaşayım

13:00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin zeytinyağı 1 tatlı kaşığı
peynir
1 avuç badem
domates acur havuç

17:30
az hamsi
1 tabak yeşil mercimekli kabak
2 biber
1 kase yoğrt

spor
20 dk yoga
90 dk yürüyüş
200 ip :spor:

@Boncuk2307 Mthn83 Mthn83
Afiyet olsun güzel menü 😍
Daim olsun
Mthn83 Mthn83

Ellssa Ellssa

@Boncuk2307

KAHVALTI
1 simit, eti form bitter

ARA
Birkaç zeytin

ÖĞLE YEMEĞİ
Poğaça ve çorba

AKŞAM
Yarım porsiyon pirinç pilavı
Tavuk
Salata

ARA
Bir dilim erik
Bitter çikolata
Leblebi

SU
Çok az

SPOR
Kayda değer değil

Bugün ödül vari olsun. İnşallah toparlıyorum sonrasını.
Hangi öğünde verdin ödülü çiçeğim. Ödül öğünü yapalım olurmu ödül günü olmasın ♥️
Arkadaşlar 🍀
Evet, belki bu kiloları aldık. Kimi stresle, kimi yoğun hayat temposuyla, kimi de sadece canımız öyle istedi diye. Ama unutmayalım: aldıysak verebiliriz de.

Bu yol kolay değil, evet. Bazen tartıya çıkınca moral bozuluyor, aynaya bakınca "ben bu muyum?" diye soruyoruz. Ama işte tam da o anlarda kendimize şunu hatırlatmamız lazım:
👉 Biz sağlıklı olmak için buradayız.
👉 Daha enerjik, daha güçlü, daha mutlu görünmek için buradayız.
👉 Ve bu yolculukta yalnız değiliz, hepimiz aynı yoldayız.

Kilo sadece bir rakam. Bizim değerimizi, güzelliğimizi, insanlığımızı ölçmüyor. Ama sağlığımızı etkiliyor, işte o yüzden bu savaşı veriyoruz. Her adım, her ter damlası, her küçük değişiklik bizi daha iyi hissetmeye götürüyor.

O yüzden kendimizi suçlamadan, acele etmeden, birbirimize destek olarak ilerleyelim. Her gün, dünden biraz daha iyi olalım. Biliyoruz ki yapabiliriz — çünkü yanımızda birbirimiz var 💙

@Boncuk2307 Ellssa Ellssa tomrs tomrs Mthn83 Mthn83
Agzina sağlık canım 😍
Amin canım bu sene dişimizi sikacaz biraz. Sizin nasıl geçti.

Bu arada sen nasılsın yavrular nasıl.
Açıkçası iyi geçmedi. Biraz hayal kırıklığı oldu. Ama buralarda ismi çok bilinen bir sosyal bilimler lisesi var oraya gidiyor. Şuan için sosyal yatkınlığı fazla o yönden memnunum ama yarın yön değiştirirse kaygısı var. Anne baba olarak bizde var onda bişey yok daha 😂

Merhaba kızlar aranıza katılalı çok olmadı motivasyonum sizler sayesinde artıyor teşekkür ederim 🤩
Bugünkü menüm
Sadece akşam bir kase tavuklu şehriye salatası bir kase cacık 2 buçuk litre su spor yapamadım 😕 Ellssa Ellssa @Boncuk2307
Tatlım diyet tek öğün mu bugünlük mu böyle oldu

Afiyet olsun güzel menü 😍
Daim olsun

Hangi öğünde verdin ödülü çiçeğim. Ödül öğünü yapalım olurmu ödül günü olmasın ♥️

Agzina sağlık canım 😍

Açıkçası iyi geçmedi. Biraz hayal kırıklığı oldu. Ama buralarda ismi çok bilinen bir sosyal bilimler lisesi var oraya gidiyor. Şuan için sosyal yatkınlığı fazla o yönden memnunum ama yarın yön değiştirirse kaygısı var. Anne baba olarak bizde var onda bişey yok daha 😂

Tatlım diyet tek öğün mu bugünlük mu böyle oldu
Haftanın 3 4 günü şık diyet yapmayı planlıyorum canım tek öğün yiyip diğer günler normal diyet yapacağım bugün sabah kahvaltı yaptım mesela

sevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke arke
bluegreeneyes bluegreeneyes
Candysisters Candysisters
FitFiliz FitFiliz
S simad
Yasminn83 Yasminn83

Canlar yeni haftaya girdik, guzel başlangıç yapalım , haftasonu yeme icmeleri hafif atlatalım istiyorum ,pazartesiyede hazırlık yapmalıyız sonrasında çorap söküğü gibi hafta bitiyor

Takipteyim canlar, menülerimizi ve sporlarımızı mutlaka yazalım unutmayalim😊

Ruhen ,zihnen ve bedenen sağlıklı olmanız dileğiyle hepinizi öpüyorum canlar :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Her şeyden önce canları sağolsun, sağlıkları yerinde olsun. İnsan yine de bu düzende o yarışa sokmaktan geri kalamıyor maalesef. Sosyal bilimler lisesinde de sonradan sayısal bölüm seçilemiyor muydu ben tam bilmiyorum. Bizimki sayisalda daha iyi ama ilk denemeler pek iç açıcı değil, hakkında hayırlısı bakalım.

sevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke arke
FitFiliz FitFiliz
S simad
Yasminn83 Yasminn83

Canlar yeni haftaya girdik, guzel başlangıç yapalım , haftasonu yeme icmeleri hafif atlatalım istiyorum ,pazartesiyede hazırlık yapmalıyız sonrasında çorap söküğü gibi hafta bitiyor

Ruhen ,zihnen ve bedenen sağlıklı olmanız dileğiyle hepinizi öpüyorum canlar :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Kaptanım gece resmen kriz yaşadım, bir şeyler yemek için dolanıp durdum ama kazanan ben oldum. Hiçbir şey yemedim sabah da tartı çok mutlu etti beni.

Kaptanım bu arada protein diyeti yapıyorum, menulerim ona göre bilgin olsun.

Kaptanım gece resmen kriz yaşadım, bir şeyler yemek için dolanıp durdum ama kazanan ben oldum. Hiçbir şey yemedim sabah da tartı çok mutlu etti beni.

Çok güzel , ben her zaman diyorum kendimizle yarışıyoruz ve sen gece bunu başarmışsın canm, protein diyetini duymadım ama isveç diyetine benziyor sanki ama çok iyi kas kaybın olmaz canm devamm:KK50:

sevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke arke
FitFiliz FitFiliz
S simad
Yasminn83 Yasminn83

Azcık geç ve kalabalık kahvaltı yaptım kaptanım akşama hafif geçirip günü bitirmeyi planlıyorum 😘

Ay maşallah ne güzel zayıflamışınız darısı bana😊

sevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke arke
FitFiliz FitFiliz
S simad
Yasminn83 Yasminn83

Kaptan çok adanmış sana yetisirim inşallah 🤲

sevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke arke
FitFiliz FitFiliz
S simad
Yasminn83 Yasminn83

Hafta sonu bende cok dikkat edemiyorum ama pazartesiden itibaren yürüyüs ve diyetime daha dikkatli olacam inşallah başaracaz kaptanim💪

Back
X