• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Her şeyden önce canları sağolsun, sağlıkları yerinde olsun. İnsan yine de bu düzende o yarışa sokmaktan geri kalamıyor maalesef. Sosyal bilimler lisesinde de sonradan sayısal bölüm seçilemiyor muydu ben tam bilmiyorum. Bizimki sayisalda daha iyi ama ilk denemeler pek iç açıcı değil, hakkında hayırlısı bakalım.
Bizde baslangicta iyi bir Anadolu lisesi gelecek seviyedeydi. Sonlara doğru saldı kendini. Tüm ogretmenleri hayret etti nasıl olur dedi. Birazda arkadaşları baskı yapmış korkutmuş. Sonradan öğrendik 🙁
Kahvaltıyı bugun fazla kacırdım kocam evde bayadir yemiyodum iyi geldi pişman degilim aammmaaaaaa 45 dk leslie yapıcam 👌👌👌 şincik bi kahve içeyim oğlum leslieyi çok seviyo izlemeyi uyansın onla edicem🤣🤣 Mthn83 Mthn83
Canım pişman olacak birşey yok. Bunlar hayatımızın getirisi. Önemli olan dengeleyebilmek. 😘
Kaptanım gece resmen kriz yaşadım, bir şeyler yemek için dolanıp durdum ama kazanan ben oldum. Hiçbir şey yemedim sabah da tartı çok mutlu etti beni.

Kaptanım bu arada protein diyeti yapıyorum, menulerim ona göre bilgin olsun.
Dukan gibi mi?
Bende Dukan yapmaya çalışıyorum 🙄

Çok güzel , ben her zaman diyorum kendimizle yarışıyoruz ve sen gece bunu başarmışsın canm, protein diyetini duymadım ama isveç diyetine benziyor sanki ama çok iyi kas kaybın olmaz canm devamm:KK50:
Çok şükür kaptanım, İsveç diyetini de ben bilmiyorum. Benim yaptığımda sadece et ürünleri ve yumurta var. Aşırı zor ama cumaya kadar dayanıcam, toplam 10 gün yapmış olacağım.

Bizde baslangicta iyi bir Anadolu lisesi gelecek seviyedeydi. Sonlara doğru saldı kendini. Tüm ogretmenleri hayret etti nasıl olur dedi. Birazda arkadaşları baskı yapmış korkutmuş. Sonradan öğrendik 
Hadi yaa, bu çocuklar bize niye bir şeylerini anlatmıyorlar. Sınavı geçtim en azından yaşadığı zorbalık için destek olurdunuz.
Dukan gibi mi?
Bende Dukan yapmaya çalışıyorum 🙄
Canım bunda sadece et ürünleri ve yumurta tüketiyorsun. Başka hiçbir şey yok. Ben bazı öğünlerde limon ve marul ekliyorum, yoksa midem almıyor. Ağırlık olarak değil miktar olarak günlük 80-100 gr arası protein almak şart bu diyette. Uzun süreli bir diyet değil ben başlangıç için motive etsin diye bununla başladım, arada duraklama dönemlerinde de yaparım (7-10 gün arası)

Seninki nasıl anlatsana canım, güzel sonuçlar veriyor mu?

Hafta sonu bende cok dikkat edemiyorum ama pazartesiden itibaren yürüyüs ve diyetime daha dikkatli olacam inşallah başaracaz kaptanim💪
Hafta sonu ben de aşırı zorlaniyorum.mutfaktan çıkmıyorum desem yeridir, benim cücukler küçük hep birşeyler istiyor bazen eşlik ediyorum ,bugünü meyveye ağırlık verdim ve meyve bende sürekli açlık hissi verdiriyor 😔basaracagiz canm insallah 👍

Çok şükür kaptanım, İsveç diyetini de ben bilmiyorum. Benim yaptığımda sadece et ürünleri ve yumurta var. Aşırı zor ama cumaya kadar dayanıcam, toplam 10 gün yapmış olacağım.
Yaparsın bende protein tüketmeyi seviyorum protein candir

Hadi yaa, bu çocuklar bize niye bir şeylerini anlatmıyorlar. Sınavı geçtim en azından yaşadığı zorbalık için destek olurdunuz.

Canım bunda sadece et ürünleri ve yumurta tüketiyorsun. Başka hiçbir şey yok. Ben bazı öğünlerde limon ve marul ekliyorum, yoksa midem almıyor. Ağırlık olarak değil miktar olarak günlük 80-100 gr arası protein almak şart bu diyette. Uzun süreli bir diyet değil ben başlangıç için motive etsin diye bununla başladım, arada duraklama dönemlerinde de yaparım (7-10 gün arası)

Seninki nasıl anlatsana canım, güzel sonuçlar veriyor mu?
Güzel yapsam güzel sonuçları var 😅
Dukan diyeti diye araştır. 4 evreden oluşuyor. İlk evre sadece protein içerikli besinler. 1.5 YK yulaf kepeği. Vereceğin kiloya göre 3-10gun atak yani ilk evre yapabiliyorsun.
Sonra 2. Evre seyir. Sebzeler ekleniyor. 3 YK yulaf kepeği. 1 gün sırf protein diğer gün protein +sebze şeklinde. Süt tozu, tatlandırıcı ve yağsız labne ile tatlılar yapılabiliyor.
Her aşamada light kola serbest
3. Aşama biseyler ekleniyor ama o aşamaya gelemedim 🤪
Her kilo için 10 gün bu evrede kalıyorsun. Kiloyu sabitlemek için.
4. Aşama serbest aşama sadece haftada 1 gün saf protein günü yapman gerek atak gibi.
Her gün 1.5 lt su ve 20 dk yürüyüş zorunlu

Hafta sonu ben de aşırı zorlaniyorum.mutfaktan çıkmıyorum desem yeridir, benim cücukler küçük hep birşeyler istiyor bazen eşlik ediyorum ,bugünü meyveye ağırlık verdim ve meyve bende sürekli açlık hissi verdiriyor 😔basaracagiz canm insallah 👍
Meyve yanında peynir ayran yada süt tuket bide meyveye tarçın ve labne eklersen tatlı niyetine bile yenebilir😍

sevgili Masterfit ailesi
❤❤❤❤kırmızı takim❤❤❤❤
arke arke
@bluegreeneyes
Candysisters Candysisters
@FitFiliz
@simad
Yasminn83 Yasminn83

Canlar yeni haftaya girdik, guzel başlangıç yapalım , haftasonu yeme icmeleri hafif atlatalım istiyorum ,pazartesiyede hazırlık yapmalıyız sonrasında çorap söküğü gibi hafta bitiyor

Ruhen ,zihnen ve bedenen sağlıklı olmanız dileğiyle hepinizi öpüyorum canlar :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Malesef hafta sonu dikkat edemiyorum 🙈

KAHVALTI
Peynir, zeytin, salatalık, domates, 1 dilim ekmek, şekersiz çay, haşlanmış yumurta.

ÖĞLEN YOK

AKŞAM ÜZERİ

Protein bar
Şekersiz çay

AKŞAM
Ton balığı
Peynir
1 buçuk dilim ekmek (büyük köy ekmeği gibi dilimler)

SPOR
Yok sayılır

SU
2 bardak ve yarım litre içtim ama 1 litre daha içicem. Şişem hazır. İçemezsem yazarım.

Çocuklara meyve yedirirken kalanlardan yerim muhtemelen ama zaten meyve pek seven biri değilim. Kaçamaz yani ipin ucu.

İyi iş çıkardım bence. Çünkü sekteye uğrayınca konsantre zor oluyor.

Kahvemi içicem. 🖐

Ellssa Ellssa

Boncuk2307 Boncuk2307

Mthn83 Mthn83

4 ekim cumartesi menüsü
13.00 kahvaltı
3 yumurtadan omlet, 10 parça (40 gr falan) pastırma.

18.30 akşam
1.5 tabak tavuk haşlama.

19.30 büyük kupa şekersiz çay.

Su 2.5 lt
Spor
1000036518.webp
Pilates

1000036519.webp adımlar

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs

Back
X